kolmapäev, 4. veebruar 2009

44


Ameerika sai uue presidendi. Teda on analüüsitud ja vaagitud nii poliitiliselt kui astroloogiliselt enne tema valimist presidendiks, kuid analüüsitakse veel edaspidigi iga kandi pealt. Arvamused nagu ikka, seinast seina, vene astroloog P.Globa nimetab teda Ameerika Gorbatshoviks ja ei oota uuelt presidendilt midagi head. Seevastu Birma astroloog San-Zari Bo prognoosib, et Obama võidab ka järgmised presidendi valimised. Ta ei välista ka atendaadi katset juba sellel aastal.
Teen seda minagi ja toon ära minule omasel viisil leitud olulisemad ja põnevamad seisud ning võrdlused.

Ametlikult on Barak Obama sündinud Hawaiil, kui jätta kõrvale vandenõu teooriad tema sünnikoha ja aja suhtes. Ühendriikide kodanikuna on America konjunktsioonis Triumfiga Kaaludes kaheksandas majas. Kas see on nüüd taevane toetus presidendiks saades? Sünnikuu on ühenduses Nessusega ja trigoonis Jupiteriga.
Astroloogid Julia ja Derek Parker om raamatus „Astroloogia“, mis hiljuti ilmus kirjastuse Varrak poolt, on öelnud, et kauged taevakehad, nagu Eris, Quaoah, Varuna jt. , et kuna nad oma suure kauguse ja pika viibimisega ühes märgis, siis on nende astroloogiline tähtsus on üliväike või kui seda üldse on. Mina püüan väita vastupidist ja seni ilmunud kirjutistes kaugete kohta olen ära toonud sadu näiteid nii isikute kui sündmuste puhul, et toime on ja vahel üsna mõjus. Seepärast jätkates oma liini toon ka Ombama kaardis ära osa, mis peaksid olulist osa mängima tema iseloomus ja eluteel.

Kauge Quaoar, mis soodustab loomingulisust, on konjunktsioonis Nike`ga Kaaludes kaheksandas majas. Loojajumaluse poolt siis võiduvõimaluse andja. Jäär-Kaalud on tema ametliku kaardi järgi sulusmärgid. Varuna, mis tagab populaarsuse, ekstreemsuse ja tuntuse, on ühenduses Ceresega ja trigoonis Marsiga. Chaos trigoonis Päikesega. Damocles koos Pholusega opositsioonis Päikesega. Mida aga arvata sellest, et Päikesel on ühendus Luciferiga ja Lie`ga (vale) Lõvis? Ja mis veelgi huvitavam, Päikesel konjunktsioon ka Kenyaga. On ju Baraci juured tugevasti seotud selle riigiga!! Kas see sümboliseerib nüüd tema sündi Keenias või tugevat seotust meesliini pidi selle maaga?Nähtavasti siiski seda viimast. Tähelepanuta ei saa jätta ka Uraani konjunktsiooni Põhjasõlmega Lõvis. Aitas Uraan suuresti võita valimised ja vande andmisel oli ta koos Veenusega Kalades, mis jäi Obama esimesse majja.

Suure ameerikamaa juhina ei peaks Obama kaardis mööda minema ka kohalikust mütoloogiast. Indiaanlastel on mitmeid taevaseid jumalusi, mis asteroidide näol kosmoses tiirlevad. Neid ma pole suurt uurinud, kuid peaks selle ette võtma, et saada mingigi ülevaade nende printsiipidest ja toimest. Mõned on siiski natuke teada. Quaoahist on mul 2007 ilmunud rida artikleid, kus põhjalikult koos sadade näidetaga on temast kirjutatud. Ja sellepärast toon ülejäänud ära aga ilma selgitusteta.

Cava 12 kraadi Lõvis on konjunktsioonis Päikesega! Pika ja keerulise nimega Quetzalcoatl on konjunktsioonis MC-ga, ta on indiaani kultuuri kangelane, maapealse paradiisi rajaja ning seaduste looja, kes ise rikkus oma loodud seadused ja lahkus inimkonna juurest. Astroloogias sümboliseerib kultuuri ideaali, mille maine elu ise ära lõhub.

Asteroid Tezacatlipoca on indiaanlastel öö ja külma jumal, Barakil on ta konjunktsioonis Neptuuniga Skorpionis. Norwan on valguse jumal, Päikese ja maa tütar, kes tõi maaelanikele toitu ning igapäevaselt sooritab rituaalset tantsu koidust ehani. Norwaniga koos on Balam, Inti ( inkade päikesejumal) ja Kenos, koos nad moodustavad neliku, mis jäävad siis Obama viiendasse majja Vähis.Veenusel on konjunktsioon Viracochaga Vähis, temale kõige lähemale jääb Inti. Teiste nelikusse kuuluvatega jääb orb juba üle kolme ja rohkemgi kraadi piiri.

Palju aga need indiaani mütoloogia tegelased ametivande päeval kaasa rääkisid? Peab ütlema, et mitte eriti. Aga ehk sellest piisas? Ehk on seletatav veel sellega, et loetletud indiaani jumalused on terve Ameerika mandri mütoloogilised esindajad, mitte ainult Ühendriikide maaala esindajad. Nii on Viracocha inkade rahva looja ja kangelane. Quetzalcoatl aga asteekide üks tähtsamaid jumalaid. Tezcatlipoca asteekide valitsejate, nõidade ja sõdalaste jumal. Vast kõige olulisem oleks Norwani konjunktsioon Saturniga, Inti täpne trigoon Saturnile, Cava trigoon Uraaniga ja Kenose konjunktsioon Pallasega Kaksikutes ning Illapa konjunktsioon Chironiga Veevalajas. Obama nataalile teevad vandepäeva need seisud olulisematest Norwan, mis ühenduses Marsiga Neitsis ja Tezacatlipoca kvadratuuri Veenusele ja sekstiili Jupiterile. Quaoahil kvadratuur Veenusega. Samas on näiteks Varuna India mütoloogiast pärit, kuid toimib igasugustes sündmustes ja üle maailma tuntud isikutel. Siin on mille üle mõtiskleda, miks see nii on.

Barac on pärit Vaikse ookeani regioonist, siis selle suure vetevälja üks kohalikke jumalusi Makemake`l on konjunktsioon Merkuuri ja Tolerantiaga Lõvis. Teine selle kandi jumalus Haumeal on väga täpne kvinkunks Jupiteriga. Pluutol ühendus Tyshega (saatus, juhuse jumalanna) Neitsis, mis trigoonis Talendiga. Uraanil, mis Obama horoskoobi valitseja, on konjunktsioon Angel`iga Lõvis. Veel on Uraanil konjunktsioon Gravesiga (haud, mälestusmärk), mis opositsioonis Chicago (Baraci kodulinn) ja väga täpses Chicago konjunktsioonis Rip`ga (otsetõlkes puhka rahus). Mida see kõik võiks tähendada, selle jätan igaühe oma otsustada. Jumalust sümboliseeriv Bhagwat on ühenduses MC-ga Skorpionis. Ehk on viide, et meest peaaegu jumaldati tema valimiskampaania ajal. Et mees on rahuarmastav võiks tulla Marsi ja Pax`i trigoonist, kuigi Pax on opositsioonis asteroid Lilithiga.

Suurte riigimeeste puhul olen lülitanud nende kaartidesse ka kaks nimetud asteroidi 1996 TL 66 ja 1996TO 66. Miks võiks küsida? Toon mõned näited, lihtuse mõtte jätan eest ära asteroidi avastamise aasta numbri. Nimelt on täheldatud, et need kas figureerivad sageli diktaatorite ja riigipeade kaartides üsna olulist osa. TL 66 konjunktsioon Saturniga Amburis oli Leninil, konjunktsioon Päikese ja Veenusega Stalinil (kui tema sünd oli ikka 18.12.1878), konjunktsioon Kuuga Hitleril, opositsioon A.Pinochetil, opositsioon Päikesega Bush seenioril.

TO 66 konjunktsioon Kuuga Stalinil, konjunktsioon Uraaniga Hitleril, konjunktsioon Päikesega Pinochetil, konjunktsioon Põhjasõlmega Putinil.
Barac Obamal on täpne kvadratuur TL 66 Kuuga ja täpne konjunktsion AC-ga, mis opositsioonis musta Kuuga.TL 66 ja TO 66 omadustest kirjutasin artiklis, mis kajastas tuumaenergeetikaga seotud astroloogilistest seisudest.

Veel vaadatakse riigimeeste puhul sellist taevakeha nagu Hidalgo. Obamal on ta Kalades ja konjunktsioonis Chironiga ning kvadratuuris Kuuga, samuti vastasseis Pluutoga. Loominguliste kaugete cubewanode grupi asteroidide kaasamisel kaardi elementide nimekirja pannakse ka esimene selle grupi avastatud, nime veel omamatu 1992QB1. Obamal on ta horisondi peal ühenduses AC-ga.
Keda uus president rohkem huvitab, siis saab põhjalikumalt uurida tema elusündmuste kaudu nii direktsioone kui progressioone, teha solaare, uurida kinnistähtede osa ja vaadata, kuidas nad on mõjutanud mehe elukäiku.

Nimetu asteroid 2001UR163 on sageli kaartides, mis seotud esmakordsusega. Obamal on ta täpses konjunktsioonis Lõunasõlmega Veevalajas. Esmakordne nüüd hästi kerkib esile, esimene mustanahaline president maal, kus alles paarkümmend aastat tagasi oli rassism igapäevane nähtus.

Kui musta Kuud arvestatakse üsna sageli, siis valget Kuud kohtab harva kaardi analüüsides. Obamal on valge Kuu aga ühenduses Kuuga Kaksikutes.On see rahvalemmiku näitaja? Musta Kuuga on aga mitmeid positsioonide variante. Osculating Lunar Apogee (True Lilith) on Obamal 2.48 Lõvis, ühendus Merkuuriga. Interpolated Lunar Apogee (Lilith) nimetatud ka „Natural Apogee“ on 21.58 Lõvis ja ühenduses tavalise musta Kuuga, mida programm annab. Interpolated Lunar Perigee (Priapus) nimetatud ka „Natural Perigee“ on 16.35 Veevalajas, ühendus AC-ga. Nagu näha, on kõikidel variantidel ka ühendused kaardi elementidega. Neid lahti mõtestada aga ei tea.

Ametivande päeval oli pilt aga järgmine.True Lilith – 24.7 Ambur, Lilith – 26.45 Ambur, Priapus – 16.2 Vähk. Valge Kuu 17.57 Kalades väga täpses ühenduses Veenusega.

Mõningatest seisudest natuke veel. Obama Päikesel on konjunktsioon kinnistähe Kochabiga, mis kirjanduse järgi on: isikud on võimelised mingi põhimõtte nimel peaaegu kõike ohverdama, pööramata vähematki tähelepanu raskustele, mis tal selle juures tuleb ületada. Mõnel juhul võib see ühendus anda kitsarinnalisust. Oht on ka saada petetud. Isikul on piiratu vaprus, jõud, sihikindlus, aktiivsus, edu asjaajamises, mis seotud suhtlemisega. Kasu sõjalistest asjadest, autoriteedi kasv. Kahjumid, mis tingitud tigedusest. Et täht oluline on, sellest kõneleb ka fakst, et tuhat aastat enne meie aega oli see täht Põhjanaelaks.Veenusel konjunktsioon Tejat Prior tähega, mis annab armastusväärsuse, peened maneerid, kerguse ja rahuliku järjekindluse. Halvimal juhul uhkuse, võivad muutuda omakasupüüdlikuks ja häbematuks. Probleemid võivad olla kodused ja kodus.

Merkuuril ühendus tähega Tureis jota Kiil. Täht annab kunstiandeid, kuid ka suuri kõhklusi. Vahel puudub isikul kindlustunne nii isenda kui ka teiste suhtes. Kuid sellest hoolimata suudab ta teisi uskuma panna vastuolulistes asjades.
Must Kuu on ühenduses tähe Ras Elased (Lõvi pea) epsilon Leo. Arvatake, et see täht annab kõrgemaid vaimseid või hingelisi omadusi, loogilist mõtlemist. Isik on võimeline häid ideid vastu võtma. Primitiivsetele natuuridele võib see täht viia neid ohtudeni, kui ollakse seotud nõrgema Saturni ja Neptuuniga. Nõrgaks natuuriks Obamat ei saa kuidagi lugeda, nii et ametisse astumisel musta Kuu ühendus Pluutoga sai kaasa sünnipärsed kõrgemad anded, et teha tõelisi pluutolikke muutusi.

Täht Subra (Lõvi jalg) on koos Uraaniga Lõvis, mis kallutab isikut nii füüsilises kui mentaalses mõttes igal vähimalgi võimalusel esile tooma äärmuslikke faktoreid.
Täht Alula Australe (esimese hüppe lõunatäht) eta Suur Karu ühendus Pluutoga viitab tõsise loominguga, kaalutlevale, arvestatavale, matemaatiku või poliitiku tüüpi isikule.
Täht Nuskan (kerjus) gamma Põhjakroon ühenduses Neptuuniga, annab rahutu loomuse ning rahulolematuse ümbritsevate olude ja kehtivate tingimustega.
Täht Terebellum ja Sulaphat (kilpkonn) Gamma Lüüra on ühenduses Saturniga. Tähel on Marsi, Jupiteri ja Pluuto mõjud.

Kinnistähtede ühenduses planeetidega on nii mõnigi omadus, mis Obamale iseloomulik. Presidendiks saamisel oli Päike-Merkuur ühenduses tähe Altairiga, mis araabia keeles on „Lendav kotkas“, alfa Kotkas. Sobib hästi uuele mehele riigipeana, et tuule tiibadesse saada. Täht omab marsilikku iseloomu ja mõjutusi Merkuurilt ja Jupiterilt. Täht Algedi alfa Kaljukits on koos Jupiteriga, mis peaks andma edu juriidilistes, sõjalises või usulises tegevustes. Täht Achernar (jõe lõpp) alfa Eridamus on ühenduses Pars Fortunaga. P. Globa järgi omab Achernar Neptuuni, Jupiteri ja Päikese mõjutusi. Loetakse üheks pühamaks täheks, mis sümboliseerib kaitsemõõka, „tulemõõka“. Seotud on ta halva väljapõletamisega sellest maailmast.

Kuu on ühenduses tähe Tolimaniga (sõimutäht) alfa Kentaur. Ühendus Kuuga peaks andma edu ühiskonnas, palju sõpru, leidlikust ja diplomaatilisust. Saturnil on ühendus tähe Alkaidiga (nutunaiste pealik) eta Suur Karu on viimane täht tähtkujus ehk saba lõpp. Mundaanhoroskoopides kutsub Alkaid esile kõikevõimalikke loodus- ja tehnoloogilisi õnnetusi.Sünnikaardis ühendus Saturniga alandab elujõudu, mida aga mundaanis võiks teha?? Kas piirab tegutsemise võimalusi, toob kaasa ametiajal tõsiseid õnnetusi.

Üks asi on leida seosed aga teine asi need lahti mõtestada, leida see võti. Aspekte on tohutult aga kas nad siinjuures osalevad selles rollis, mis viitaks Baraci eluteel jõudmine tipu.
Toon ära mõned omaarust huvitavamad transiidid Obama nataali suhtes. America konjunktsioonis Baghwatiga, seal ka Kuu ja lähedal Hidalgo.Nessus konjunktsioonis Damoclese ja Pholusega, opositsioon Päikesele. Chaos konjunktsioonis Black`iga, must mees tuleb ja teeb korra majja?! Pholus, Angel, Chicago – kõik nad andsid trigoonide kaudu Päikesele kaasa oma soosingu uude ametisse astumisel.Logos ühenduses Marsiga annab energia ja jõu osavaks sõnaseadeks, läbirääkimisteks. Ega ilma takistusteta ka läbi saa. Transiitne America teeb kvadratuuri Uraanile, Nessus Logosele, TO 66 opositsiooni Americale.

Olulisemad on muidugi transiitsete planeetide, eriti Päike-Merkuur-Jupiter aspektid nataali planeetidele.See kolmik teeb nataali eelkõige ühenduse Jupiterile, konjunktsiooni ka Fanaticale , trigoonid Nessusele ja Victoriale (võit). Kuu konjunktsiooni MC-le ja Baghwatile,opositsiooni Victoriale,konjunktsiooni Marsile, Uraan opositsiooni Marsile ning Pluuto opositsiooni Veenusele.

Peamised ja kõige tugevamad on Obama nataalis siis ilma planeetide omavaheliste aspektideta:
Päikesel konjunktsioonid Luciferi, Lie, Kenya, Cava ja täht Kochab Lõvis
Kuul konjunktsioon Nessusega Kaksikutes
AC-l konjunktsioonid TL 66, QB1Veevalajas
MC-l konjunktsioonid Quetzalcoatl, Baghwat
Uraanil konjunktsioonid Põhjasõlm, Angel, Poseidon, UR163, Graves Neitsis
Eris konjunktsionis Chaosega Jääras
Damocles konjunktsionis Pholusega Veevalajas
Orcuse konjunktsioon Balam, Norwan, Inti Vähis
järgneb...

Kommentaare ei ole: