teisipäev, 24. september 2013

Sügisene pööripäev



Sügisene pööripäev märgib meie päikese-aasta ühe poole lõppu. Nüüd, kui Päike on sisenenud Kaalude märki, võime me mõtiskleda sügavate ja tohutute muutuste üle oma eludes ja maailmas ainuüksi nende kuude jooksul, mis on möödunud viimasest talvisest pööripäevast, kui algas Veevalaja ajastu. Järgmine päikese poolaasta võimendab muutusi, mida me näinud oleme, sellise ulatuse ja suurusega, mis šokeerib iga teadlikku jälgijat.

Kui Päike läbib Kaalude märki, võime me oodata järgmist: dramaatiline inimsuhetega arvestamine; õigluse ja rahu manifesteerumine; võimsate liitlaste sisenemine; sõpruse taastamine; abielu lõpud ja algused; vastastikku ülendavad kokkulepped; vaidluste ja vastuolude soodsad lõpud; imeline kultuuriline võrgustik; partnerlusel põhinevad võimalused; elumuutvad tutvustamised; uus teadlikkus hinge kokkulepetest; valgustunud inimestevahelised väljavaated; ja kõikide suhete täiustumine.

Kõikidest aspektidest, mida Kaalude Päike teeb, pean ma teie tähelepanu pöörama kõige võimsamatele. Kvadraat Pluutoga Kaljukitses 30. septembrist kuni 3. oktoobrini, opositsioon retrograadse Uraaniga Jääras 1. kuni 4. oktoobrini ja kvadraat Jupiteriga Vähis 10. kuni 13. oktoobrini. Pange need kuupäevad kirja, sest nad sisaldavad kõige sündmusterohkemaid aegu sel solaarkuul.

Oktoober algab termo-tuuma jõuga! Uudiste pealkirjad on erakordselt dramaatilised ja meie elusid raputavad radikaalsed muutused, õnnistamised, ärkamised, transformatsioonid, avalikustamised, paljastamised ja võimalused. Kuna tegemist on kardinaalsete energiatega, prahvatavad meie elud uutesse jõulistesse paradigmadesse!

Alates sellest Kaalude Päikesest hakkan ma jagama "transiidi võtmeid", mille eesmärgiks on aidata oma lugejatel maksimaalselt ära kasutada iga transiidi potentsiaali. Siin on Kaalude Päikese võtmed: arendada ja intensiivistada usaldust; austada kõiki kokkuleppeid; maksta tagasi inimestevahelised võlad; osaleda koostöös; uurida kogukonna võrgustikke; kasutada viisakust ja taktitunnet; ja luua rahu, mil iganes võimalik. Need tegevused on energeetiliselt joondunud Kaalude olemusega ja aitavad luua säravamat tulevikku läbi Põhjuse ja Tagajärje seaduse. Iga tulevik on kirjutatud selle seaduse poolt.

Kaalud mõõdavad kõige rohkem seda, mida me teeme teiste heaks. Niimoodi võime me saada vaimselt sissepühitsetuks, sageli keset äärmuslikke ja erakordseid asjaolusid. Paljud inimesed põgenevad, kui neilt abi palutakse. Seda tehes piiravad nad ennast vaimus ja elus. Kui me anname, siis saame me vastu, ainult aeg peab mööduma, et see tõde õide puhkeks. Selle Kaalude Päikese all olge targad ja andke teistele rohkem nii, et teie tulevik muutuks külluslikumaks.

Kosmilises teenistuses,

Astroloog Salvador Russo
Tõlkis
Tiina Hoel

Kommentaare ei ole: