neljapäev, 31. jaanuar 2013

2013 - veebruar

Veebruar on meie riigi sünnipäeva kuu, riik saab 95-seks. Mida see aasta Eestile toob ja millised on seisud ja seosed, sellest saab lugeda eraldi artiklist „Eesti aastal 2013“.

Eelmisel kuul vannutati USA-s teistkordselt presidendiks Obama. Sellega seoses tooks ära ühes vene foorumis leitud arvamuse, et Obama on viimane USA president. Ta on nii öelda riigi lõhkuja, riik laguneb väiksemateks osadeks. Võrdluseks tuuakse ära selline tähelepanek, et Leninil, Jeltsinil ja Gorbatshovil on nataalis Uraani ja Põhjasõlme ühendus. Ja neid mehi peetakse riigi hävitajateks. Ka Obamal on selline seis.

Aga selline seis on ja oli ka mitmetel teistel USA riigipeadel, A.Lincoln, A.Johnson, B. Clinton ja G.W. Bush. Kui Venemaal heisati N.Liidu lipu asemele Vene Föderatsiooni lipp, siis oli samuti Uraani-Põhjasõlme ühendus Kaljukitses. Nii et kuidas võtta, on see „lagundaja“ märk või mitte? Midagi siiski selles ju on. Lincoln lõhkus orjandussüsteemi, Lenin tsaaririigi. Ja Jeltsin-Gorbatshov N Liidu.

Hea, et ma jaanuri kohta midagi täpsemat ei prognoosinud. Nii kui nii ei oleks ära arvanud, mis juhtub. Brasiilias ööklubi tulekahju oleks saanud vaadata riigi kaardi järgi aga kes oleks selle peale tulnud, et just nimelt seda riiki vaadata.

Meie Tuulemaa sotsiaalmaja tulekahju samuti poleks ette näinud. Mul on aga au tunda seda meest, kes kaks last tulest välja tõi. Saan ära tuua päeva hetkeseisu ja tema kosmogrammi vahelised seosed. Päeva Päike tema nataali Jupiteril ja kvadratuuris tema Neptuuniga. Jupiter ise tegi väga täpse trigooni nataali Jupiterile. Kosmogrammis on kujund saatuse sõrm, mille tipuplaneediks on Jupiter. See planeet siis temal seekord üsna olulist rolli mängis.Transiitne Marss tegi trigooni tema Päikesele ja läheneva ühenduse Lõunasõlmega.. Nataalis Marsi ja Uraani üsna täpne ühendus Lõvis. Päikesemärgilt Kaksikud.

4. veebruaril saavad kokku Marss ja Neptuun Kalades. Ei ole just sõbralik kokkusaamine, printsiibid sedavõrd erinevad, et konflikti tekkimiseks on vähe vaja.Sellele ühendusele liitub mõne päeva pärast Merkuur, kolmikühendus on pinges läbi kvadratuuri ka Jupiteriga. Seis siis seotud veetranspordiga, samuti keemia- ja naftatööstusega. Võimatu pole terroriakt mõne gaasijuhtme vastu või suuremat sorti avarii. Neptuun on seotud inflatsiooniga ja Marsi ühendus võib seda hüppeliselt suurendada.

8. veebruarist kuni 13. märtsini koondub Kaladesse palju planeete – Merkuur, Marss, Chiron ja Neptuun. See periood on hea psühholoogidele, müstikutele – kõikidele, kes on huvitatud vaimsete distsipliinidega tegelemisel.

10. veebruaril kell 9:20 algab vesimao aasta. Madu on intuitsioon, läbinägelikus, arvestuslik ja maolik paindlikkus. Maoaasta tõotab tulla vastuoluline, idamaade astroloogia leiab, et tulevad mitmed olulised muutused. Kusjuures muutused tulevad ootamatult, sest maole pole omane stabiilus. Kuidas aga olla valmis ootamatuteks. Retsept oleks selline: tuleks eeskuju võtta aasta valitsejalt endalt. Madu on alati valvel ja on igal minutil kohe valmis äkkrünnakuks, kui haistab ohtu. Terve aasta jooksul tuleks vältida konflikte, maole ei meeldi kui ta on nurka surutud. Ta on seni rahulik kuid alati valvel ja kui ei torgita, siis on asi korras.

Sama on inimesega, tuleb koheselt reageerida tundes ohu lähenemeist või siis sobituda sündmusesse, et ei oleks halbu tagajärge. See pole kerge kuid kui suudate selgeks õppida mao õppetunnid, siis edaspidi on palju kergem elada.

Ida astroloogia järgi on aasta tootemiks siil. On ütelus, et kui rebane teab palju, siis siil teab ühte ainust aga see on väga tähtis...
Huvitav on see, et vesimao aastal on kõik kolm Merkuuri retrograadsust just veemärkides.

18. veebruaril Saturn 11.31 Skorpioni kraadist läheb üle retrograadsele liikumisele. Seda kuni 8. juulini ja siis on ta 4.49 Skorpionis. Tagurpidi liikumise teekond on siis 6 kraadi ja 42 minutit. 21. veebruaril saavad kokku Päike ja Neptuun. 23. veebruaril Merkuur läheb retrograadseks, 19.51 Kalade kraadist ja liigub tagasi kuni 5.40 Kalades (17.03.2013). Tema teekonna pikkus on 14 kraadi ja 11 minutit.

25. veebruarist kuni 26. märtsini on lõhkuvas 4-s Kalade kraadis Neptuun. Ja vaatamata sellele, et sai ära tooodud selle aja positiivne kajastus neile, keda huvitab vaimne ja müstiline asjade külg, oleks vaja olla ettevaatlikum, vältida isikuid, kelle sektantlikus on nende põhimõte. Vähem osaleda massipalvete ja meditatsiooni üritustel, eriti nendes, mis tekitavad kahtlusi.Üldiselt on 25-s veebruar üsna agressiivne päev. Kuul on opositsioon Neptuuniga ja Päike kvadratuuris Jupiteri ning Marsil ühendus Merkuuriga, mis täpses kvadratuuris Musta Kuuga. On suurem oht avariideks, tulekahjudeks, sõjalisteks konfliktideks kui muidu.

Sel perioodil võivad teravneda psüühilised haigused ja välja lüüa iseloomu negatiivsed ilmingud. Poliitilises plaanis võivad olla salajased kokkulepped, tekkida intriigid, telgitagused salakokkulepped. Need varjatud teod võivad ilmavalgust näha ja selguda juba aprillis.

Peale selle on 24. veebruarist kuni 18. märtsini Merkuur retrograadne. Arvestades, et planeet liigub retros Kalade märgis, kus ta on pagenduses, siis milleski kokku leppida või leida ühine keel on eriti keeruline ja raske. Soovitus oleks edasi lükata reisimine või neid ette planeerida. Kui ikka on väga vaja, siis tuleb olla eriliselt ettevaatlik kõiges. See periood ei ole hea äri alustamiseks.

7-17.02 toimub Berliini kinofestival. 20.02.-3.03. viiakse Itaalias Valdi Fiemmes läbi suusatamise MM.

Kommentaare ei ole: