neljapäev, 1. oktoober 2015

Jupiteri 12- aastane tsükkel

Jupiteri 12-aastane tsükkel on üks olulisemaid, mida tuleks õppida mõistma ja millega tööd teha oma elus. Seega tasub tagasi vaadata aega, mil Jupiter oli viimati Neitsis – see oli 27.08.2003 – 25.09.2004. Ragistada oma ajusid, et meenutada mis sel ajal su elus toimus. See meenutus annab ainult osalise pildi kogu loost. Esiteks, oled sa 12 aastat vanem ja su elu on täiesti teises etappis, teiseks teeb Jupiter erinevaid aspekte ülejäänud planeetidele iga kord kui ta külastab Neitsi märki ja see annab erineva tunde iga kord.
Jupiter (Neitsis) on vastasseisus Neptuuniga (Kalades) ja see aspekt toimib praegu. See on põnev ja erakordne, sest Jupiter ja Neptuun on mõlemad Kalade valitsejad ja hetkel nad tõmbavad üksteist vastupidises suunas, mille ühe külg on palju tugevam kui teine. Viimane aspekt leidis aset 27.08.1849.
Jupiter lükkab piire väljapoole ja Neptuun lahustab neid. Jupiter võib olla vali ja häbematu, Neptuun on vaevu hoomatav ja peen. Kui nad on omavahel aspektis, töötavad nad üheskoos, isegi kui see aspekt on opositsioon nagu hetkel.

Isiklikus sfääris see situatsioon on väljaspool teie kontrolli. Mõnes valdkonnas oma elus oled sunnitud lahti laskma. Teemad nagu ohverdus, kaastunne ja lunastus võivad kerkida ülesse. Ette võib tulla ka üle mõistuse käivaid kunsti või usulisi kogemusi. Hoia oma müstiline meel avatuna.
Vaatle Kalade-Neitsi telge oma kaardis ja planeete 8° lähedal Kalades, Neitsis, Kaksikutes ja Amburis. Aspekt muutus täpseks Septembri keskel ja kestab kuni Oktoobri alguseni. Kas märkasid midagi 17.septembri paiku?

Päikesesüsteemis toimuvast: Jupiteri ja Neptuuni võileib, reeglite rikkuja Uraan ja reeglite tegija Saturn…kõik need varsti omavahel seotud. On huvitav jälgida, kuidas Jupiter ja Neptuun reageerivad sellele eraldavale ja lahustavale energiale
Jupiter satub ka Saturniga Amburis karmi nurga alla, seda kuni Maini 2016. See annab suurepärase potensiaali evolutsioonile, kui takistused saavad ületatud. See nurk kahtlemata piirab ka Jupiteri toimimist Neitsi märgis sel korral. Saturn Amburis otsib võimalusi, et piirata ja korraldada Jupiteri „asju“: eriti reisimist ja teadmiste jagamist. Sellega toime tulekuks, võiks ehk teha lühikesi reise, detailset informatsiooni jagada. Mõelda väljaspool kasti on kindlasti kasulik sel aastal. See peaks toimima hästi, kui Merkuur, Neitsi märgi valitseja on Amburis 20 päeva alates novembri lõpust.

Kui sa tunned oma kaarti, vaatle kus asuvad sinu Neitsi ja Ambur. Need valdkonnad sinu elus läbivad mõned vajalikud, veidi ehk ebamugavad kohandused. Jupiter kihutab välja 24° Neitsis 9.jaanuariks, enne kui pöördub retrograadseks ja on seda kuni 9.maini. Retrograadsena läheb ta tagasi kuni 13°. Sel ajal on võimalus esile kerkinud teemasid uuesti kohata.

Järgmise aasta Jupiteri retrograadse liikumise ajal (Neitsi keskmised kraadid) on Jupiter osalemas voolavas trigoonis Pluutoga Kaljukitses. See maa märkide trigoon peaks lisama veidi tasakaalu libedale ja voolavale Neptuunile Kalades ja särisevale tulisele Uraanile Jääras. Planeetid, mis liiguvad läbi Sõnni järgmisel kevadel moodustavad Pluuto ja Jupiteriga Suure Trigooni (maa märkide) – hea aeg ette võtta suuri praktilisi samme. Pluuto ja Jupiter teevad head koostööd ja see aeg on väga tõhus kõikidele maa- ja veemärkidele kelle planeedid on keskmistes kraadides (Sõnn, Neitsi, Kaljukits / Vähk, Skorpion, Kalad). See võiks olla see aeg, kus saate tulla välja oma keerulistest olukordadest, kui see on teie soov.
The Oxford Astrologer artikkel ,,Big Aspects To Watch Out For: Jupiter in Virgo Two,,

Tõlkis: Piret Laes

Kommentaare ei ole: