neljapäev, 1. november 2012

Mida pakub aasta 2012 - november

Paar sõna eelmise kuu lõpus USA-d tabanud suurorkaanist Sandy. Nagu eeldasin ja järgi vaatasin, siis Sandy`ga kõlaliselt sarnased asteroidid “osalesid “ orkaanis. Näiteks Sandra oli ühenduses Marsi ja Ixioniga, Sanders ja Atlantis ühenduses Neptuuniga. Samuti Sandrine ja Sandyryan.Rääkimata Stormist ja Floodist.USA puhul tuleb jälgida tema AC valitsejat Jupiteri, mis igas suuremas loodusõnnetuses on raudselt seotud. Igal suurtormil on olemas teatud sarnased seisud, kuid nad ei kopeeri täpselt selle päeva seise üksteise suhtes. Seosed aga on olemas nii riigi kui linna kaardiga.

Enne Sandy`t oli meil järsk ilma muutus ja lumi tuli maha. Asteroid Storm oli ühenduses Saturniga ja lähenes Päikesele.Saturn ongi külm ise. Meil siis väljendus see suurema lumesaju ja tuulega. Ameerikas aga orkaanina. USA kaardi suhtes tegi Päike koos Saturni ja Stormiga trigooni riigi Veenus-Jupiter-Karma-Flood ühendusele.

Meil Päike koos kaaslastega aga kvadratuuri Neptuunile ja ka trigooni Päike-Estoniale. Arvan, et trigoonid leevendasid tormide jõudu. Oleks võinud veelgi laiaulatuslikum ja raskemate tagajärgedega tormid lõppeda kui tegelikkuses oli.Oma panuse lisas täiskuu lähedus. Kui nüüd oli veel kusagil maailmas torm või suurem lumesadu, siis näeb selle seoseid kohaliku radixkaardi järgi.

1. novembril on Kuu apogees, kõige kaugemas oma orbiidi punktis maast. Perigees on ta 14. novembril. Ja uuesti apogees 28. novembril.

Need asjad, mida pakkusin oktoobri sündmustena, need ei teostunud. Vähemasti ei olnud nendest meedias juttu ei meil ega rajataga. Meil oli peatähelepanu arstide streigil.Arstide streik algas Päike-Uraan opositsiooniga ja Kuu Jääras. Vaherahu tuli Päike-Saturn ühendusega, Kuu Kalades, natuke jäi Kuul puudu täisringist. Mujal ikka vanad asjad – finatskriisi edasine käekäik. Prognoosimine on ikka üks tänamatu ja paljude eksimustega ettevõtmine.

Aga ma siiski üht-teist välja pakun. 8-10 novembril on päevad mil kergesti võib riidu minna, üksteisemõistmine raskem – Merkuur T kvadraadi tipus pinges Kuu ja Neptuuniga. Pealegi on Merkuur oma liikumises retrograadne, algas 6. novembril.

Novembris (8.nov.) toimub Hiina Kommunistliku Partei kongress.Suurriigi radixis Pluuto teeb kvadratuuri Päikesele ja opositsiooni Uraanile. Eks neil nii mõnigi kõrgest kohast ilma jääb.Järgmisel aastal tuleb Neptuuni trigoon Uraanile.

Kuu alguses on siis kaks üsna olulist sündmust, mida ei saa tähelepanuta jätta. Tegu ikkagi kahe suurriigi sündmustega.Hiinas siis parteikongress ja Ameerikas presidendi valimised.Midagi prognoosida on pea võimatu. Eelmise USA presitendi valimistega seoses paljud ju pakkusid, et Obama ei võida aga läks ikka nii, et ta sai presidendiks. Üks argumentidest oli see, et presidendiks ei saa olla inimene, kelle Päike on allpool horisonti. Muidugi oleneb see ka sellest,et kas ikka horoskoop on õige või mitte. Selle kohta oli on ehk ka praegu mitmeid eriarvamusi. Romneyl on Päike 11 majas Kalades. Väikese ülekaaluga pakutakse, et Romny saab uueks presidendiks aga eks varsti saame teada.

Mitt Romney`l selline seis valimispäeval, et Kuu liigub tema Pluutol ja Uraan teeb täpse sekstiili tema Põhjasõlmele.Jupiter kvadratuuris tema retro Merkuuriga. Aga mida võiks tähendada või mis toob endaga kaasa valimispäeva Merkuuri retrograadesks muutumine. Planeet sisuliselt seisab, tehes trigooni Uraaniga. Merkuur on Romney horoskoobi valitseja, on nataalis ka retrograadne. Ja see Merkuur teeb trigooni Romney Saturnile.

Obamal teeb transiitne Pluuto trigooni tema nataali Pluutole. Aga sellest jääb vast väheseks. Kuu liigub tema päikesemärgis. Oletan, et Obama siiski ei saa teiseks ametiajaks valitud. Tema valimiskampaanias võrreldes eelmisega polnud midagi uut.

Novembris Saturnil kvinkunks Uraaniga (16.11). Pinges on Neptuun, mis kvadratuuris retro Merkuuriga. Viitab valedele ja hämamisele Neptuuni valdkonnas. 27. nov. Marsil täpne ühendus Pluutoga ja kvadratuur Uraaniga. See saab olema huvitav aeg. Siia sobib ütlus, et on üks needus, et sa elaks huvitaval ajal. Suureneb kuritegevuse oht. Risk sattuda meesahistajate küüsi.Samal ajal on ka Veenus täpses ühenduses Saturniga Skorpionis. Juhuslikud seksuaalsed vahekorrad võivad lõppeda suguhaigusesse jäämist.

Eelmisel korral, kui Marsil oli ühendus Pluutoga (14.dets.2010.), siis on selle kuupäeva lähedal kirja pandud järgmist: toimus ÜRO egiidi all kliimakonverents Mehhikos; 8. dets. tulekahju Tsiili Santiago vanglas, hukkus 81 inimest. 11. dets. toimus Moskvas Maneezi väljakul noorte miiting riigis valitseva korruptsiooni vastu. Roomas avaldas 100 tuhat demonstranti pahameelt Berlusconi valitsuse vastu. Stockholmi kesklinnas toimus kaks plahvatust. Bangaladeshis mässavad tekstiilitöölised. USA-s möllas lumetorm (mitmed katused vajus sisse). Taolisi sündmusi oli ridamisi ja neis kõigis on “mängus” Marsi ning Pluuto printsiibid.

Meil paar päeva enne täpset ühendust oli kriitiline olukord Padaorus, kuhu jäid lumetormist tingituna kinni paljud autod ja inimesed lumavangi. Torm jättis elektrita ka tuhanded kodud.
Kahe Skorpioni valitseja ühendusele andis omapoolse pinge ka Uraan.

Üks huvitav sündmus oli veel, 21. detsembril 2010. kordus 372. aasta tagune taevane sündmus, kui pööripäev ja täielik kuuvarjutus langesid kokku. Varjutust sai jälgida Kaug-Idas ja Põhja – Ameerikas.

Novembrikuu 22 kuupäeval teeb Päike kvadratuuri Neptuun-Chiron ühendusele. Ja Päike on opositsioonis komeet Elenin`ga.

Novembri lõpp ja aasta viimane kuu tõotavad põnevaid seise. Eriti on põnev 29. november, siis moodustub taevas saatuse sõrme kujund, tipuks siis Jupiter-Must Kuu ja Kuu ühendus Kaksikutes.
Aluse moodustavad Saturn-Veenuse ühendus Skorpionis ja Pluuto Marss ühendus Kaljukitses. 1.dets. ajal on toimimas kaks opositsiooni – Päikesel Jupiteriga ja Kuul Marss-Pluuto ühendusega. Uraan on samuti pinges, seskvadratuur Merkuuriga ja nõrgem kvadratuur Pluutoga. On see eelmäng millelegi suuremale?

Detsembris 2008 oli selline seis, Marss, Pluuto ja Must Kuu ühenduses Amburis. See sümboolselt tähistas Vaimu ja Mateeria “sõja” algust. Marss tagas jõu, Pluuto dikteeris vajaduse muutusteks ja Must Kuu oma positiivsusega viitas mineviku pahedele. Teravnes see siis, kui Saturn oli opositsioonis Uraaniga, aprillis 2010. Uraanile lähenes ideoloogia planeet Jupiter. Uus pinge sai hoogu juurde 26-27. juulil 2010, kui Saturn oli null Kaaludes, Uraan null Jääras ning Saturnil ühendus Marsiga ja Uraanil Jupiteriga. Mateeria vastaseis Vaimuga.

Nüüd see Jupiter-Must Kuu ja Kuu ühendus tähistab ideoloogia ja maailmavaate jõudmist massidesse, rahva teadvusesse, tasapisi peab see uude mõtteviisi jõudma. See on pöördeline aeg, mil vanad mõttemallid tuleb kõrvale heita. Ühendus tähistab ka vastuseisu sellele, Must Kuu näitab oma pahupoolt. Lahend ehk abi oleks siis Veenus-Saturni koostöö, mis planeete arvestades nõuab tasakaalukat ja teistel alustel finatssüsteemi muutmist, rahastruktuuride muutmist. Nende kahe sekstiil annab võimaluse, aitab Marsi ja Pluuto kaudu see ellu viia.Marss jällegi tagab jõu ja energiavoo ja Pluuto hävitab vana ja iganenud. Kui sellega kaasa ei minda, siis …..

Kümme päeva hiljem (10.dets.) asendab Kuu Veenuse asukohta olles siis ühenduses Saturniga. Samal ajal on Neptuun kvadratuuris Merkuur-Veenus-Põhjasõlm ühendusega Amburis. Saatuse sõrme kujund säilib tegelikuses aasta lõpuni.Jupiter ütleb, et aeg oma mõttemaailma muuta, teadvustada oma maailmavaade ja arusaamad sellest. Muutma peame meie, mitte maailm ise. See ei tähenda sugugi paljuräägitud maailmalõppu. See ikka meie endi arusaamade lõpu algus. Tuleviku kujundame ikka meie ja see tulevik on ainsas praegushetkes.

Novembrisse jääb ka päikesevarjutus, 13. nov. 22-es (21.57) kraadis Skorpionis. Ja kuu lõpus kuuvarjutus (28.nov.) 7-s (6.47) kraadi Kaksikutes. Päikesevarjutus teeb Uraanile seskvadratuuri, Merkuuril (R) täpne kvadratuur Neptuuniga. Merkuuri kvadratuur uuesti toob päevakorda islamimaailma vastuseisu nende arust solvanud filmile. Pole imestada kui selle kvadratuuriga ilmub teedele jällegi rohkem alkoholi tarvitanuid juhte.Huvitav, kuidas see aspekt teistes maades väljendub, seal kus ei tarvitata autot juhtides üldse alkoholi (araabiamaades). Merkuur aktiveerib ka maikuu varjutuse kraadi (0 Kaksikutes).Retro-Merkuuril kvadratuur Neptuuniga, mis koostöös Musta Kuuga võib esile tuua pettusi, vargusi ja muid alatuid tegusid. Midagi radikaalset ei maksaks ette võtta, oodata ära Merkuuri retroseis (lõpeb 26-l nov.).

See päikesevarjutus on selles suhtes harukordne, et viimase 1500 aasta jooksul pole varjutust olnud kinnistähe Unuk El Hai`ga (lähenev orb 17 min.) peal. Kinnistähel on Marsi ja Saturni kombinatsioniga mõju, sageli on temaga seotud ohud ja kaasnevad kroonilised haigused. Inimsel võib ta ära lõhkuda kõik loomulikud rütmid. Positiivse poole pealt annab parapsühholoogilised võimed – tervendamise teadmised ja oskused. Marsil on varjutuse ajal täpne ühendus Galaktika tsentriga. Päikesevarjutus on opositsioonis Sednaga. Loodusjõud ilmutavad end edaspidi aina rohkem.

Kuuvarjutus on pingelisema tooniga, sest Kuul on samal ajal ühendus Jupiteri ja Musta Kuuga.Üheks niiöelda saagikoristuse ja tibude kokkulugemise ajaks on siis kui Päike Kalades teeb kvadratuuri varjutuse punktidele, Amburi ja Kaksikute 7-dale kraadile (6.02.2013).

Mõlemad varjutused võivad aktiveerida sõjalisi konflikte, rahvarahutusi (näiteks Hispaanias, Kreekas).
järgneb...

5 kommentaari:

Tiina Laanejärv ütles ...

Järjekordselt huvitav artikkel, Valor. USA presidendivalimiste osas pakun siiski, et võidab napilt Obama. Orkaan Sandy järgsed rahvaembamise pildid ja parem propaganda toovad võidu. Obama horoskoobi osas arvan, et ei saa kindlalt väita, kas Päike on allpool või ülevalpool horisonti, sest sünnikoht on liiga kahtlane. Ma küll ei usu, et väidetava sünniaja ja -kohaga kõik korras on.

indrek ütles ...

Vaatasin ise kah mõlema presidendikandidaadi kaarti ja oleksin väga imestunud, kui Romney presidendiks saaks! Tal ei ole minu meelest üldse presidendi kvaliteeti kaardis - Maa element puudub täielikult, tuld on kah vähe, Saturn on langusel - Vähis. Pigem sobib ta aferistiks -ärimeheks või siis religioosse liikumise juhiks. Mulle tundub, et kui ta peaks riigi etteotsa valitama, siis oleks sel USA saatusele umbes sama sümbol nagu Gorbatšov NSVL-le. Prognoosin 80/20 et Romney saab tagasi valitud!

Valori tähetarkus ütles ...

Aitähh Tiina, et artikkel meeldis. Tore, kui ükski võtab sõna ja oma arvamuse avaldab. Varem on ka nii olnud, et maailma tippastroloogid on pakkunud võitu ühele aga võidab hoopiski vastaskanditaat.

Indrekule. Mitt Romney Saturn on siiski Lõvis (2.24). Mitt sobiks tõesti rohkem ärimeheks, Veenus MC-l. Ja kui ta saabki riigipeaks, siis hakkab riiki juhtima kui suurfirmat või kompaniid. Usumehena sobiks samuti, täitsa nõus, Neptuunil trigoon Veenusega on üks sellele viitav seis. Ja mitu planeeti Kalades ka.Ta rohkem jutupaunik, palju on planeete õhumärkides.

Kui vaadata transiite 20.jaan.2013, siis Obamal on need paremad, on mitmeid tugevaid seoseid – Päike-Merkuur tema Jupiteril ja Jupiter ise teeb ühenduse Selenaga.
Romneyl sel päeval oleks seis järgmine – Päike-Merkuur opositsioonis tema Saturniga, Jupiter tema Põhjasõlmele tagurpidi läheneb.

Ma siiski julgeks pisikese ülekaaluga pakun, et võit jääb Romneyle.Niisugune kahtalne tunne on. Sealne valimissüteem ka selline, et rahavs valib oma aga valijamehed ei pruugi seda arvestada. Veel pakuks, et häälte ülelugemisel tuleb palju segadusi ja võimalik, et toimub ka mitmekordne häälte lugemine ja tulemusi me kohe ei pruugi saada. Ja kui eksin võitjas, siis tore, tähendab tuleb selles prognoosi vallas tugeavsti end veel harida.Nendes asjades on mustuhat seika, mida ei oska ette näha ja arvata.

Tiina Laanejärv ütles ...

Praegu ajab asjad sassi just see, et valimised toimuvad retrograadse Merkuuri ajal. Mulle siiski tunduvad Obama seisud pisut paremad nii praegu kui ametisse vannutamise päeval. Romney on äriasjadega väga hästi hakkama saanud ja minu teada oli tema Calgary OM-i korraldamise eesotsas. Need mängud jäid plussi. Ta võiks küll riiki juhtida, kui võimalus antakse. Veidi kõikuva meelega paistab ju olema, aga mis Obama parem on. Obama on siiski parem oraator ja lubaduste jagaja, see läheb peale. Romney kahjuks räägib mormooni usk ja paraku ka asepresidendi valik. Romney seisud on siiski veidi kahtlased, et ta praegu presidendiks saaks. Isegi see variant on võimalik, et Romneyl oleks nagu rohkem hääli, aga jätkab ikkagi Obama.

Valori tähetarkus ütles ...

1:0 nende kasuks, kes pakkusid Obamat võitjaks. Ise seega hävisin. Pärast eelmisi kommentaare uurisin kaarte edasi ja leidsin, et Obamal on tõesti neid plusse siiski rohkem kui Romneyl.Aga mis välja öeldud, seda tagasi ei saa võtta.