reede, 6. aprill 2018

Talvine kirss


Miks juhtus, mis olid tulekahju puhkemise põhjused, milline meedias avaldatud info oli õige ja mis vale. Seda ma siin lahkama ei hakka. Artikli eesmärgiks on ära tuua mitmeid astroloogilised seisud ja seosed, mis minu arust on põnevad ja paljuütlevad.

25.märts, pühapäev, Päikese päev. Kõige tugevam on Marsi kvadratuur Päikesega. Kolm planeeti – Päike, Marss ja Saturn eksalteeritud.Tulemärkides peale Päikese veel Merkuur ja Veenus ja põhjasõlm. Selline pingekonsentratsioon vajas väljundit. Miks just aga Kemerovos.Üks võti peitub linna minevikus. Linna endi mineviku arengu etappide kaartides on juba sissekodeeritud võimalus tuleõnnetusteks.

Linnaks sai  Kemerovo 12.juunil 1918.aastal.Seda päeva tähistatakse ühtlasi kui linnapäeva. Ja mis me kaardis näeme, samuti Marsi kvadratuuri Päikesega nagu seda 25.märtsi kaardis.Päike Kaksikutes ühenduses Jupiteriga ja Marss Neitsis ühenduses Karmaga. Jupiteril pealegi täpne ühendus lõunasõlmega.
Asteroidil Kemerovol null kraadi Veevalajas opositsioon Neptuuniga Lõvis. Veenusel ühendus Russiaga Sõnnis täpses kvadratuuris Saturniga Lõvis. Veenuse toon mängu sellepärast, et linna kaubanduskeskus oli varsemalt kondiitri- ja kommivabrik, mis asutuse likvideerimisel ehitati ümber kaubanduskeskuseks. Veenus on magusained.


Suurõnnetuse seosed linna kaardiga. Päike Chironil, asteroid Kemerovo linna Veenusel, põhjasõlm linna Saturnil, Marss opositsioonis Linna Pluutoga.
Ajaloos veelgi tagasi minnes. Asukoha esmamainimine kui asundus on dateeritud 9.mai 1721.a. Päikesel Sõnnis ühendus Neptuuniga trigoonis Pluutoga Neitsis. Ka siin on Marsil Kalades kvadratuur, seda Saturn-Kemerovo ühendusega Amburis. Resonants 25.märtsi seisuga (Marsi konj. Saturn kvad. Päikesega).Veenusel ühendus Musta Kuuga Kaksikutes ja asteroidil Russia ühendus Karmaga Veevalaja kolmandas dekaadis üsna Marsi lähedal. Merkuuril Jääras kvadratuur sõlmedega Vähk-Kaljukits.Merkuur pea samas kraadis  kui linna nimetamisel Kemerovoks.


Seosed 1721.aasta asundusega. Veenus Merkuuril, Marss opositsioonis Veenus-Must Kuu ühendusega.
Päris esimese asukohana mainitakse küla ajaloos 1701.aastaga. Siis asus Neptuun 9 kraadi Jääras tehes siis täpse kvadratuuri 25.märtsi Marsi-Saturni ühendusele.

Linn sai praeguse nime 27.märtsil 1932.a. Transiitne Päike linna Päikesel. Kaardis on massiliste tragöödiate planeet Pluuto 20 kraadi Vähis, olles siis täpselt opositsioonis 25.märtsi Pluutoga. Ja Uraan asus Jääras praeguse Uraani märgis linna Mustal Kuul. Veenus linna Merkuuril ja transiitne Merkuur linna Uraanil. Jupiteril täpne ühendus Lachesisega ja Luciferiga Lõvis, sinna tuli ühendusse 25.märtsi põhjasõlm.Jupiter-Lachesis –Lucifer opositsioonis Karmaga. Õnnetuse Uraan linna asteroidil Pandora! Ja õnnetuse asteroid Kemerovo linna asteroidil Wladilena Sõnnis.

Asteroid Kemerovo 25 kraadi Neitsis on retrograadne ühenduse lõunasõlmega ja opositsioonis Marsi-põhjasõlme ühendusega. Päikesel ka ühendus Vestaga, viimane on seotud samuti tulega, kodukolde tulega. Pluutol ühendus Junoga Vähis. Kui Juno (junost) vene keelde ümberpanduna tähendab noorsugu, siis 25.märtsil asus Juno Kalades ühenduses Neptuuniga. Tõlgendada võiks mitmetpidi?

Kuzbass 27 Jääras, sinna kraadi tuli 25.märtsi Uraan peale. Linna asub Tom jõe kaldal. Jõgi on Obi paremakalda lisajõgi. Kummaliseks teeb jõgede puhul see,et 1932.aasta kaardis asuvad asteroidid Ob ja Obi omavahel ühenduses Skorpionis. Ja sama seis, ühendus, on 25.märtsil aga seda Jääras ja ühenduses Päikesega. Tom jõele kõlaliselt lähedal on Tommei (89735). Asteroid asub 10 Vähis, Kuu tegi kaugeneva ühenduse. Transiitne Lachesis linna Päike-Klotho ühendusel. Transiitsed Klotho ja Pluuto koos Kaljukitses. Niisiis on igas kaardis Marss pinges. Asteroidid lisavad nüansse ja detaile juurde.

järgneb...

Kommentaare ei ole: