pühapäev, 15. aprill 2018

Talvine kirss - 2


Kemerovo kaubandus- ja meelelahutse keskuse tulekahju horoskoobi tegemise aluseks võtsin 25.märts 2018.a. kell 15.56 kohaliku aja järgi. Ülevaates on peamine rõhk on suunatud asteroididele, sest need iseloomustavad seda taevast mustrit üsna tugeval moel.Keskus asutati 2013.aastal. Siis asus Uraan 9 kraadi Jääras. Samal aastal oli ka majas tulekahju. Veel varem, 2003.a. oli samuti tulekaju, siis asus Saturn Vähi alguses olles siis opositsioonis 25.märtsi Marss-Saturn ühendusega.See 9 kraadi Jääras kraad on oluline veel sellepoolest, et seal asub Vene Föderatsiooni Marss olles kvadratuuris Uraaniga, selle peale tuli 25.märtsi Saturn.Seis aktiveeris VF kaardi Marss-Uraan seisu. Saturn hoone häving, Uraan ootamatus ja kunagise küla (1701) Neptuun (9 ari) hoolimatuse.
Eelkõige on siis tulekahjuga seotud Marss, mis asus 4 kraadi Kaljukitses ja tegi kvadratuuri Päikesega 8 majas. Kvadratuur tähistas suur õnnetust, milles hukkus palju lapsi ja Marsi ühendus Saturniga Kaljukites seda, et  tulekajus hukkusid kõik väikesed loomad, asusid keskuse loomade mängutoas.Lisaks siis hoone häving.


Ohtu lastele näitas ka Must Kuu Kaljukitses olles kvadratuuris Merkuuriga. Planeet sümboliseerib noorsugu. Neptuun kui suits, oli kvadratuuris Childiga Kaksikutes.Lapsed hukkusid peamiselt lämbumise teel. Banic (paanika) 10 kraadi Veevalajas kvadratuuris Kemerovaga ja Hel`ga (põrgu) Sõnnis. Linnas oli omajagu paanikat.  Neptuunil ühendus kinnistähe Ahernariga (tulimõõgaga õigluse kättemaksja).Miks just lapsed pidid ohvriks olema ?

Klotho (97, elulõnga ketraja) ühenduses Pluutoga. Alekto (465, kättemaksu fuuria, surnute kaitsja) ühenduses Päike-Nemesisega. Selle regioooniga seotud söebasseini sümboliseeriv Kuzbass 5 kraadi Amburis oli samuti aktiveeritud. Täpses tuletrigoonis Päikesega, opositsioonis Incidentiaga (3849) Kaksikutes ja poolsekstiilis Marsiga. Orcus (surmaoht) 8 kraadi Neitsis trigoonis Saturniga.
Asteroid Marsland(18012) viib otse peamise pinge juurde, asteroid oli ühenduses Päikesega Jääras. Päike Marsi kodus.
Kommunikatsiooni häired, tulekahjust teatamine rahvale, signalisatsiooni mittetöötamine – see retograadse Merkuuriga seotud.
Horoskoobi V maja, mis tähistab lapsi ja meelelahutust, selles majas asusid Marss, Saturn, Must Kuu ja Pluuto. Samuti pluutoliku printsiibiga Arawn. Veel asusid seal Pandora, Hylonome.

Keskuse talvine nimi. Vene keeles tähistatakse talve ka sõnaga moroz. Selline asteroid on ka olemas (16036). Asus ta 13 kraadi Kaljukitses ühenduses Musta Kuuga. Viitas siis talvega seotud alale või sellenimelisele asutusele. Asutuse nime teine sõna on kirss. Selle sõna leiab asteroid  Vishnevskaya (4919) nimetuses. Asus ta 22 kraadi Skorpionis ja ühenduses Jupiteriga. Asteroid Visnjan (9244) sisaldab ka kõlaliselt sõna kirss. Asus ta 24 kraadi Kaaludes olles opositsioonis Veenus-Uraan ühendusega. Kirsisarnast nimekõla leiab ka ingliskeelse nimetusega asteroidis Cherryh (77185), asus 19 kraadi Skorpionis olles ühenduses Jupiteri ja Vishnevskayaga.

Tule inimkonnale kinkis Prometheus, astroid (1809) asus 13 kraadi Neitsis olles opositsioonis Neptuuniga ja sekstiilis Kuuga Vähis.Tulekahju puhkemise hetke AC Lõvi viimastes kraadides. Valitseja Päike horoskoobi 8 majas kvinkunksis AC-ga, viitab kordustele,majas toimus varemgi tulekahjusid.
Keskuse aadress oli Lenini prospekt 35. Asteroid Leikothea on selle numbri taga. Asus ta 1 kraadi Jääras ühenduses siis Päike-Nemesis (kättemaks) ja oli ühtlasi kvadratuuris ka Marsiga. Wladilena (Lenin) 18 Amburis ühenduses Fatmega (saatus) ja opositsioonis Childiga Kaksikutes. Asterope (233. Välgusähvatus) sümboliseerib elektrilühiühendust, mis nähtavasti oli tulekahju põhjuseks, 3 kraadi Kaljukitses ühenduses Marsiga.

Asteroid Kemerovo (2140) asus 8 kraadi Sõnnis olles opositsioonis asteroid Russiaga Skorpionis. Sümboliseerib lööki kogu Venemaa jaoks. Kemerovol ühendus Holydayga (puhkepäev) Sõnnis Kuu oli 14 kraadi Vähis ühendus kinnistähe Siriusega ja Requimiga.Kuu osatähtsus on vähem märgata, kuigi ta on opositsioonis Musta Kuuga. Viimase ühenduse tegi Kuu Uraaniga (19.03). Siis oli ühendusel trigoon Vestaga. Viimane on samuti seotud tulega, tuli kodukoldes, ruumis.

Meedias oli ka vihje,et tegu võis olla tahtliku süütamisega, lõhkelaenguga, mis visati batuudiruumi. Asteroid Bomben (12834) 15 kraadi Kalades ühenduses Neptuuniga. Nüüdseks on see versioon nagu kõrvale heidetud ja ei peeta tõeseks. Asteroid Moskva 8 kraadi Vähis opositsioonsis Saturniga. Pealinn ajaoks raske seletada, miks juhtus.

järgneb...

Kommentaare ei ole: