neljapäev, 11. august 2016

Neli Neptuunitagust - 2



Viimastel aegadel on olnud sedavõrd palju terrorakte, et nende täpne loetelu läheb juba segamini. Esialgu toon ära ühe terrorakti, mis oli viimane ja vaatame, kas kaugetel on nendes oma osa või roll mängida või on nende osa väike või isegi olematu?

Nice tragöödia (14.07.2016). Lähiasteroididel on sündmuses tugev ja oluline sõna öelda. Neid on üsna palju, mõned olulisemad. Päikesel ühendus Karma, Anubis ja Gravesiga Vähis. Põhjasõlmel ühendus Sekhmet, Lucifer ja Klothoga Neitsis. Saturnil opositsioon Atroposega, Pluutol opositsioon Karma ja Aphopisega. Varunal ühendus Parisega. Neli tutvustavat kauget on selliselt mängus. Varda sündmuse MC-l Amburis opositsioonis väikeasteroid Arabiaga. Manwe Kalades opositsioonis Banicuga (paanika), kusjuures Banica on ühenduses Galliaga. Mors-Somnium täpses sekstiilis Neptuuniga. 

Prantsusmaa on pideva löögi all. ISIS lubas Prantsusmaa hävitada. Ehk on islami terror seotud väga kauge ajaga ja seda Ristisõdade algusega, mis sai alguse Prantsusmaalt. Ristisõjad said alguse 26.novembril 1095.aastal. Tolle aja Uraan on 21 Jääras. Nüüd uuesti Uraan samas. Ja praegune Jupiter on ühenduses tolle aja Saturniga Neitsis. Islami terrori tõus langeb ajale kui transiitne Pluuto ületas Ristisõja Veenuse ja tegi ka kvadratuuri Pluutole Jääras. Nelik Ristisõja alguse kaardis ei ole põhiliste planeetidega seotud. Ehk ainult see, et Mors-Somnium on ühenduses Ristisõja Lõunasõlmega Neitsi alguses. Kui praegune Jupiter sellest üle läks, aktiveerus ka kättemaks Ristisõja eest.

Veel vaataks islami tekkimise alguse kaarti. Üks alguse aeg oleks see, kui Muhamedile esimest korda ilmutas Allahh (20.08.610). Teine variant on ajakiri TMA järgi selleks 16.juuli 622. Siis toimus hidzra, Muhammadi väljaränne Mekast Mediinasse. Seda aega loetakse islamistliku kalendri alguseks.
Esimese variandi järgi oli nelik sellistel positsioonidel. Mors-Somnium 0 Neitsis. Samas asus ka Mors-Somnium 485 aastat hiljem Ristisõdade alguses. Praamzius täpses ühenduses Uraaniga Vähis. Näitb uue ja algselt rahumeelse usu tekkimise. Seda toonitab vast ka Neptuun Lõvis täpses trigoonis Pluutoga Jääras ja Uraani täpne kvadratuur Pluutoga. Selle aasta (2016) transiitne nelik kaardi esimeses variandis olulist nagu ei tee. Teise variandi järgi asub nelik nii. Praamzius ühenduses Päikesega Vähis. Mors-Somnium ühenduses Marsiga Neitsis

Igasugune terror peab kajastuma ka riigipea kaardis. Francois Hollande horoskoobis on praegu Pluuto tema Põhjasõlme ja Kuu haardes. Uraan teeb opositsiooni tema Neptuunile, põlvkondlik seis, seda katsumust elavad üle kõik, kes sündinud 1953-55. Neli kauget tema horoskoobis ei ole olulistel kohtadel. Manwel on ainult nataalis ühendus tema Põhjasõlmega Kaljukitses. Transiitsed neli ka ei tee olulisi aspekte.

Kommentaare ei ole: