kolmapäev, 16. jaanuar 2013

2013 - elu läheb edasi - 2

Aasta algus

Uus aasta algas Päike-Pluuto ühendusega, Kuu liikus Lõvis ja oli täpses trigoonis Veenusega. Astroloogiliselt pole uue aasta esimene päev midagi erilist. Päike alati Kaljukitse 10 kraadi kandis. Veenus on Amburis ja seal veel rida asteroide, mida üldiselt kasutan. Nendeks on kentaurid Pholus ja Hylonome (suhete katkemise üleealmised, lein, surnute taganutmine), mis omavahel ühenduses. Surma ja leinaga sündmusi saab juba aasta algul olema, mis jõuavad ka meedi veergudele. Samuti on Amburis Chariklo (Chironi naine), mis täpses opositsioonis Chaosega Kaksikutes. See kentaur, Chariklo, on seotud partnerluse ja omavaheliste suhetega. Selliste suhetega, mis oleksid üheaegselt kindlad nagu Saturn ja vabad kui Uraan. Siis veel kauged Ixion ja Quaoar.

Kui seitse esimest planeeti kirjeldavad meile tuntud maailma, siis kentaurid teevad tee lahti uutele reaalsustele. Tuntud Costa-Rica astroloog J.Revilla seostab kentaure kannatuste, kire ja murdumise, mõranemisega. Nimetus „kentaurid“ juba ise toonitavad, et need objektid astroloogiliselt tähendavad vajadust ühendada üheks tervikuks selle, mis algul tundub, et seda ei saa kokku ühendada. Kentaurid on pikk teema ja vajab eraldi seletamist.

Uue aasta algusele tehtud kaardis (Tallinna kohale) jääb Sedna 8 majja, 22.47R Sõnn. Sinna jõuab jaanuari viimasel nädalal Lõunasõlm ja teeb täpse ühenduse Sednaga. Arvan või pakun, et see on seotud veestiihia mingi ilminguga, suurema õnnetuse või siis millegi niisugusega, mis toob päevavalgele või esile seni varajatud teabe, mis kindlasti äratab suurt tähelepanu. Korraks turgatas pähe, et see võiks meil olla Estonia parvlaeva hukkumisega seotud segaste asjaolududega. Miks ma pakun seda varianti.

Aga seepärast, et on mõningad seosed selle aasta planeetide ja laevahuku vahel. Mingi teabe avalikuks tulemine ei pruugi tulla veel jaanuaris, vast hiljem, siis, kui Põhjasõlm jõuab laevahuku Põhjasõlme peale (täpne on juuni viimane nädal). Veidi hiljem jõuab Jupiter hukkumise Kuule Vähis. Merkuur opositsioonis hukkumise Uraan-Neptuun ühendusega. Sõlmede täisring on varemgi välja toonud millegi lõppemise. Antud juhul siis segase teabe varjamise lõpu või vähemasti tuleb teema uuesti päevakorda. Meie krooniraha lõppes samuti sõlmede täisringiga.Võin ka rängalt mööda panna selle Estonia asjus, kuid Lõunasõlm Sednal ei ole merenduse jaoks naljanumber. Ja mais toimub Päikesevarjutus üsna Sedna kraadi lähedal. Pealegi teeb Neptuun läheneva 80 kraadise aspekti Sednale. Suurem laevahukk.või üleujutus pole välistatud. Veel arvan, et Neptuun-Sedna karmaline seos võib tuua mingi uue seni tundmatu viiruse või haiguse esile. Nagu seda on olnud linnu-või seagripi laadne epideemia.

Sedna seos Estoniaga on veel selles, et laev lasti vette (võrdub sünniga) Sedna ja Päikese täpse ühenduse ajal Sõnnis (1980), nii nagu ka oli Titanicuga, tema kiilupanek (seostan eostamisega) oli Sedna ühenduses Päikesega Jääras. Ja esimesele reisile läks Titanic Sedna ja Karma täpse ühenduse ajal. Sedna väljendab ohvrimeelsust. Tema negatiivne olemus on kuritegevuse ohvriks langemine, ajaloo reetmine.

Väheke muret tekitab uueaasta ööl mitmete „kurjakuulutatavate“ asteroidide nii omavaheline kui ka planeetide ühendused:

Pandora ja Stormi täpne ühendus Amburi 3-s kraadis.
Ja Päikese täpne ühendus Bellona, Medusa ja Chimaeraga. Viimane on petliku fantaasia, ohtliku unistuse, mis ahvatleb valele teele esindaja taevasfääris.
Anubis ühenduses Rip`ga Skorpionis;
Orcus, Graves ja Agamemnoni ühendus Neitsis;
Veenuse, Ixioni, Floodi ja Hylonome ühendus Amburis;

Tsunemi, Nemesis ja Njordi ühendus Kaljukitses;
Sylla, Leukothea ja Lilithi ühendus Kalades;
Lutsiferi ja Poseidoni ühendus Kaljukitses;
Jupiteril täpne ühendus Hephaistosega Kaksikutes;
Kole palju neid ühendusi, et pärsi rahulik olla. Mingid uued mikrotsüklid nende ühendustega tekivad ja edaspidi arenevad.

Kuid ei maksa seepärast veel ära ehmuda. On varemgi nii olnud, kui mõnele daatumile lisan neid ülalpool nimetatud asteroide, siis esimene reaktsioon on – oi milline terav taevapilt kujunemas. Kuid tegelikkuses ei juhtunud midagi erilist ja katastroofilist. Kuid mikrotsükli arenedes võivad mõned asteroidide printsiibid tööle hakata.Aspektid on aga sündmust ei pruugi järgneda. Igaks juhuks tuleks siiski meeles pidada, et muster taevas on kohati ettehoiatav.

Ka mõnede riikide taevased esindajad on „kahtlaselt“ seotud. America läheneb riigi AC-le Amburis. Washingtonia on ühenduses Oceanaga Veevalajas. London ja China on ühenduses Kalades. Peking ühenduses Lacrimosaga Sõnnis. Russia täpses ühenduses Chaosega Kaksikutes, Moskva ühenduses Uraaniga Jääras.

Jerusalem ühenduses Poseidoni ja Luciferiga Kaljukitses; Irani ühenduses Veenuse, Ixioni ja Floodiga Amburis. Need riigid on sel aastal kindlasti enam fookuses kui teised.Ja mingi printsiip võib nendes riikides ka avalduda. Täpsemalt saaks seda vaadta riigi enda kaardi järgi, kas loetletud väikeplaneedid on seotud aluskaardiga või mitte.

Uue aasta algus on neile, kes tallinnlased, tasuta linnatranspordi alguseks. Seda peaks kuidagi riigikaardis näha olema. Transport on Merkuur, tema positsioon on 0.30 Kaljukitses. Kriitiline kraad, teeb kvadratuuri Uraaniga, sümboliseerib muutust sõidutasumise süsteemis.Viimastel aastatel pole seda olnud, et uus aasta algaks Merkuuri jaoks null Kaljukitses. Viimati oli Merkuur null Kaljukitse lähedal 2009. aastal kui ta oli 29.28 Amburis.Merkuuril on ka ühendus asteroid Banks`ga (pangandus). Ja transiitne Tallinn ühenduses Põhjasõlmega.

Selle järgi, et ta nüüd tasuta sõidu kehtima hakkamise päeval on Merkuur null Kaljukitses, sellel peab olema seos meie riigikaardiga. Wabariigi kaardi (1918) suhtes jääb ta IV majja ja on ühenduses Amburi viimases kraadis asuva Põhjasõlmega. Samuti teeb Merkuur täpse sekstiili asteroid Estoniale ja ka täpse kvadratuuri Marsile. Viimane valitseb meil just transpordi maja. Marsi kõrval, kaks kraadi eemal, on asteroid Tallinn. Nii, et seoseid on. Kui sündmus on toimunud, siis seosed on alati olemas. Aspektid võivad ka olla kuid sündmust ei pruugi olla.

Taasiseseisvuskaardis jääb Merkuur VIII majja, riigi rahvatulud, maksud. Merkuur teeb trigooni Veenusele (raha esindaja) ja iseendale. Merkuuril on opositsioon Varunaga, see tagab palju jutuainet ja ka segadusi süsteemi toimimisega seotud möödalaskmistest ja asjast üldse. Selle kaardi transpordi maja valitsejaks on Kuu, mis ise asub VIII maja lõpus ja transiitne Merkuur läheneb talle. Transiitne Kuu aga Jäärast teeb kvadratuuri riigi Neptuunile. Siin on samuti mitmed seosed olemas.

Kuid tasuta sõit puudutab eelkõige pealinnlasi. Tallinn sai Lübecki linnaõigused 15. mail 1248. aastal. Sellele ajale tehtud kaarti võib lugeda linna asutamise kaardiks. Selles torkab kohe silma Saturni ja Pluuto ühendus Skorpionis, sümboliseerib võimu ja struktuuride skorpionlikku iseloomu. Veenusel on trigoon Jupiteriga, raha laiamine on olnud kõikidel aegadel linna jaoks probleem olnud. Siin Jupiter laiab ja liialdab aga ka paigutab raha linna heaolu ja arengusse. Marsil on opositsioon Musta Kuuga Kaljukitses. Ja nüüd uue aasta algul teevad transiitsed Päike-Pluuto ühenduse sellele. Mustale Kuule. Ei kõla just eriti kenasti. Arvata võiks, et see priisõit ei too kaasa loodetud kasu ja mugavusi.Transiitne Saturn on linna Saturn-Pluutol.

Kävitus see sõidumuutuste programm 21. septembril 2012. Ka selle kuupäaeva planeetide asend on seotud riigikaartidega. Wabariigi kaardis on seosed sellised:
Päike läheneb riigi Marsile jäädes I majja ja teeb kvinkunksi riigi Estoniale. Kuu Amburi 4-s kraadis teeb kaugeneva sekstiili Marsiga ja läheneva kvadratuuri Päikesega. Merkuur jääb II maja algusesse ja teeb kaugeneva kvinkunksi Päikesele ja sekstiili Neptuunile. Merkuur ühtlasi oli ületanud Tallinna.

Veenus Lõvis opositsioonis iseendaga, Marss on vaba poiss ja ei tee otseseid aspekte. Jupiter teeb täpse kvadratuuri riigi AC-le. Lõunasõlm on 1 kraadise orbiga ühenduses Musta Kuuga Sõnn/Kaksikute piiril, lähedale jääb Jupiter.

Taasiseseisvuskaardis on seis selline: Lähiplaneetidest ainult Päikesel lähenev ühendus Tallinnaga ja Marsil ühendus Pluutoga. Saturnil ühendus riigi Skepticusega, siit see suhtumine ja mõtteviis, et süsteem on puudulik ja enneaegne. Uraanil kvadratuur Kuuga, uuendus ei meeldi rahvale, kole segane, raskesti mõistetav ja keeruline, eriti pealinnast väljapool elavatele inimestele. Neptuun opositsioonis Merkuuri ja Veenusega. See on teine viide segasest ja raskesti arusaamist vajavast uuendusest. Pluuto Kuul, tähistab siis seda muutust eelkõige pealinna rahva jaoks.

järgneb...

Kommentaare ei ole: