pühapäev, 21. august 2016

Euroopa Liit



Maailm, mis ägab mitmete suurte jamade käes, on nagu nurka aetud agoonias loom. Nurka aetud looma käitumist on aga võimatu ette näha. Tal ei jää muud üle kui hambaid lõristades rünnata. Ja seda see maailm praegu ka teeb. Ei lähe päevagi mööda kui toimub mingi terroriakt või miski muu negatiivne sündmus. Toimuvad mu meelest absurdsed asjad, ema võitleb selle eest, et seks oma pojaga oleks lubatud ja seaduslik. Valge rass on põlualla surutud, teise nahavärvusega inimest ei või solvata aga meid nagu võib. Islam nõuab Jaanide ja Jõulude keelustamist Euroopas, see pidavat nende kultuuri solvama. Aga nende pühad meie kultuuri ei solvagi või. Sellelaadseid asju on palju. Igasugune tasakaal erinevate kultuuride, rasside ja rahvuste vahel on paigast ära.

Taevamuster ka seda toonitab. Üldine foon on selline. Saturni kvadratuur Neptuuniga. Saturnil ühendus kinnistähe Antaresiga. Neptuuni opositsioon Orcusega ja Chaose opositsioon Ixioniga. Sinna liitub mõne aja pärast Saturn. Uraani ühendus Erisega Jääras ning Haumea opositsioon Uraaniga. Jupiteril opositsioon Borasisiga. Piisvalt vastasseise, et oleks palju vastuolulisust.

Maailmas toimuva kõrval peaks meid huvitama, mis saab Euroopa Liidust, kas ta jätkab samamoodi või on ette näha kardinaalseid muutusi. Eesti õnn või õnnetus on kuuluda sellesse liitu, kes teab, kumb ülekaalus on? Brexit on äratoimunud, tulemused teada. On seinast-seina nii vastu kui pooltarvamusi. Inglastel sai mõõt täis. EL seadused, direktiivid, väärtuste poliitika ei mahu enam lihtrahva arusaamadesse. Juba rohkem diktatuurilaadsed seadused ja direktiivid ajavad niiöelda kopsu üle maksa. Aina rohkem piiratakse sõnavabadust, surutakse peale väärastunud väärtusi. On oht, et rahvusriigid kaovad. Paljud asjad, mis seotud migrantide negatiivsete tegude ja  käitumisega, on varjatud või ei avaldata. Kas me sellist liitu tahtsimegi, küsivad palju meedias kommenteerijad?

Et EL tulevikku uurida tuleb pöörata tähelepanu Euroopa Liidu tekkimisele eelnenud varasemale ajaloole, et aru saada, mida EL-tu ees ootab. Olulised aastad, mis praegu EL painama hakkasid,  said alguse juba siis kui Jupiter sisenes Neitsi märki ja tegi opositsiooni Neptuunile. See kiirendas massilist põgenike valgumist Euroopasse. Seda soodustas ka 2015.aastal Saturni läbimine Skorpioni märgis. Siis planeet tegi ridamisi ühendusi EL-du lepingu planeetidele. See tõi kaasa majanduse languse, migratsioonilaine, seda allakäiku toetas nüüdseks äraolnud Uraani kvadratuur Pluutoga. Kõige huvitavamad ja pöördelised sündmused, mis seotud Euroopaga, toimuvad 2016-2017 aastatel. Ja lagunemise või siis suurte muutuste protsess jätkub ka järgnevatel aastatel. Islami pealetung jätkub, terror saab aina igapäevasemaks. Taevased planeetide veskid jahvatavad aeglaselt aga kindlalt.

Euroopa Liidu moodustamisele eelnes pikk protsess, mille algus on aastas 1950, kui R. Shuman tuli välja ideega Euroopa Liidust. Mõte käidi välja 9.mail 1950 Pariisis. Päevapäike trigoonis Saturni ja Marsiga Neitsis. Uraanil opositsioon Pariisiga, Neptuunil täpne sekstiil Pluutoga. Algselt moodustati Euroopa Söe- ja Teraseühendus, mille allkirjastamine toimus 18.aprillil 1951.aastal Pariisis. Päevapäike ühenduses Marsiga, Jupiteril opositsioon Saturniga. Asteroid Europa ühenduses Saturniga. Leping jõustus 23.juulil 1952.aastal. Jupiteril kvadratuur Pluutoga. Pluuto ise ühenduses Lõunasõlmega Lõvis.
Rooma lepinguga asutati Euroopa Majandusühendus, see allkirjastati 25.märtsil 1957.aastal ja leping jõustus 1.jaanuaril 1958.a. Selle daatumi järgi on artiklis arvestatud ka Jupiteri 60 aastane tsükkel ja Saturni kahe ringi täitumine. Selle ühenduse horoskoop oleks minu arust peamiseks aluseks uurimaks, mis EL-st edasi saab, sest see eelnes EL liidu moodustamisele.



Niisiis 1.jaanuaril 1958.a. loodi Euroopa Majandusühendus, millest hiljem kasvas välja EL. Siin on mängus kaks pikemat tsüklit. Jupiteri viis täisringi, 5x12 aastat, mis teeb 60 aastat. Jupiteri 60 aastane tsükkel on oluline ka Hiina astroloogias. Saturni kaks tsüklit, 2x29 = 58 aastat. Heaks näiteks kuidas 60 aastane tsükkel toimib, on Krimmi staatus. Krimm anti (kingiti) Ukrainale 1954 aastal ja 60 aastat hiljem võttis Venemaa selle tagasi. Euroopat ärritas kõige rohkem see kuidas seda tehti.



Leping, mis pani aluse Euroopa Liidu moodustamisele sõlmiti 7.veebruaril 1992.aastal Maastrichtis. Leping jõustus 1.novembril 1993.aastal. Seda aega siis loetakse EL-du sünniks. Lepingu kaardis on Jupiter 27 kraadi Kaaludes. Nüüd jõuab planeet oma kohale 2017.a. septembri lõpus. Kaks ringi saab täis. Algab kolmas ring ja sellega ka uus tsükkel. Iga uue tsükliga kaasneb midagi uut ja laguneb vana. Jupiter Kaaludes liikudes teeb kvadratuure lepingu Kaljukitses asuvatele Uraan-Neptuun täpsele ühendusele. Samale ühendusele on teinud kvadratuure ka Jäära Uraan. Jupiter kui laiendaja võib samas sellega liialdada ja hoopiski „pilli“ lõhki ajada. Kaaludes liikuva Jupiteril on ees oodata ka opositsioon Uraaniga. Nende esimene vastasseis toimub 2016.aasta detsembri lõpus. Enne seda on Jupiteril veel kvadratuur Pluutoga. Pealegi on Jupiteril Neitsis ühendus Põhjasõlmega.


Miks ma arvan, et Jupiter on lammutaja. Ta on EL-du V maja valitseja ja kaasvalitseja VIII majale, mis algab Kaladest. Kuigi Jupiter on mundaanis teaduse ja valitsemise signifikaatorplaneet ja  V maja on mundaanis igasugused lõbustused, sport, lapsed. Samuti fondibörss, väärtpaberite ja üldse börsi – ja oksjonitegevus. Nüüd liigub majas Saturn ning kogu see valdkond on saanud tunda Saturni pitsitavat kätt. Jupiteri lõhkuv osa seisneb selles, et ta olles pingeaspektides teiste planeetidega (Uraan, Pluuto), ei suuda oma positiivset potensiaali läbi suruda ja rakendada. Siin annab tunda siis ka see 60 aastane tsükkel. Lammutajaid veel teisigi, eelkõige Saturn ja Uraan. 

Kaalude Jupiter teeb Euroopa Majandusühenduse (1.01.1958) kaardis Päikesele kvadratuuri, esimene täpne aspekt tuleb oktoobri viimasel nädalal ja korduvat täpset aspekti enam ei tule. Paremate võimaluste tekkimist aga tagab Jupiteri sekstiilid Kaaludest Majandusühenduse planeetidele Amburis. Kui vaadata Majandusühenduse progressiivset kaarti, mis tehtud 3.oktoobrile 2017, siis kui Jupiter jõuab Majandusühenduse Jupiterile endale, siis selles on progressiivne Päike 10 kraadi Kalades tehes täpse kvinkunksi radixi Uraanile Lõvis. See nüüd nii oluline vast pole või siiski, esile tulevad uuesti vanad probleemid. Oluliseks tuleb lugeda aga Majandusühenduse MC progrssiivset ühendust radixi Pluutoga, mis asub null kraadi Neitsis. Toimub see 2020.aastal. Ühendusega liitub ka progressiivne Kuu.

2018.a. ootab Jupiteri ees Skorpion, milles asuvad lepingu olulised planeedid – Päike, Merkuur, Marss ja Pluuto! Need planeedid asuvad lepingu IV majas. Jupiter tuleb ja lõhub maja laiali? Tekitab majas paraja segaduse. Jupiteri ideoloogiline võim muutub. EL-du senine arusaam lüüakse pihuks ja põrmuks. Skorpioni Jupiter teeb opositsiooni radixi Kuule Sõnnis, rahvale ei lähe peale Jupiteri laiendamise ja olemasolev ideoloogia. Saturni esimene ring saab täis alles 2022.aasta kevadel. Selleks ajaks peaks paljuski selge ja näha olema, mis EL-st saanud on. Juba 2016 aasta detsembrist võib EL-t laiali laguneda või siis ümber struktueeruma uueks ja seda ka uute liikmetega. Osa riike lahkub liidust, osa võib juurde tulla. Kõige pessimistlikuma prognoosi järgi ei jää Euroopa Liidust midagi järgi. Islam võtab ülemvõimu ja „vanake Euroopa“ kaob ajaloo areenilt. Seda võimalust on vaaginud paljud poliitikud, analüütikud ja lihtsalt jälgijad, kes toimuvaga rohkem kursis.

järgneb....

Kommentaare ei ole: