teisipäev, 13. oktoober 2015

Valge laev - 7



Laeva vettelaskmise hetke AC on 10 Lõvis, Päike siis horoskoobi valitseja.10 Lõvi kraad on lõhkuv kraad! Tolle aja kohta oli moodne, šikk ja elegantne laev, vähemasti väliselt aga ka sisekujunduselt. Hukkumise AC samuti jäi Lõvi märki. IC 19 Kaaludes täpses ühenduses Pluutoga. 


Merkuur täpselt MC-l Jääras, transpordivahendile omane seis. Kuid opositsioonis Pluutoga, mis ei tõota erilist head nagu hiljem selgus. Merkuur peamine lähireisimist sümboliseeriv planeet. Ta on ka hukkumise üheks taganttõukajaks. Sellest siis lähemalt hukkumise kaardi kirjeldamisel. Kuu ja Veenus omavahel kvadratuuris, viitab ehk sellele, et edaspidi laia lõbu ja mugavat reisi ei saa igakord olema. Mitmed intsidendid ja karile sõitmised seda kinnitavad. Must Kuu ühenduses Pandoraga Kaaludes. Kui laev uppus, siis oli Päike ületanud selle Musta Kuu ja Pandora ühenduse. Veenusel opositsioon Neptuuniga, reisinautimisele kasuks ei tule. Veenus Kaksikutes, eelkõige mõeldud kiireks reisijate transpordiks aga Neptuun toob kaasa salapäraseid ja varjatuid sündmusi (laeva eluloos need juhtumid kirjas). 26.aprillil 1980.a Jupiter sisuliselt seisis, muutis oma liikumise direktiivseks. Kogu ehituse aja sees oli ta 26.detsembrist 1979 kuni siis vettelaskmiseni retrograadses liikumises Neitsis.

Veenus Kaksikutes XI majas võiks tähendada ka seda, et laeva nimed muutuvad ja neid tuleb rohkem, kui üks. Viimane nimi „Estonia“ asteroidina on Vähis ja XII majas, mis ühenduses Hylonomega. Huvitav, kui laevale oleks pandud teine nimi, kas siis oleks katastroof ära jäänud või viitab see riigile, mille nimi ja samanimeline laev sümboliseerivad midagi, mis vajab hetkel rohkemat lahtimõtesatamist. Siiski arvan, et kui laeval oleks teine nime, poleks saanud õnnetust vältida. Huku elemendid olid juba laeva sündi sisse kodeeritud ja kaasa antud.

Saturni alla paneks laeva konstruktsiooni, kogu laevakorpuse. Samuti kõik tehnilised süsteemid. Saturn aga oli ühenduses Leviathaniga, siit saaks välja lugeda, et laeva konstruktsioonis meresõidu karmust arvestades, oli kätketud oht. Viitab ka sellele, et laevale oli ette nähtud piiratud sõidukaugus. Jõuallikat, laeva mootoreid sümboliseerib Marss. Jupiter laeva suursugust ja tema veevälja suurust.Samuti sidemeid teiste maade sadamatega.

Oluline on ka see, et nii vettelaskmise kui laeva üleandmisel omanikele oli Veenusel opositsioon Neptuuniga, samades märkides. Kraadiliselt erines kolme kraadi võrra. Vettelaskmise kaardis jäävad ainult kolm planeeti horisondi peal – Veenus, Päike ja Merkuur, mis sümboliseerivad laeva välist ilu, uhket olemust ja elegantsust ning kiiret liikumisvahendit. Varjatuks jäävad jõuallikad, nelja laeva mootorit sümboliseeriv Marss, konstruktsiooni esindav Saturn. Ja nii see peab ka olema, sest Veenus esindab laeva välimust, Merkuur illuminaatoreid ja Päike kaptenisilda, mis kõikidele näha.

Laev kui isik, on introvert, kes oma hingesaladusi ja olemust kiivalt varjab. Asteroidi Viking``it ei ole aga on asteroid Salli, mis asus 8 Jääras IX majas, trigoonis AC-ga Lõvis, viitab vast sellele, et laev läheb tellijale, kes on välismaine firma (Soome). Laev hakkas sõitma Soome lipu all ja vettelaskmise kaardis on asteroidid Helsinki ja Turku IV majas ühenduses Uraaniga. See viitab laeva esmasele kodule riigina ja tulevastele muutustele nimes ja sõiduliinides.

Planetaarredeli järgi on esimene planeet Merkuur. Ülekandes laevale võiks see olla läbilöögi jõud, kiirus, tormakus. Planeet valitseb III ja XI maja. Teine planeet on Päike, laev „tahtis“ olla liider, uhke ja elegantne. Kolmas on Veenus, kolmas positsioon on saatus. Veenuse opositsioon Neptuuniga oligi saatuslik. Viimane planeet on Kuu, see on nõrkus ja ebakindlus. Kuu valitseb XII maja, kõik, mis maja alla käib, olidki nõrgad kohad (haavatus, ebaseaduslikud tehingud ja veosed, segased juhtumid laevas, salapärasus, mis ilmnes pärast hukkumist).

Asteroidid vettelaskmisel

Meie jaoks nii tähtsa laeva sünnis tuleb eraldi ära tuua ka asteroidide osa vettelaskmisel.Ära on toodud need peamised, mis raudselt seotud teemaga.

Requim 23 Ambur – täpne konjunktsioon Neptuuniga
Lacrimosa 29 Neitsi – konjunktsioon Must Kuu ja Gravesiga
Hylonome 24 Vähk – konjunktsioon Estoniaga ja täpne trigoon Uraaniga
Memoria 29 Lõvi – konjunktsioon Marsiga
Graves 22 Neitsi – konjunktsioon Saturni ja Leviathaniga
Pandora 5 Kaalud – konjunktsioon Must Kuuga

Medusa 15 Skorpion – konjunktsioon Angeli ja opositsioon Ate ja Odiniga
Louhi 26 Lõvi – konjunktsioon Põhjasõlme ja Fortunaga
Tisiphone 23 Sõnn – opositsioonis Uraaniga
Chimaera 13 Vähis – konjunktsioonis Apophise ja Atropose ja Memnoniga
Helsinki 24 Skorpion – konjunktsioonis Uraani ja Turkuga (sadamalinn Soomes)
Compassion 9 Lõvi – konjunktsioon AC

Oceanosek 29 Lõvi – konjunktsioonis Marsiga
Vellamo 20 Kaksikud – konjunktsioonis Veenusega
Lucifer 9 Kaksikutes – konjunktsioonis Varunaga
Damocles 29 Veevalaja – konjunktsioonis VIII maja tipuga
Gorgo 25 Kaalud – konjunktsioonis Mnemosynega
Gorgo 25 Kaalud – täpne opositsioonis Klothoga

Odysseus 26 Skorpion – konjunktsioonis Uraaniga, kvadratuuris Marsiga
Ulysses 18 Skorponis – kvinkunksis MC-ga
Lilith 25 Kaalud – opositsioonis laeva vettelaskmisele eelnenud kuuloomise kraadiga 25 Jäär 15.04.1980.a.
Somnium 28 Kalad – opositsioonis Lacrimosaga, täpne kvinkunks Marsiga Lõvis
Minerva 25 Neitsis – konjunktsioonis Karmaga
Pax 3 Neitsis – konjunktsioonis Jupiteriga

Rip 29 Neitsis – konjunktsioonis Lacrimosaga, opositsioonis Somniumiga
Somnium esindab Kreeka unejumalat, Minerva on tarkusejumalanna, Pax on rahujumalanna ja Rip (rest in peace) igavest rahu. 

Varjutused ja kuuloomised ning täiskuu on samuti olulised, töötavad ajas nii taha kui ette. Kiilupaneku eelne kuuvarjutus toimus 13 kraadi Neitsis (6.09.1979). Sinna sattus kiiluaaja Karma ja lähedale jäi Must Kuu. Toetas aga seda varjutuse kraadi kiiluaegne Valge Kuu (Selena) Kaljukitsest oma trigooniga sinna kraadi. Sama kraadi lähedal toimus enne laeva vettelaskmise aega kuuvarjutus 11kraadi Neitsis (1.03.1980).

Vettelaskmise üks kuuvarjutustest, 3 kraadi Kalades on hukkumise kuuvarjutusega (3 sag) täpses kvadratuuris. Päikesevarjutus peale hukkumist (3.11.1994) 11-s Skorpioni kraadis tegi opositsiooni vettelaskmise Päikesele. Kokku langevad ka vettelaskmise aegne kuuloomine 26 Kalades (16.03.1980) ja hukkumise eelne täiskuu 26 Kalades (19.09.1994)! See Kalade 27-s kraad on seega üsna oluline faktor. Laeva sünni Päike tegi kvadratuuri kuu aega enne sündi toimunud kuuvarjutuse 4.52 kraadile Veevalajas (27.03.1980).Üks vägagi oluline oli kuuloomine enne laeva vettelaskmist, mis toimus 16.märtsil 1980 26 kraadi Kalades. Samasse kraadi tegi taevas hukkumise eelse täiskuu seisu (19.09.1994).

Laeva sünni AC Lõvis, esimeses majas Põhjasõlm. Kujundlikult võiks seda võtta nii, et esimene maja on nagu laeva vöör, laeva pea, mis siis hukkumise reisil „maha rajuti“. Põhjasõlm selles oleks siis reisi suund, eesmärk sihtkoha suunas. Maja valitseja Päike kümnendas, kapten kaotas kriisiolukorras pea, ei reageerinud kohe ohule, sest ei olnud teadlik tegelikust olukorrast – Päikesel seskvadratuur Neptuuniga.

Teine maja näitab laeva väärtust, tema hinda. Sisekujundust, pileti hinda. Valitsejaks samuti Päike. Kas on kellelgi teada, kuipalju maksis pilet?

Kolmas maja on laeva kommunikatsioonid, sidevahendid, laeval kasutatav suhtluskeel. Valitsejaks Merkuur, mis ise asus Jääras ühenduses MC-ga.

Neljas maja on laeva ehitanud firma, kiilupanek, laeva kodumaa sadam. Maja alla võiks ka laeva kajutid paigutada. Maja valitsejaks Veenus, mis ise asub X majas Kaksikutes. See viitab sagedastele kodusadama muutustele, laeva välimuse (värvi) valikule. Maja sulustab Skorpioni märgi.

Viies maja algab null Amburist, maja alla liigitaks siis laeva meelelahutused, laste mänguruumid, sportimise võimalused (kui need olid), mugavused ja kajutite klassifikatsiooni. Valitsejaks on Jupiter, mis ise asub II majas. Viitab, et kõik meelelahutused, baarid, restoranid-kohvikud on ikka tulu teenimise eesmärgil tehtud. Jupiter valitsjana viitab ka kogu laeva uhkusele ja liialdustele tema interjööris, disainis. Samuti estraadi, tantsijaid ning tuntud lauljatele, kes meelelahutust pakkusid.

Kuues maja algab Kaljukitsest, maja sümboliseerib teenindust, varustust, arstiabi, laeva lihtmeeskonda. Valitseja Saturn on III majas. Võiks vast nii öelda, et teenindav personal ja meeskond on pärit lähedalt, omast riigist.

Seitsmes maja algab Veevalajast, selle alla kuuluvad reisijad, laeva konkurendid. Valitseja Uraan asub IV majas. Neljanda maja järgi vaadatakse ka elu lõppu ja Uraan maja lõpus võiks tähendada ootamatud lõppemist.

Kaheksas maja algab Veevalajast, valitsejaks samuti Uraan. Maja alla liigitaks laeva ohud, riskid, avariid, õnnetused- nende iseloomu, müstilised juhtumid, kuriteod laevas, sadamamaksud, ohutus, kindlustus, laeva ekspluatatsiooni lõpp. Samuti tuluallikad, laeva finantsid.

Üheksas maja algab Kaladest, valitsejaks Neptuun, mis asub V majas. Maja alla paigutaks pikad reisid ja reklaami. Samuti terve meeskonna kui ühine kollektiiv. Siia alla paigutaks ka meeskonna koolituse. Õppusi viidi läbi aga need jäid rohkem teoreetilisele pinnale.

Kümnes maja algab Jäärast, valitsejaks Marss, mis asub II majas. Majja jääb Päike, näitab nii kaptenit kui kaptenisilda. Näitab ka seda, et laev oli sündides merenduse liider. Teada on, et laev oli oma aja uhkemaid. Päike majas negatiivne ilming on seotud skandaalidega. Maja sulustab Sõnni märgi.

Üheteistkümnes maja algab null Kaksikutest,valitsejaks Merkuur, mis asub IX majas ühenduses MC-ga. Maja valitseda oleks juhtiv koosseis – tüürimehed, mehhaanikud ja tähtsamad teeninduse juhid. 

  Kaheteistkümnes maja algab Vähist, valitsejaks Kuu, asub III majas. Maja alla paigutaks meditsiini abi, varjatud põhjused, salapärased juhtumid laeva või reisijatega, diversioonid laeva vastu, vargused laevas, salakauba. Laeva ahtri.

järgneb...

Kommentaare ei ole: