laupäev, 5. september 2020

Julius Caesari kättemaks - 2

 

Laeva vettelaskmine on sama mis inimese sünd siia ilma. Veeskamine toimus 15.oktoobril 1911.Genuas. Laeva saatusesse oli juba siis sisse kirjutatud ettemääratus – Karma ühendus Uraani ja Atropose ning Poseidoniga Kaljukitses. Uraanil opositsioon Neptuuniga. Kaljukitse koondunud energia opositsioonis Neptuuniga Vähis. Kuu keskpäeva järgi ühenduses Neptuuniga. Asteroid Caesar täpselt prenataalsel Päikese varjutuse kraadis. Varjutus ise toimus 28.aprill 1911.Itaalia oli esiplaanil sellega,et ühendus Päiksega ja asteroid Italia ning Caesariga Kaaludes. Laeva elegantsust ja uhket olemust väljandas Veenuse ühendus Oceanaga Neitsis. Samas oli sõjalaeva välimus praktiline, soomustatud korpus ja pealisehitised.Et laev kunagi venelastele saab, sellele viitab ehk Russia poolsekstiil Päikesega, see üks võimalikest variantidest. Laeva kättemaksu seeme asus Kaljukitses – Must Kuu ühenduses Damoclese ja Charybdisega. Ühendus laias laastus opositsioonis Pluutoga.


 

Ettemääratust väljendab ka Klotho ja Leviathani ühendus Neitsi lõpus. Võimalikku tulevikus teistsuguse nime saamist ja saatust väljendub Lachesise opositsioon asteroid Novorossiyskiga Kaksikutes.Laeva eluea pikkus polnudki nii lühike, 44 aastat. Enamasti kuluvad mehhanismid ja ka korpus kiiremini ära ja laev kantakse maha.Laev teenistuses 20-25 aasta ja peale seda teekond vanarauaks. Pealegi sõjanduses toimub uute relvade ja uuemat tüüpi laevade ilmumine relvastusse üsna sageli.Üksikud sõjalaevad muudetakse ujuvmuuseumiteks. Näiteks USA lahingalev Missouri või saksa allveelaev U 995 Kielis. Novorossiiskis seisab alates 2001 muuseumina venelaste Mihhail Kutuzov. Meil on muuseumeksponaadina allveelaev Lembitu.


 

Lahinglaeva Itaalia mereväe ridades teenimine lõppes 15.detsembril 1948. Päike opositsioonis Uraaniga. Itali ühenduses Neptuuniga Kaaludes. Päeva Patria pea samas kus ta oli laeva vettelaskmise ajal Lõvis. Asteroid Novorossijsk 13 Veevalajas opositsioonis Pluutoga ja samas asus laeva vettelaskmise Scylla. Asteroid Genua täpses ühenduses Sevastopoliga Jupiter-Mars keskpunktis Kaljukitses. Alguse sai laev Genuas, lõpetas Sevastoopolis. Hea viide või  kurjakuulutav on see, et Caesar Kaksikutes on täpses trigoonis Novorossijskiga Veevalajas.

 

järgneb...

Kommentaare ei ole: