laupäev, 21. aprill 2018

Talvine kirss - 3


Numbritega mängides sain sellised tulemused. Kemerovo koordinaadid on 55.20 N ja 86.05 E. Kui nüüd võtta number 55, siis selle numbriga on asteroid Pandora, mis kaardis asub 24 Kaljukiteses ja on ühenduses Pluutoga. Number 5520 all on asteroid Natori, asub 9 kraadi Vähis opositsioonis Saturniga. Idapikkus 86.05. Numbri 86 all on asteroid Semele, asub 6 kraadi Veevalajas kvadratuuris Kemerovoga Sõnnis. Number 865 on Zubaida, asub 6 kraadi Kaksikutes, ühendus Lacrimosaga. Number 8605 on nimetu asteroid 1968 OH, asub 17 kraadi Jääras ühenduses Merkuuriga.Kummaline, kas pole, et ka koordinaadid sellisel moel tegevad.

Kuupäev 25-s, selle numbri all on asteroid Phocaea, asub 0 Sõnnis, lähedal Uraanile. Märts on kolmas kuu, numer 3 on Juno. Asub 13 Kalad ühendus Neptuuniga. Ametlikult oli ohverid 64, asteroid Angelina, 19 kraadi Sõnnis ühendus MC-ga. Enamus hukkunutest olid lapsed, 41. Asteroid Daphne, 20 kraadi Veevalajas. Otsest seost ei leidnud, lähedale jäi Damocles. 20 kraadi Veevalajas asub presidendil põhjasõlm, pigem kokkusattumus kui .....

31.jaanuari 2018.a. kuuvarjutus 11 kraadi Lõvis langes Kemerovo linnanime kaardis Jupiter-Lachesis asukohale. 15.veebruari päikesevarjutus 27 kraadi Veevalajas, sinna tegi ühenduse tulekahju alguse DC.
Marsi ja Uraani vahel on 112 kraadi. Kui selle kraadiarvu jagada 1,618-ga, saame 69.22. Sellele liidame Marsi sodiaagikraadi 275 ja saame 344 ehk 14 kraadi Kalades. Selles kraadis asub Neptuun. Marsi ja Uraani vaheline aspekti  112 kraadi kõige tugevam punkt näitab sündmuse olemust ja samal ajal ka aspekti lahendamise võimalust. Oleks omanik hoolinud ehitusnormidest, tehnilistest ohutusnõuetest. Poleks olnud ahne ja ükskõikne, hoolimatu jne. Siis poleks õnnetust juhtunud. Neptuun aga selles õnnetuses viitabki nendele puudujääkidele ja ohtudele (suits), mis toimus.

Marsi ja Päikese täpne kvadratuur 90 kraadi. Jagades selle aspektikraadi 90 1,618-ga saame 55 kraadi. Liites selle Marsi sodiaagi kraadile (275) saame 330 kraadi ehk 0 Kalades, mis on ühenduses tulekahju puhkemise DC-ga. Näitab pingeaspekti lahendamise kõige soodsamat võimalust, st. Tulekaju puhkemine , abi kustutamisel, evakueerimine sõltus kõikidest inimestest, kes selle sündmusega seotud.Viimastel andmetel olevat hukkunuid vähem, 60. Nii kirjutas Delfi 21.aprillil 2018.
Selline suurõnnetus peab kajastuma ka riigi kaardis. Samuti riigipea omas ning ka oblasti juhi kaardis ning linnapea omas..

Järgneva kohta on raske öelda, kas seosed, mis välja toon, on kuidagi seostatavad või ainult kokkulangevus. Venemaa riigina loomist alustatakse 6.juulist 862.aastast. Vähemasti seda daatumit kasutatakse riigi algusajaks. Tolle aja täheseis oli selline. Päike Vähis langeb kokku 25.märtsi Kuuga. Õnnetuse Merkuur ja Veenus Pluutol Jääras. Põhjasõlm Chironil Lõvis. 

Vene Föderatsiooni kaart. Marsi osast sai juba eespool kirjutatud aga kordame üle. Marsil on täpne kvadratuur Uraaniga ja ka lähenev Neptuuniga. Resoneerub õnnetuse kvadratuuriga. Õnnetuse Päike lähenevas ühendus riigi Marsiga Jääras. Marss valitseb riigi 8 maja, õnnetused, katastroofid, surm .Õnnetuse Kuu lähenes riigi Jupiter-Chiron ühendusele Vähis. Põhjasõlm asteroidil Moskva Lõvis. Jupiter riigi Mustal Kuul Skorpionis. Pluuto riigi Saturnil Kaljukitses.Õnnetuse Russia Skorpionis kvadratuuris riigi Russia-põhjasõlm ühendusega Veevalajas. Õnnetuse MC riigi Veenusel Sõnnis. 
VF kaardis asub Kemerovo  29 kraadi Amburis retrograadne kvinkunksis Merkuuriga Kaksikutes. 

Neptuun ühenduses VF Nemesisega 15 kraadi Kalades.
VF presidendi samuti mitmeid seoseid. Merkuur teeb tema Päikesele opositsiooni. Vägagi ebameeldiv teade. Veenus opositsiooni tema Neptuunile. Kuu läheneva ühenduse tema Uraanile.
Kemerovo oblasti juht oli (astus tagasi) Aman Tulejev (13.05.1944). Temal asteroid Kemerovo 10 Veevalajas trigoonis Pluutoga Kaaludes. Pea samas kraadis on ka linnapeal asteroid Kemerovo. Õnnetuse Pluuto tema Karma lähedal Kaljukitses ja opositsioonis tema Marsiga. Jupiter teeb opositsiooni tema Päikesega Sõnnis. Saturn trigooni tema Merkuuriga Sõnnis. 

Kemerovo linnapea Ilja Sergjuk (16.11.1975). Päikese kaugenev ühendus tema Musta Kuuga Jääras. Merkuur tema Jupiteril Jääras. Marsil opositsioon tema Marsiga Vähis. Jupiter tema Päike-põhjasõlm ühendusel Skorpionis. Saturn teeb kvadratuuri tema Uraaniga Skorpionis. Mõlemite meeste elus siis selliselt väljendusid transiitsete planeetide seosed nataaliga.  

Kemerovo tulekahju polnud ainuke, mis  Venemaa kaubanduskeskustes on olnud. Kolm aastst tagasi, 15.märtsil 2015.a. oli tulekahju Tatarimaa pealinnas Kaasanis keskuses Admiral. Siis hukkus 19 inimest ja üle 70 sai kannatada. Siis oli Marsil ühendus Uraaniga Jääras ja kvadratuuris Pluutoga Kaljukitses. Merkuur kui kaubandus, ühenduses Karma ja Russiaga Veevalajas.Tulemärkides suur trigoon – Jupiter Lõvis, Saturn Amburis ja Marss-Uraan Jääras.

Viimane tulekahju Venemaal kaubanduskeskuses toimus 17.märtsil 2018, kui Arhangelskis põles Fokus keskus. Põles 300 m2 ulatuses katust lahtise leegiga.Selles hukkunuid ja vigastatuid polnud.

Suuri tulekahjusid on Venemaal olnud ridamisi. Neist lähemalt vast mõni teinekord lähemalt kirjutan.
Mida öelda kokkuvõtteks. Ülevaade näitas, et minevik on tihedasti seotud tänasega. Kemerovo puhul oli juba asutamisest saati tulekajud nii öelda sisse kodeeritud. Neid oleks saanud vältida kui poleks olnud ridamisi suuri rikkumisi ehituses, omanike ja järelvalve tegelaste ükskõiksusel, ahnusel käegalöömisel. Katastroofil on oma plaan kuidas äratada inimkonda, tuua välja nende ahnus, ükskõiksus, hoolimatus jms.

Kommentaare ei ole: