neljapäev, 10. september 2020

Julius Caesari kättemaks - 3

 

Sõjalaeva üleandmine  N Liidule toimus 3.veebruaril 1949 Albaania Valona sadamas. Laev sai ajutise nime Z11. Uueks nimeks pandi Novorossiisk 5.veebruaril 1949. Nõukogude lipp heisati 6.veebruaril 1949. N Liidu omandusse sai laev ametlikult 4.veebruaril 1949.

Kui laev on 20 kraadi Päike Kaaludes siis uue omaniku (N Liit) Saturn on 19 kraadi Kaalud. Laeva Saturn 18 Sõnnis, N Liidu Russia 16 Sõnnis. Selliseid seosed leiab veelgi. Z 11, selle numbri all on asteroid Parthenope ja asus ta 12 kraadi Lõvis ühenduses Pluutoga. Parthenope oli Prantsuse tütarvabariik Itaalias. Asutatud Prantsuse revolutsioonisõdade ajal 1799, pealinnaga Napolis.Laeva hukkumise ajal oli ta 15 kraadi Kaksikutes ühenduses Gorgo ja Kuu lõunasõlmega!

Lahinglaevale uue nime andmise kaart. Päikesel ühendus Novorossiskiga Kalades. Veenusel ühendus Karmaga Kalades. Põhjasõlmel ühendus Scylla ja Oceanaga Jääras. Kuu Sõnnis.


 

Kui linkorn vette lasti anti talle ka nimi – Giulio Cesare. Asteroid Caesar Kaalude lõpus ühendus Kuu lõunasõlmega Skorpionis. Nüüd uue nime saades asus nendes kraadides asteroid Itali, sümboliseerides Itaalia uhkuse kadumist. Vene nime saades asus Kuu lõunasõlm 26 Kaaludes, selles kraadis asus Ceasare vettelaskmise Pandora ja Itali.Pandora laegas peitis endas midagi, mis venelased valla päästsid.Cesare vettelaskmise aegne Must Kuu asus 3 kraadi Kaljukitses koos Damoclese ja Charybdisega. Vene nime saades asus seal Pandora, seega lasid venelased laekast välja Musta Kuu koos kaaslastega ja viimane hakkas kohe tegutsema.


 

Sõjalaeva hukkumise ajal asus Pandora 18 kraadi Vähis ja Must Kuu 25 kraadi Amburis. Esmapilgul nad nagu ei osalegi hukkumise sündmuses.Damocles Veevalajas teeb opositsiooni Uraaniga Lõvis. Pandora tegi kvadratuuri Merkuuriga ja trigooni Veenus-Saturn ühendusega Skorpionis.

 


Laeva hukus mängisid suurt rolli – Leviathan ja Charybdis koos Uraaniga Lõvis. Sevastopol opositsioonis Jupiter-Pluuto ühendusega. Nemesis (kättemaks) ühenduses hetke AC-ga Neitsis.

Asteroid Bombig sümboliseerib nii pommi kui ka teisi lõhkekehi. Hukkumise kaardis asub 12 kraadi Kaaludes ühendus Marsiga. Teine lõhkekeha sümbol Bobmen asub 4 kraadi Kaaludes ja on opositsioonis Kuu-Chaos ühendusega. Teadagi,et plahvatusele järgnes tõeline kaos ja suur segadus. Laev oli teatud mõttes meremeestele koduks ja ootamatu katastroof viis pinna jalgealt ära ning paiskas kõik kaosesse. Ootamatus on ka Uraani opositsioon Cesarele Veevalajas. Uus nimi küll kuid vana nimi ei soovinud kuidagi sobinduda uute oludega.

Linkorn sai nime Musta mere Tsemezi (Novorossiiski laht) lahe äärse linna järgi. Linn ise asutati 1838 ja linnaõigused sai 1866. Kui vaadata linna ajalugu siis pole see üldse kergete killast. Sageli tabab linna tormid, uputused ja isegi maavärinad. Vene keelses wikipedias on sellest pikemalt kirjutatud.

Linna asutamise ajal asus Marss kui sõjaväele viitav aasta esimesel poolel Kalades ja ühenduses Uraaniga. Linna Pluuto ühenduses Kuu Põhjasõlmega Jääras opositsioonis laevale uue nime andmise Neptuuniga Kaaludes. Linna Saturn kvadratuuris laeva Saturniga. Linna Novorossijsk Amburis. Linna Jupiter teeb opositsiooni Novorossijsk-Päike ühendusele Kalades. Linna asutamise ja sõjalaevale nime andmise kaartides on ka mõned seosed.

Hukkumise seosed peavad olema kajastatud ka laeva sündimise seisudega.

Huku Päike ühendus laeva sünni Kuu lõunasõlmega Skorpionis

Veenus konj. Jupiter Skorpion

Caesar konj. Pluuto Kaksikud

Karma konj. Kuu lõunasõlmega Skorpion

Merkuur konj. Merkuuriga Kaalud

Jäin siin lugu tehes mõtlema,et kuidas väljendub antud taevaste seisudega see,et tegemist on just sõjalaevaga, mitte näiteks kauba või reisilaevaga. Arvatavasti peaks sellele viitama  võimu sümboliseerivad asteroidid. Laeva ehituse kaart näitab, et Lõvis on Damoclesel ja Nemesil ühendus Attilaga. Damocles väljendab siin ohtu ja sõjakirve vibutamist nende vastu, kes on hetkel Itaalia vaenlased. Nemesis viitab, et tegu kättemaksu relvaga. Laeva veeskamise kaardis on Jupiteril ühendus Hidalgoga Skorpionis, sümboliseerib siis suurt,võimsat ja sõjakust. Naissõdalase esindaja Bellona ühenduses Uraaniga Kaljukitses. Seda kohe nagu ei oskagi kommenteerida. Või ta ei tähenda ta antud asjas midagi.

Laevale uue nime andmise kaardis on Hidalgo 20 kraadi Sõnnis. Seal asus veeskamise Saturn. Attila 7 Kaksikutes, seal veeskamise Marss. Laeva hukkumise kaardis on Neptuunil ühendus Agamemnoni ja Achillesega Kaaludes. Achilles sümboliseerib siin laeva hukkumise momendi kõige nõrgemat kohta – õnnetuse aegset juhtimist, peataolekut laeva ohvitseride ja teiste võimukandjate seas. Huvitaval kombel on veel mitu seost hukkumise aegsete võimu esindavate asteroidide seos laeva veeskamise elementidega. Hidalgo konj. veeskamise Lachesisega Amburis. Attila konj. veeskamise Klotho ja Leviathaniga Kaaludes. Gamemnoni konj. veeskamise Italiaga Kaaludes. Bellona konj. veeskamise Russiaga Neitsis.

Laeva hukk on antud ajahetke (01:30) kajastatud hukkumise horoskoobis. Samal hetkel või siis päeval ju toimus maaimas ka midagi muud. Keegi sündis, keegi suri. Miski lendas ehk õhku või valmis mõni ehitis. Toimus palju palju igasuguseid sündmusi ja neid kõiki siis antud päeva 29.oktoober 1955.a. või lähipäevil kosmogrammis saab vaadata. Eesti näiteks 30.oktoobril asutati Tartus Linnamuuseum ja taevapilt oli pea sama mis laeva hukkumise ajal. Kuu ainult oma positsiooni natuke muutnud. Maailmas 27.oktoobril esilinastus USA-s film Ilma põhjuseta mässaja, peaosas James Dean. 

 

järgneb...

Kommentaare ei ole: