neljapäev, 4. juuli 2019

Uppumatu 401 - 6


Veel olulisi laeva vettelaskmise seise. Uraani ja Neptuuni vastasseis viitab nendele paljudele vastuoludele, mis neil aastal küpses. Mis viis lõpuks I Maailmasõjani ja riigipöördeni Venemaal. 

Jupiter Skorpionis ehk sümboliseerib jäämäge? Jäämägi on suur objekt ja enamus temast on peidus veeall, varjus olek omane Skorpionile. Merkuuri ühendus Saturniga kujutab endast sõiduplaani, kindlat graafikut mis vastuolus tegelikkusega mis väljendub ohule Jupiteri näol jäämäena.Jupiter ise retrograadne, langevas majas ja Via Combustal (15 Kaalud-15 Skorpion).

Marsi kvadratuur Pluutoga sümboliseerib ükskõiksust, hoolimatust olemasoleva ohu eest. Laev ei vähendanud kiirust ka siis kui sai mitmeid hoiatavaid teateid jäämägede arvukuse ja asukoha kohta. Marss Kalades viitab läbimõtlemata tegevusele, hulljulgusele, riskile merel.Marss oli ka ühenduses Erisega. Pluuto Kaksikutes laeva reisi teekonnale, kasumi ja kuulsusele. Veel massidele, mis teekonnal võivad ohtu sattuda.Marss nurgamajas (VII), valitseb VIII maja olles siis ise kvadratuuris Pluutoga X majas Kaksikutes.Veenusel ühendus Neptuuni ja Arawniga Vähis. Kolmik ühenduses Kuuga, mis oli enne laeva veeskamist just ära teinud ühendused. Thomas Amburis opositsioonis Ottilaga.

Kui kaasata kinnistähti, siis Aldebaran on ühenduses Päikesega. Tähte seostatakse võimu ja kõrge positsiooniga, kuid võib tõmmata ligi ka ebaõnne, uppumist, vaenulikkust. Täht Scheat on äärmiselt ebaõnne ja uppumise tähistaja. On ühenduses Marsiga (enamus uppunuid olid mehed).
Päike MC-l Kaksikutes viitab laevale osutatud suurele tähelepanule. Päikese kvadratuur Chironiga võimalikule ohule, mis saab algus veemaailmast. Suuremale hingevalule ja kannatustele.

Kuu loomine 28.mail 5.48 Kaksikutes. Oceana AC-l Vähis. Leviathan III majas Lõvis opositsioonis Poseidoniga IX majas Veevalajas.Titania Skorpionis täpses kvadratuuris Leviathaniga Lõvis.VIII maja tipus Uraan, valitseja Saturn XI majas ühenduses Merkuuriga Sõnnis. 


Täiskuu peale laeva vettelaskmist toimus 11.juunil 19.50 kraadi Amburis laeva vettelaskmise Musta Kuu peal.
Kolm kuulsat „laevade õgijat“ pole ka eriliselt kurjad. Leviathan Lõvis XII maja tipus viitab siiski mingile varjatud või halvasti nähtavale ohule. Vettelaskmise horoskoobi AC on 17 Neitsis, samas kraadis kus oli kiilupanemise IC koos Musta Kuuga. See üks viide ohule? Ka selles vettelaskmise horoskoobis on IC-l ühendus Musta Kuuga Amburis.

Ehitusnumber (401) Ottila 0 kraadi Kaksikutes täpses opositsioonis 0 kraadi Angeliga Amburis.Paradise ühenduses Charybdisega Kaljukitses. Spirit ühenduses Uraaniga. Harmonia opositsioonis Päikesega.
Toon eraldi välja mitmed teised seosed.Kõik loetletud asteroidi on merendusega lähedalt või kaugemalt seotud.

Oceana konj. Njord Vähis
Storm konj. MC Kaksikutes
Nymphe konj. Pluutoga Kaksikutes
Dynamene konj. DC-ga Kalades
Kalypso konj. Marss + Flood
Kolga konj. Jupiter Skorpionis
 Achilles oposit. Veenus-Neptuuniga

Lacrimosa konj. AC-ga Neitsis + Pandora
Klotho konj. Kuu Vähis
Atropos konj. Uraan Kaljukitses
Graves konj. DC-ga Kalades
Apophis konj. Pluuto Kaksikutes
Gorgo konj. põhjasõlm Sõnnis + Clematis

järgneb...

Kommentaare ei ole: