laupäev, 21. september 2013

Veenus Skorpionis




Veenus liigub nüüd Skorpioni majas! Naised muutuvad jõustamise, transformatsiooni, avalikustamise, tervenemise ja lunastuse esindajateks. Võimumuutused leiavad aset läbi nende käte ja tegude. Õnn on nüüd seotud musta lehviga.

Ajal, kui Veenus läbib Skorpioni märki, on oodata järgmist tüüpi sündmusi: soodne ligipääs ressurssidele; läbimurded uurimistes; reetmised, mis transformeerivad; võimsate teadmiste salajane vahendamine; manipulatsioonide ja salaplaanide paljastamine; seksuaalsed taktitused; katsed võrgutada või lõksu püüda; võlgade äramaksmine ja sissenõudmine; müstiline jõustamine ja transformatsioon; psüühiline tervenemine; ilmutus; vaimse loori eemaldamine; ja kokkupuuted üleloomulikuga.

Veenus värskendab varsti meie elusid seal, kus Saturn meid nii tõsiselt proovile on pannud. Olge vastuvõtlikud naiste suhtes, kes pakuvad leevendust, rikkust või taipamist teie elu kõige tundlikemates või murettekitavamates asjades. Kaasake need naised, et kogu selle transiidi jooksul oma õnne suurendada. Üldiselt on valede paljastamine selle transiidi peamine teema. Elage ausalt, sest Skorpioni hind võib olla ekstreemne.

Mõned ütlevad, et Veenus on Skorpionis languses. Minu arvamus langeb sellega kokku, sest Veenuse olemus on energeetilises ja arhetüüpses mõttes Skorpionis oluliselt vähenenud. Selle vibratsiooni tõttu võivad naised järgnevatel päevadel ja nädalatel muutuda ja muutuvadki erakordselt mürgiseks. Ma hoiatan äärmuslike, kõikuvate ja hävitavate stsenaariumide eest, mis puudutavad naisi kuni 8. oktoobrini, kui Veenus siseneb Amburi märki.

Need, kes on vaimus rohkem arenenud, õpivad kogu selle aja jooksul pühasid asju. Pühitsus on peamine teema, mis avaldub läbi otsese müstilise kogemuse. Uus võim antakse edasi teatud inimestele vastavalt nende vaimsetele teenetele. Mõned saladused on mõeldud pidamiseks. See transiit õpetab meile, millised ja miks.

Kosmiliselt,

Astroloog Salvador Russo
Tõlkis Tiina Hoel

Kommentaare ei ole: