reede, 26. juuli 2019

Uppumatu 401 - 9


Jäine suudlus
14.aprill oli ilma Kuuta öö. Kuu asus Kalades viimastes kraadides (26 kr.) ja kokkupõrke momendil jäi Päikesevarjutuseni täpselt kolma päeva või 36 tundi. Päike Jäärast tegi siis kvadratuuri Neptuunile Vähis. Pimedus oli ka üks tegur, mis ei lasknud õigeaegselt jäämäge näha,et sellest hoiduda, mööda sõita. Retro Merkuur oli üheks kommunikatsiooni häireks. Vahimeestele ei antud kaasa binokleid, sest nad olid kapis lukus ja võtit polnud. Vahetult enne Titanicu väljasõitu oli välja vahetatud mõned meeskonnaliikmed. Üks neist oli endga kaasa võtnud selle kapi võtme, milles hoiti mastikorvis vahipidamiseks kasutatud binokleid. Absurd mu meelest mis järgnes, kapp jäi lahti muukimata. Lihtne oleks kapp lahti murda aga tolle aja merereeglid, kombed, tavad, arusaamad olid teistsugused. Kokkupõrge jäämäega toimus 14.aprilli öösel kell 23.40 seda laeva aja järgi.

Pea alati leiab ühe sündmuse loos igasuguseid seoseid. Nii ka siin. Harland and Wolff´i ja Titanicu kokkupõrke jäämäega. Kokkupõrke põhjasõlm täpses ühenduses firma Päikesega Jääras. Uraan firma Poseidonil Veevalajas.Chiron firma Scyllal. Karma firma Veenusel, Scylla firma Mustal Kuul.
  

Jäämägi vs Titanic
Katastroof sai alguse 14.aprillil kell 23.40 kui laev riivas parema poordiga (tüürpoord) suurt jäämäge.See põhjustas laevakorpusele suuri vigastusi.
Kokkupõrke kaardi valitseja on Jupiter, asub omas märgis tõusul seda XII majas ja on retrograadne. Kuu valitseb VIII maja, on lähenevas ühenduses kinnistähe Schetiga ja kvadratuuris Pluutoga. Kokkupõrkele eelnev Kuu loomine toimus ühenduses Scheatiga.

Jupiter kaardi valitsejana oli Neptuuniga aspektis bikvintiil (144), aspekt märgib topeltnihet või pinget.Jupiteri ja Neptuuni keskpunkt asus Leviathan Kaaludes.
15.aprillil kell 00.05 annab kapten korralduse evakueerimiseks. Raadiooperaatorid saadavad hädakutsungid CQD (Come Quick Danger) ja SOS (Save Our Souls). Kell 00.25 antakse korraldus panna päästepaatidesse kõigepealt naised ja lapsed. Cunardi firma laeva RMS Carphatia suundub päästma. Kell 02.05 lahkub viimane päästepaat, pardale jääb ligi 1500 inimest. Uppumatu uppus 15.aprillil kell 02.20. Koordinaadid 41.46 N ja 50.14 E. Kell 04.10 Carphatia korjab üles esimesed ellujäänud. Rohkem kui 2200 st pardal olnud inimesest pääseb vaid 711.

18.03.1912 – Kuu loomine 27.57 Kalades
26.03.1912 – Kuu I veerand 5.06 Vähk
1.04.1912 – Täiskuu 11.49 Kaaludes mis oli ühtlasi ka Kuuvarjutus
9.04.1912 – Kuu IV veerand 19.24 Kaljukitses
17.04.1912 toimus Päikesevarjutus 27.05 Jääras, seal kus enne katastroofi toimus Kuuloomine.
1.aprilli Kuuvarjutus toimus kui Kuu tegi ühenduse Leviathaniga Kaaludes. Päikesel ühendus Scylla ja Karmaga Jääras.

Hukkumise horoskoobi valitsejaks on Uraan, mis asub XII majas. AC on 12 kraadi Veevalajas ja MC 2 kraadi Amburis. AC-l ühendus Odysseusega. Asteroid Atlantis on Pluuto ja Marsi vahel 0 kraadi Vähis tehes kvinkunksi Titaniale Veevalajas. Kuul ühendus Erisega Kalades.Eris ja Pluuto omavahel kvadratuuris. Kuu aktiveeris nii Erise kui Pluuto. Mõlemad planeedid olid sellel ajal avastamata aga milline mõjusfäär ja toime !

Surmamaja VIII, algab Neitsist, Kaalud sulustatud. Maja valitseja Merkuur ise II majas ühenduses siis Päikesega. VIII maja signifikaator ehk maja tõeline valitseja Marss asub V majas. Kui võtta signifikaatoriks Pluuto, siis tema asub samuti V majas. Tegelikuses on V majal kaks valitseja, kaasvalitsejana ka Veenus. Viie maja on ka lõbustused, puhkus, meelelahutus.Maja,viienda valitseja Merkuur (R) seda lõbu, et trall ja pillerkaar lõpuni viiakse ei lase ega luba. Ka Veenus on pinges ja saab lugeda, et kvadratuuris Pluutoga. Kui reis Inglismaalt algas oli Veenusel samuti kvadratuur Pluutoga.

Veenusel on huku kaardis Uraaniga täpne sekstiil. Veenus kui laeva rahaline väärtus,kindlustus, sisemine disain, hukkunute pärimine. Uraan kui tehnoloogiline uuenduslik laev. Varasemalt niisuuri ja uhkeid veel ei ehitatud. Ootamatus jäämäe näol.
Asteroididest asuvad majas Ocean, Leviathan, Hazard.
Hukkumise kaardis Päikesel ühendus Merkuuri ja Scyllaga Jääras. Kuu Kalades opositsioonis Oceaniaga. Marsil ühendus Pluutoga Kaksikud/Vähk piiril. Kuigi see ühendus ei ole tugev, orb 8 kraadi ja pealegi planeedid erinevates märkides. Marsil aga on opositsioon Rip`ga Kaljukitses.Marss oma nõrgas märgis Vähis. Loen ka seda oluliseks. Viimane peatuskoht enne Atlandi ületamist oli Iirimaa Queenstowni sadam. Asteroid Queens 8 kraadi Vähis täpses opositsioonis Rip´ga.


Pikkade rännuteede või sõitude kaartide kirjeldamisel kasutan mütoloogiast võetud Odysseust ja selle rooma varianti Ulyssest. Need kas asteroidi liiguvad väga sageli koos. Titanicu huku ajal olid nad Veevalajas. Ulysses ühenduses Uraaniga ja Odysseus kvadratuuris laeva kapteni nime kandva asteroid Smith`ga Sõnnis.Odysseus oli laeva reisi alustamise ajal ühenduses Hel`ga ja seda oli ta ka hukkumise ajal. Asteroidi nimetusega jäämägi pole. On aga Berger, mis osakõlaliselt pärineb icebergerist. See asteroid (Berger 12729) asus 20 Kaljukitses opositsioons Neptuun-Lucifer ühendusega. Bergeri lähedale jääb Must Kuu, orb küll 4 kraadi aga ju siis ikkagi nende kahe ühine mõjusfäär ühtis.
Toon siis eraldi välja peamised huku aegsed planeetide aspektid.

Päike konj. Merkuur Jääras
Päike kvad. Must Kuu Kaljukitses
Päike kvad. Neptuun Vähis
Kuu Kalades kvad. Pluuto Kaksikutes
Merkuur Jääras kvad. Neptuun Vähis
Merkuur Jääras kvad. Must Kuu Kaljukitses
Veenus Jääras kvad. Marss Vähis
Veenus Jääras sekst. Uraan Veevalajas
Neptuun Vähis kvad. Sõlmed Jäär-Kaalud
Pluuto Kaksikutes konj. Atlantisega Kaksik/Vähk

Need astroloogid, kes on teemaga tegelenud, on viidanud, et Titanicu ajal Chiron oli veemärgis Kalade  ja Neptuun Vähis. Hiljuti oli aga Chiron ja Neptuun Kalades. Sellega kaasnes Pärsia ja Mehhiko lahe õlireostus, 2004 ja 2011 aasta tsunamid, Costa Concordia hukk jms.Planeedid veemärkides ja kohe on vastavad teemad tulipunktis.
Mis on ühist Titanicul ja Põhja-Koreal? Ega kohe nagu ei tulegi pähe, et mis see võiks olla aga kui vaadata millal laev hukkus ja kes sündis, siis on seos ilmne. 15.aprill 1912 on siis Titanicu hukk ja samal kuupäeval ja aastal sündis tulevane P-Korea poliitik Kim Ir Sen (15.04.1912-8.07.1994). Praeguse P-Korea liidri Kim Chong-un vanaisa. 

järgneb...

Kommentaare ei ole: