kolmapäev, 17. juuli 2019

Uppumatu 401 - 8


Pingeid vettelaskmise kaardis on üksjagu aga need ei ole sedavõrd silmatorkavad,et saaks öelda, appi, see laev küll kaua merd ei sõida. Ja ometi on laeva saatus vägagi traagiline. Või on seisud siiski sedavõrd pingsad aga ei oska kõike raudselt ohuna näha. Olen näinud laevade kaarte, mis samuti pingeid ja ohte täis aga laeva elutee on olnud pikk ja ilma õnnetusteta.
Titanic anti tellijale üle 2.aprillil 1912. Selles kaardis on juba näha ohte. Päikesel ühendus Scyllaga ja Sednaga Jääras. Tellimusnumber 401 Ottilla kujul on ühenduses Marsi ja Pluuto ühendusega Kaksikutes.Neptuun opositsioonis Musta Kuuga Kaljukitses. Uraan Veevalajas ühenduses Titaniga Kaljukitse viimases kraadis. Jupiteril trigoon Ismenega Lõvis.Ajastu seis, Neptuunil ühendus Arawniga Vähis. See seis oli üheks eelmänguks järgnevate aastate sündmustele.

Katkestatud reis
Laev väljus oma esimesele ja ühtlasi ka viimasele reisile 10.aprillil Southamptonist kell 12.00.(tolleaegsete uudiste järgi 12.15). Päikesel ühendus Scylla, Orcuse ja põhjasõlmega Jääras.
Titanial 0 kraadi Veevalajas ühenduses Uraaniga.
Kuu (29 Kaljukits) tegi ära ühenduse Musta Kuuga Kaljukitses ja lähenes Titaniale.Kuu viimane aspekt enne märgi vahetamist, Kaljukitsest Veevalajasse, oli kvadratuur Merkuuriga Jääras.

Merkuuril(R) ühendus Gravesiga Jääras.
Veenusel ühendus Erisega Kalades.
Jupiteril Amburis ühenduses Pandoraga.
Pluuto Kaksikutes teeb ühendused Memoria, Reasoneri ja Atlantisega
Odysseus ühenduses DC-ga Veevalajas
Ulyssea ühenduses Uraaniga Veevalajas
Memron ühenduses Oceaniaga Kaaludes
Klotho ühenduses 22.okt. 1911 toimunud Päikesevarjutuse kraadiga Kaaludes

Veenus tugevas märgis. Samuti on seda Jupiter Amburis. Kaardi valitseja on Päike, ühenduses MC-ga ja põhjasõlmega Jääras. Jäär Päike on kõrgentatud seis. Päike on pingestanud Neptuuni, merede valitseja, olles siis temaga kvadratuuris.
Reisi alustamise ajal olid ka leina ja surma sümbolid niiöelda osanikud. Moira täpses ühenduses Kuuga, Requim ja Lacrimosa koos Kaljukitse esimestes kraadides. 

Graves ühenduses Merkuuriga.Pole just kõige parem seis reisi alustamiseks. Lisaks oli Uraanil täpne ühendus Damoclesega.Kõik nad ka õnnetuste majas kuuendas.Selliste taevaseisudega väljusid vast veel nii mõnedki laevad. Aga oht uppuda või muul moel avariisse sattuda kujunes sellel laeval kelle sünniseis resoneerus päevaseisuga.



Titanic Atlandi vastu
Enne Atlandi ületamist võeti Cherbourgis Prantsusmaal ja Queenstownis (Cork) Iirimaa peale viimased reisijad. Sõiduplaani järgi pidi laev jõudma New Yorki 17.aprilli hommikul ja silduma 59 kail. Üleookeani reisi alustas laev 11.aprillil kell 13.30 Queenstownist Iirimaal. Kaardi valitsejaks on Päike, mis asus IX majas (kauged reisid) ühenduses Scyllaga ja põhjasõlmega Jääras. Kaardi MC Sõnnis kvadratuuris Kuuga Veevalajas. Pluutol ühendus Atlantisega Kaksikutes. Charybdis Kalades VIII maja tipus kvadratuuris Jupiteriga Amburis. Jupiteril ühendus Pandoraga ja opositsioon Irelandiga Kaksikutes. Sihtkoha riik Ameerika 15 kraadi Jääras täpses trigoonis Jupiteriga aga ühenduses Scyllaga.

järgneb...

Kommentaare ei ole: