pühapäev, 22. september 2013

Marss Lõvis



Marss Lõvis: kuldvalge valgus

Sügise hakul juhatavad kirg ja rõõm meid saagikoristuse aega: Marss sisenes just Lõvi majja! Te võite huvi tunda, miks on oluline olla teadlik Marsi liikumise kohta. Vastus on, et see paljastab kus ja kuidas peaksime me ennast käesolevas kohas ja ajas jõuliselt kehtestama. See lubab meil rakendada hetke energiat, mis on Marsi käsutuses ja see võib meid edasi viia üha kõrgemate ja kõrgemate saavutusteni meie elukogemuse tsüklilises kulus. Mida siis peale hakata Marsiga Lõvis? Kallid lugejad, lubage mul endile muljet avaldada...

Mida oodata

Esimene asi, mida on vaja teada, on see, et Lõvi on valdus meie sodiaagis, kus valitsevad kõrgeim armastus ja rõõm. See Marsi transiit süstib uut armastust ja rõõmu meie eludesse seal, kus asetseb Lõvi; selle all pean ma silmas kohta, kus teie horoskoobis on Lõvi märk. Meil kõigil on varsti põhjust tähistamiseks! Siin on ühised teemad, mida me näeme oma eludes kuni 15. oktoobrini, ajani mil Marss siseneb Neitsi märki: tohutud õnne suurenemised; suhete elavnemine; loova töö edenemine; uute rõõmsate elusuundade algatamine; pimeduse vähendamine; eredate isiksuste sisenemine; dramaatiline uue elu elavdamine; loova jõu sööstud; võrratu ilu; südamesoovide täitumine; suursugususe arendamine; ja kõige vaimsemalt, suuremad sammud kristusteadvuse suunas.

Meeste roll

Maisel tasandil vastab Marss mehelikkuse printsiibile, seega võime me oodata, et sageli on just mehed need, kes toovad või põhjustavad ülaltoodud kogemusi. Julged nagu lõvid tulevad nad sageli mängima oma rolli kosmilises sümfoonias, mille osad me kõik oleme, olgu nad siis sellest teadlikud või mitte. Mehed Marsiga Lõvis eristuvad läbi oma juhiomaduste, karisma, õilsuse, loova jõu, ainulaadsuse, kuulsuse, kire, veendumuste, välimuse ja valgustava lähenemise. Mis on parim? Liikuda jõukuse, võimaluste, lahenduste ja tegevuste rütmis, mida need mehed meie eludes varsti manifesteerivad. Ärge kartke, et te seda ei märka. Lõvi ei saa ignoreerida.

Olulised päevad

Kogu Marsi transiidi jooksul Lõvis toimub mitmeid võimsaid planetaarseid joondumisi, mis vastavad kõige olulisematele sündmustele. Et te nendest eelnevalt teadlikud oleksite, siis siin on kõige tundlikumad päevad ja joondumised, mis nendele vastavad.

31. august - 5. september: Marsi kvinkunks retrograadse Neptuniga Kalades
5. september - 13. september: Marsi kvadraat Saturniga Skorpionis
8. september - 13. september: Marsi kvinkunks retrograadse Plutoga Kaljukitses
11. september - 17. september: Marsi trigoon retrograadse Uraaniga Jääras
24. september - 1. oktoober: Marsi kvadraat Veenusega Skorpionis

31. august - 5. september: Marsi kvinkunks retrograadse Neptuniga Kalades

Alustuseks kvinkunks Neptunile, mis on kõige transtsendentsem ja taevalikum nendest joondumistest. Me võime oodata ootamatu ja dramaatilise ilu inspiratsiooni, mis võib tulla ainult Loodu kõrgematelt tasanditelt. Me peaksime kasutama seda, mis selle joondumise all tuleb, selleks, et tugevdada oma loovat tööd, et tuua rõõmu rõõmututele, et rääkida julgelt nende eest, kes enda eest ise seista ei suuda ja et kaitsta süütuid ja nende eest võidelda. Neile, kes on oma teel juba kaugele jõudnud, antakse esoteerilisi teadmisi ja tarkusi. Nende päevade jooksul mõjutavad Inglid meid väga tugevalt, sest neil on Seadusega selleks luba. Kui te olete neile tundlikud või nendega teadlikult töötate, teadke, et varsti avaneb suur aken.

5. september - 13. september: Marsi kvadraat Saturniga Skorpionis

See on kõige ebapüsivam kõigist joondumistest, mis sunnib mind teid nende päevade jooksul teatud asjades ettevaatlikkusele manitsema. Maa peal eksisteerivate arhetüüpsete jõudude tõttu võivad toimuda ja toimuvad plahvatusohtlikud ja surmavad sündmused. Toimuvad otsesed kokkupõrked võimudega, salatsemine, manipuleerimine, kuritegevus, kurjus, uurimised, võitlus ressursside pärast, haigused, intiimsed vahetused, võlg, psühholoogia, konspiratsioon, vaimne tasakaalutus, korruptsioon, salaplaanid, egoism, jõulised paljastused, transformatsioon, vigade parandamine ja tervenemine. Püüdke muundada või parandada igasuguseid pimeduse vorme nagu valu, kasinus, piirangud või takerdumine, mis teie elus eksisteerivad. Mõned teist saavad selle kvadraadi ajal ilmutuse ja mõned liiguvad sügavamale oma teekonnal müstilises initsiatsioonis, saavutades võimu ja uue taju.

8. september - 13. september: Marsi kvinkunks retrograadse Plutoga Kaljukitses

Kõige sügavamad sündmused, mis toimuvad Marsi transiidi ajal Lõvis, vastavad kahtlemata selle aspektile Pluutoga. Maisel tasandil võime me oodata meeste poolt algatatud ootamatuid sündmusi, mis transformeerivad, paljastavad, tervendavad, jõustavad ja annavad edasi erakordseid rikkuse vorme. Me võime oodata suuri streike kõige kurjemate ja korrumpeerunumate isikute, agentuuride ja salaplaanide vastu maailmas. Vaimsel tasandil võime me oodata kokkupuuteid kõrgema korra Jumaliku jõuga, kus inspiratsioon varieerub teadmiste, tarkuse, ennete ja palju muu vahel. Sisemine kuningriik avaneb nendel päevadel nii jõuliselt; kasutage siis seda aega rännakuteks iseenda meeles ja vaimus, et pääseda ligi säravale uuele vaimsele rikkusele. Kuninglikkus on suur teema. Need, kellel lambike põleb, saavad maitsta tulevaid visioone.

11. september - 17. september: Marsi trigoon retrograadse Uraaniga Jääras

Marsi ja Uraani trigooni tunnuseks on rõõmsad üllatused, mis muudavad koheselt olukordi, paradigmasid, väljavaateid ja tulevikke. Nendele olukordadele aitavad kaasa mehed läbi oma julgete, dünaamiliste ja altruistlike tegude. Muidugi järgnege neile, sest kollektiivsed energiad suudavad ja võimendavad heatahtlikke potentsiaale, mis on nende tegudega seotud. Elu trajektoore tõstetakse ootamatult ja rõõmsalt jättes paljudele põhjuse tähistamiseks. Metafüüsilisel tasandil saavad paljud tunnetuslikke täiustumisi, mis lubab nende ajudel imeliselt kaunitel uutel viisidel toimida. Geeniuste sädemed vuhisevad kui iseseisvuspäeva ilutulestik nende planeetide vahel! Nautige endeid ja rakendage neid tuleviku heaks ja kõikide hüvanguks. Vastused suurtele globaalsetele probleemidele manifesteeruvad välgukiirusel, nii sees kui väljas. Olge valmis elektrilöögiks kuldvalge valguse poolt!

24. september - 1. oktoober: Marsi kvadraat Veenusega Skorpionis

Selleks ajaks on Veenus jõudnud Skorpioni märki, oma languse majja. See tähendab, et tema energiad väljenduvad viisidel, mis on vastuolus tema loomusega. Kui nende planeetide vahele tekib kvadraat, siis armastus, romantika, sõprus ja harmoonia on tavaliselt koormatud ja asendatud ebakõla, tigeduse, vaenulikkuse ja mõnikord ka impulsiga kahjustada, ähvardada, manipuleerida või hävitada. Need mõjutavad mõlemat sugupoolt üsna tugevalt, olge siis nendest teadlikud ja ettevaatlikud. Helgema külje pealt manifesteeruvad neile, kellel on kõrgem vibratsioon, ilusad transformatsioonid, vahendused, avalikustamised ja liidud. Loov töö võtab püha varjundi. Mehed ja naised töötavad koos, et luua õnnelikke ja soodsaid elu transformatsioone. Kasutage seda energiat selleks, et jõustada neid, keda te armastate ja pääseda ligi asjadele, mis on muidu teie haardeulatusest väljas.

Tule tähendus

Eeter on elementide valdus ja kui planeedid maju läbivad, muutub eetri jume, et neid peegeldada. Kui Marss on Lõvis, on rohkem tuld, millega töötada. Need sõnad on suunatud eriti neile, kes mõistavad, et elu on mitmemõõtmeline ja et mateeria on elemendiline. Mida siis teha rohkema tulega? Algatage, seigelge, ületage, kaunistage, juhtige, valgustage, tõlkige, reisige, kirjastage, harige, võluge, mängige, tähistage, kihluge, otsustage, väljendage, täiustage, arutlege, veenge, särage, tutvustage, laiendage ja kiirendage. Need sõnad resoneeruvad tule olemusega, mis ladina keeles on "igni". Hoidke neid siis südame lähedal, kui te peaksite kaotama oma kannatuse Marsiga Lõvis.

Kuldvalge valgus

Jumala troon on pimestavalt ja kaunilt särav kuldvalgest valgusest. Taeva rüüd koosnevad sellest samast kuldvalgest valgusest. Päikesevalgust tajume kui kuldvalget valgust. Minu tagasihoidlik arvamus on, et seesama kuldvalge valgus on seotud Lõviga, kui tõeline ja õige värv märgile, mis alkeemias esindab ka Kristust või jumalikku olendit. Ma olen kindel, et selle Marsi transiidi ajal läbi Lõvi märgi tajuvad mu alkeemikutest ja müstikutest lugejad seda kuldvalget valgust oma visioonides, unenägudes ja kõige sügavamalt, tunnetades seda oma südametes kui kiirgavat ja kõikehõlmavat Jumaliku armastuse sissejuhatust. Neil, kes soovivad resoneeruda Marsiga Lõvis, oleks mõistlik sellele valgusespektrile keskenduda. Ma pakun kristallide kombinatsiooni, mis võiksid aidata: Herkimeri teemant, päikesekivi ja roosa kvarts.

Rõõmuga,

Astroloog Salvador Russo
Tõlkis Tiina Hoel

Kommentaare ei ole: