pühapäev, 20. jaanuar 2013

2013 - jaanuar

Jaanuar on juba teises pooles, kuid kuu ülevaade siin veel avaldamata. Eelnev üldine jutt läks pikaks. Ja enne astropäeva ei tahtnud seda avaldada. Alljärgnev siis astropäeval ettekantud aasta esimese kuu seisud, mida natuke on täiendatud ja sellega seoses mõned mõtted.

1-6. jaanuar – Marss, Jupiter, Uraan ja Valge Kuu moodustavad suurepärase taevase kujundi nimetusega „Puri“ ehk „Tuulelohe“. See võimaldab teha plaane, teha esimesi samme oma unistuste täitumiseks. Eriti puudutab see inimesi, kes on harjunud tegutsema, mitte ära ootama mida saatus neile pakub.6-8 jaanuaril on ohtlikum sattuda seksuaalse vägivalla ohvriks kui ise selleks põhjust annad. Kuu liigub Skorpionis ja on ka ühendus Saturniga.

10. jaanuaril Kuul ühendus Veenusega Kaljukitses ja kvadratuur Neptuuniga. Oht reisi- ja lõbusõidulaevadele.Tormist ilma ja avariisid laevanduses. Börsil võib tulla järske hüppeid.16. jaanuaril Veenusel ühendus Pluutoga, võimalikku pinget leevendab Saturni sekstiil ühendusele. Samal ajal on Päikesel ühendus Merkuuriga. 30. jaanuaril Jupiter 6.19 Kaksikute kraadist pöördub direktiivseks. Enne seda peaks hästi läbi mõtlema ja analüüsima oma eelmised tegemised, leidma, mis oli heade edukate ettevõtmiste võti, et siis peale seda kuupäeva panna alus uutele ettevõtmistele ja neid ka kohe hakkama ellu viima.

21. jaanuaril astub Pluuto kuninglikku 11-se Kaljukitse kraadis ja on selles kuni 23. veebruarini. Hea aeg suurteks äriasjadega tegelemiseks.Samuti poliitiliseks tegevuseks. Eriti edukalt läheb äri-poliitika ajamine Skorpioni märgi esindajatel.Parim päev on 1. veebruar, sest siis satub Marss ka kuninglikku Veevalaja viimsesse kraadi.

Teine Kaljukitse kuningliku kraadi läbimine Pluutol toimub 2. juunist kuni 13. juulini tema retrograadsel liikumisel. Siis oleks hea kinnistada saavutatu ja mitte algatama uusi. Kolmas selle kraadi läbimine on 24 novemberist kuni 24. detsmbrini. Siis on samuti hea aeg teha plaane uute kõrguste vallutamiseks.

Aaata algusest kuni 17. maini Valge Kuu asub Kaaludes. See aeg on hea saavutada tasakaal ja harmoonia suhetes partneritega. Eriti on hinnas ustavus, truudus. See käib ka partnersuhte kohta äris. Sel ajal sõlmitud kokkulepped on tervikuna edukad, kui just ei ole erilisi provokatiivseid seise mõne planeedi poolt. 17. mail Valge Kuu siirdub Skorpionisse ja on seal kuni 16. detsembrini. Aidates kõiki, kes tegelevad esoteeriliste asjadega ja ei karda riskida.

2013.aasta viimasel kahel nädalal on Valge Kuu Amburis, see sisendab lootust, et ideoloogiline olukord ühiskonnas paraneb, soosib erinevate kultuuride ja religioonide omavahelist dialoogi, aitab kaasa pikematel reisidel.

Jaanuaris tuleb ka olla tähelepanelikum ajal, mil Must Kuu liigub 13-s lõhkuvas Kaksikute kraadis. See on 1-7 jaanuar. Vältida tuleks kuulujutte, tagarääkimist, ebaadekvaatset informatsiooni. Mitte minna nende õnge. Hoiduda agressiivsete inimestega kohtudes, parem kui nendega mitte suhelda. Hea ei ole massiüritustest osa võtta.Tuletage meelde, kas oli midagi niisugust, mis seotud kuulujuttude ja tagarääkimistega.

Nüüd (19.jaan.) vaatan, et jaanuari esimesel poolel on üle maailma kole palju raskeid loodusilminguid olnud. Suured temperatuuri kõikumised ja rekordid, jätkuvalt laiaulatuslikud tulekahjud (Austraalia, Tasmaania), üleujutused, maalihked (Hiina), lumetormid. Lund sajab seal, kus seda tavaliselt ei juhtu (Jerusalem). Lisaks siis ka tehnoloogilised avariid, poliitilised konfliktid, pahavara suurem levik, õnnetused (helikopteri kokkupõrge kraanaga Londonis, mitmete väikelennukite allakukkumine). Tulistamised avalikes kohtades (USA), terror Süürias Aleppo ülikoolis, Alzeeria pantvangi kriis, sõda Mali riigis levik, kummaline rongiärandamine Rootsis jne.Kõik ei tule kohe meeldegi, mis ja kus veel on toimunud.

Meil väga sagedased tulekahjud. Osalt saab seda seletada külmade ilmadega, köetakse liiast, osalt mitte.Pole päevagi, kui kusagil maja põleb. Veel oli sidealane suurem avarii Elionis. Kummalised, kui nii võib öelda, surmaga lõppenud juhtumid (kukkumised libedaga).

Tundub, et üldine pinge aina kasvab.Jaanuar pole rahulikult alanud ja kulgenud, mis edasi tuleb? See kuidagi ei klapi kokku taevaste seisudega, need ei ole pealtnäha nii pingsad, kuid tegelik elu näitab midagi muud. Võimalik, et uue aasta alguses olnud väikeplaneetide, millest eelmistes kirjutustes sai ära toodud, mitmed ühendused on samuti paljude õnnetuste ja katastroofide põhjuseks. Muidugi ka planeetide omavahelised seosed on peamisteks teguriteks toimuvale. Ei saa aga kõike planeetide kaela veeretada, maailm on õnnetustes ise süüdi.

Lõpetuseks midagi ka positiivset. 30.01-9.02 toimub Itaalias XXVI talvised Universiaadi võistlused.

Kommentaare ei ole: