teisipäev, 1. september 2020

Julius Caesari kättemaks

 

Julius Caesar oli Vana- Rooma väejuht ja poliitik ning kirjanik. Elas aastatel 13.juuli 100 eKr – 15.märts 44 eKr.

Pärast Teist maailmasõda vastavalt võitja diktaadile ja kahjude korvamise seadusele sai N Liit Itaalia merevägede uhkuse lahinglaeva ehk linkorni Giulio Cesare (Julius Caesar) omanikus. Laev nimetati ümber Novorossiskiks.Oli tolle aja Mustamere laevastiku au ja uhkus ning kõige võimsam sõjalaev. 


 

Kättemaksule peab eelnema oma lugu ja see kättemaksu seeme peab olema kuhugi istutatud ja peidetud või varjatud vähemtähtsate tegurite taha. Või sündis see omaniku vahetusega, kes teab? Laeva sünd algab tema kiilu panekust. Toimus see Genuas 24.juunil 1910.a. Genua verfis oli see sündmuseks ja merevägedele tähtis päev. Töölised said tööd ja merevägi uue laeva ootuse. Marsil ühendus Genuaga Lõvis. Olulised aspektid on Merkuuri ja Caesari ühendus Kaksikutes. Päikese ühendus Pluutoga Kaksikud/Vähk piiril ning Neptuuni ühendus Italiga Vähis. 

 



Veenusel trigoon Uraaniga. Lahinglaev oli uut tüüpi alus. Tolle aja sõjalaevad olid ühest küljest hirmuäratavad surmakülvavad kolossid, teisalt elegantsed, sihvakad ja kiire käiguga laevad. Äratasid aukartust ja samas kõditasid uhkust. Võimalik, et laeva hukkumine tulevikus sai paika pandud asteroid Bombing ühendus Musta Kuuga Skorpionis ja see ühendus omakorda kvadratuuris Bombeniga Lõvis. Laeva eluea pikkuse määras ära Saturni ühendus Klothoga Sõnnis ja Lachesise ühendus Atroposega Lõvis.

Kahekümnenda sajandi algul oli Itaali kuningriik. Sõjalaev ehitati oma maa kaitseks ja vaenlasele vägevuse demonstreerimiseks. Teenima oma kuningriiki. Asteroid King 4 kraadi Kalades trigoonis Päikesega. Patria (isamaa) ühenduses Sevastopoliga Jääras. Vot see on juba kummaline, kas juhus või mis...

 

järgneb....

Kommentaare ei ole: