kolmapäev, 27. veebruar 2013

2013 - märts

Mida siis eelmine kuu meil tõi ja milliste sündmustega sai rahvast kostitatud? Eks ikka skandaalidega. Nukuteater, J.Ligi kommentaar K.Simpsoni kohta telefoorumis, Yana Toom ja eesti keel, jätkus Eesti Panga võltsimise saaga. Kestavad ka jahimeeste ja maaomanike vaheline vaidlus uue seaduse üle, mis reguleerib jahipidamist. Laiaulatuslik arvamuste kaskaad teemal kodu-kool-õpetaja ja õpilane. Teravnes Tallinna linnavalitsuse ja prügivedajate vaheline kemplemine.
Peaskeptik Martin tõstatas küsimuse hümni kolmanda salmi kaasalaulmise loobumisest. Ja mitmed teised skandaalikesed. On tunda Neptuuni lähenemine riigi Päikesele.
Maailma üllatati paavsti tagasiastumisega.

1 kuni 5. märts tuleks eriti olla ettevaatlik liikluses, järgida kehtestatud reegleid ja mitte liialdada kiirusega. Tgasihoidlikum peaks sel ajal olema alkoholi ja rasvase toidu tarbimisel.

4 kuni 13. märtsini on kuninglikus 9-s Kaksikute kraadis Jupiter. See soodustab vaimseid otsinguid, aitab paremini mõista religiooni olemust. Naistepäeval on Saturnil täpne sekstiil Pluutoga.

Väga eriline on 10. märts, siis jääb Kalades „kitsaks“, märgis siis Kuu, Päike, Merkuur, Marss, Neptuun ja Chiron. Seda võiks nimetada märgipõhiseks superkonjunktsiooniks. Kui võtta, et Kalade valitseja on Jupiter, siis Merkuur-Jupiter on omavahel reptsetsioonis, Merkuur Jupiteri märgis ja Jupiter Merkuuri märgis.

10 kuni 15. märts, hoidke oma emotsioonid kontrolli all, ärge uskuge kuulujutte ja kahtlaseid lubadusi.

12 märtsist kuni 19. aprillini liigub Marss oma kodumärgis. 21. märtsil liitub temaga Päike. See on edukas aeg neile, kes ei karda alustada millegi uuega. Soosib sõjaväelasi, sportlasi ja lihtsalt julgeid inimesi. Tähtis on suunata energia positiivsesse voolusängi, et mitte seda ära kulutada konfliktides. Üldjoontes on periood 12. märts kuni 9. aprill üsna „tumepilvine“ ja igal momendil võib lahvatada „äike“.

15. märtsil on Neptuun täpses opositsioonis retro Orcusega.Maailmavaatelisuse võitlus oma põhimõtete ja veendumuste eest.

22. märtsil on Marsil ühendus Uraaniga, äkilistest sündmustest me ilma ei jää. Samasse aega jääb Päike-Veenus ühendus Jääras.

24. märts on Jupiter-Saturn täpne kvinkunks ja 30. märtsil Jupiteril täpne kvinkunks Pluutoga. Need on kordusseisud, mis said alguse juba 2012.a. detsembris. Märtsi teisel dekaadil on kaks saatuse sõrme kujundit, mille tipuplaneetideks on Jupiter ja Saturn. Päevakorras siis sotsiaalsüsteem ja Saturni poolt korra ning süsteemide korrastamise vajadus.

Selline kujund (yod) oli mais 1989. aastal. Siis oli samuti Jupiter Kaksikutes aga Pluuto oli Skorpionis ja Saturn Kaljukitses. Jupiter-Saturni täpne kvinkunks oli 17.mail 1989.a. Ja me teame, mis sellele järgnes – lagunes suur imperium N Liit.Mis nüüd siis lagunema hakkab? Euroliit või USA, sellest on juba pikemat aega meedias juttu olnud, või.....

25. märtsil alagb periood kui Marss, Uraan ja edaspidi ka Päike ning Veenus moodustavad kvadratuuri Pluutoga. See aeg kütab üles kirgi, eriti erinevate sugude vahel, nii ka ühiskonnas tervikuna. Pingete tippaeg langeb perioodi 28. märts kuni 3. aprill. Soovitus siis hoiduda konfliktides, neid mitte ise esile kutsuda. Liikudes väljas, tänaval, olla tähelepanelikum transpordi suhte. Suurem tõenäosus on masside protesteerimise tekkimine, miitingud ja rahutused.

28. märtsil on mitmikühendus, kus pearolli mängib Päike, olles ühenduses Veenuse ja Uraaniga, lähedale jääb Marss. Merkuuril kvadratuur Jupiteriga, sõnasõda, verbaalne liialdamine.Ebameeldivused võivad tulla ootamatult.Tippaeg langeb 28. märts kuni 3. aprillile, konfliktide, ebameeldivate olukordade tekkimine tänaval, transpordis. Suurem on protestiaktsioonide võimalus. Kuid vaatamata mitmetele pingetele taevas, on kuu tervikuna siiski mõõdukas ja tasakaalukas???

Kommentaare ei ole: