kolmapäev, 14. november 2012

Typhon 2

Vahepeal oli vaja aktuaalsemaid teemasid avaldada, mis rohkem sobitusid antud aega. Nüüd jätkame poolelijäänud Typhoni teemaga, et see lõpuni viia. Neid lõpetamata asju on mitmeid, seepärast leian, et tuleks vanad asjad nii öelda trükki lasta ja alles siis vaikselt uutega edasi minna.

Läheme näidete juurde, need aitavad saada mõningase pildi Typhoni mõjust. Mundaanastroloogias tuleks eelkõige Typhoni tegemisi otsida looduskatastroofides aga miks ka mitte tehnogeensetes õnnetustes ja avariides. Isiku puhul on pakutud võtmesõnadeks veel – trauma, vigastused, vägivaldsus, õnnetused, surm.Vastukaaluks peaks olema ka midagi positiivset. Millised aga need oleksid? Või on nii, et osa asteroide on ainult positiivsed ja osa kannavad endas ainult negatiivset energiat.Ise nii ei arva aga mida lugeja arvab.

Mul endal on Typhon Jääras Jupiteri lähedal ja opositsioonis Saturniga (orb 0.44), põlvkondlik seis. Ja nüüd ta tiirutab Saturni peal. Oma elu vaadates ja tähele pannes tervisega seotud asjaolusid arvan, et Typhon on seotud ka tervise küsimustega,vähemasti kaudselt.

Eestis õnneks palju igasuguseid suuri õnnetusi on olnud vähe. Aja jooksul siiski andmebaas neist on olemas, kroonikas nad kirjas.

Pedja raudteesilla purunemine 3.06.1924.kell 00:15. Selles avariis hukkus 10 ja vigastada sai 6 inimest.Typhon ühenduses Uraaniga Kalades ja kvadratuuris Estoniaga. Asteroid Bridges (sild) ühenduses Päikese ja Musta Kuuga Kaksikutes ja asus õnnetuse momendil IC-l. Jupiter, mis sümboliseeris antud juhul suurt õnnetust oli MC-l Amburis. Pealegi oli Jupiter kujundi saatuse sõrm tipuplaneediks. Liikumist sümboliseeriv Merkuur T kvadraadi tipus. Saturn Kaaludes VIII maja tipus, materjaalse kahju näitaja, seskvadratuuris Päikesega. Kõik transpordi printsiibiga seotud planeedid töötasid siis negatiivselt ja Typhon andis oma panuse.

Kahe soomusrongi kokkupõrge 25.09.1925. aastal, hukkus 5 inimest. Typhon opositsioonis Merkuuriga, Marsil ühendus Päikesega. Õnnetus juhtus Tartumaal Elva kandis. Asteroid Tartu Skorpionis on trigoonis Typhonega Kalades. Ega ilma Musta Kuu osavõtuta ei saa läbi ükski õnnetus, temal ühendus Lõunasõlmega Lõvis.

Kilingi-Nõmme koolitulekahju 20.04.1937. aastal. Typhon ühenduses Saturniga Kalade viimsases kraadis. Kuid palju kõnekam on Pluuto ühendus Childiga Vähis, mis täpses opositsioonis Jupiteriga. Ka Päike on kriitilises viimases kraadis, Jääras. Ei saa öelda, et nüüd Typhon see “peakangelane” oleks. Siin paljud muud tegurid mängus.

Esimene suurküüditamine 14.06.1941. Typhon väga täpses trigoonis Pluutoga Lõvis.Russia täpses opositsioonis Moskvaga Vähis.Teisel suurküüditamise ajal oli Typhon ühenduses Päiksega.
Tallinna suurpommitamine 9.03.1944. Typhon täpses opositsioonis Neptuuniga Kaaludes. Marsil ühendus Saturniga Kaksikutes.

Kuue hukkunuga autoavarii Häädemeeste vallas 13.06.1993.a. Typhon ühenduses Päikese ja Estoniaga Kaksikutes.
Marja kaupluse laevaring 12.02.1994, hukkus 5 inimest. Typhon Kaksikutes täpses kvinkunksis Uraaniga Kaljukitses.

Estonia parvlaeva hukk 28.09.1994.a. Typhon ühenduses Kuu ja Varunaga Vähis. Kvadratuur Päike-Estonia-Hylonomega Kaaludes. Nii, nagu iga sündmuse puhul, on ka Estonia huku eelsed varjutused kõnekad. 10. maikuu Päikesevarjutus oli 19 Sõnnis. Huku päeval asus seal täpselt Must Kuu. Ka aasta varem olnud Päikesevarjutus toimis. Varjutus oli 21. mail 1993.aastal 0.32 Kaksikutes. Tehes selle ajale (14:09) Eesti kohale kaardi, näeme, et Jupiter on XII majas 4.55 Kaaludes. Laevahuku päeval asus selles kraadis aga Päike. Estonia teema on oma seisude ja seostega sedavõrd pikk, et vajaks eraldi artiklit.

Jõgevamaa Pala suurõnnetus koolilaste bussiga 11.10.1996. aastal, Typhon on täpselt opositsioonis Jupiteriga Kaljukitses ja Uraan opositsioonis asteroid Childiga Vähis. See viimane kirjeldatud aspekt Uraan- Child võiks sümboliseerida ka seda, et väga paljud lapsed jäid ootamatult karmilt ilma oma klassikaaslastest. Samuti äkilist sünget elumuutust. See hingeline trauma jääb kogu eluks painama. Veenusel väga täpne opositsioon Estoniaga Kalades. Üks asi veel. Olen täheldanud, et kui toimub mingi looduslik või tehnogeene katastroof, õnnetus või suuravarii, siis riigi pealinna sümboliseeriv asteroid on pea alati tegev. Seda on näha hästi näiteks maavärinate kaartides. Mis siis, et sündmus ise ei toimu ei pealinnas ega lähedal vaid ainult antud riigi territooriumil.

Pärnumaa metanooli mürgitused said alguse 10.09.2001. Typhon opositsioonis Neptuuniga Veevalajas. Neptuun kui alkohol ja ka mürk.Mitmetel juhtudel on olnud nii, et kui Must Kuu ja Valge Kuu on ühenduses, siis peale jääb paraku Must Kuu oma negatiivse olemusega. Nii ka selles tragöödias, nad on ühenduses Veevalaja/Kalad piiril.

Vaatasin läbi veel rida teisi Eesti õnnetusi ja peab nentima, et tehnogeensetes avariides Typhon “mängib” vist samuti teatud osa oma hävitava jõuga.Oma negatiivsete vibratsioonidega mõjutab nii inimese mõtlemist, tegemisi ja tegema jätmist. Tema mütoloogiline taust juba kõneleb kätketud negatiivsest väest.Kõiki avariisid ja õnnetusi tuleks vaadata ka seostes riigi enda kaardiga. Sealt saab palju lisainfot juhtunu kohta.

Need kauged taevakehad on siiski pikemaajaliste protsesside mõjutajad ja osalus tavaasjades kaudne. Arvan, et igal Neptuunitagusel taevakehal on oma esindaja tema printsiibi kaudu Marsi taguses asteroidide vöös. Näiteks on Pluutol selleks Agamemnon. Typhonil võiks nendeks olla Vulcano, Vulcaneifel ja Hephaistos. Võimalik, et veel Storm ja Flood ka. Vaadake, asi on selles, nagu mina aru saan, et Marsitagune asteroidide vöö ümbritseb ringina lähiplaneete. Selles vöös on esindatud praktiliselt kõik eluvaldkonnad. Ja nende kaudu koos lähiplaneetidega nad loovad siis keerulise mosaiikmustri, mis maises ilmas kas realiseerub või mitte. Üks peegeldab teist. Neptuunitagused aga lisavad pikema mõjuga fooni ja läbi kõrgemate planeetide lisavad omapoolse panuse, kaasates ka lähiasteroidid, luues jällegi taustfooni, mis meie maailmas kas realiseerub või mitte. See oleneb juba inimkonna tegemistest.

Kuigi üsna sageli on tunne, et tahad või mitte aga taeva poolt ettenähtud muster tingimata realiseerub maistes asjades. On see maakera karma, tema arengu tarvis ettenähtud saatus? Teisalt jällegi on ju nii, et muster karge ja karm aga midagi põrutavat, katastroofilist ei tulegi. Millest see sõltub??

Typhon loodusõnnetustes peaks oma tähtuselt rohkem välja paistma. Näited Eestis olnud loodusjõudude ilmingutest ning tähtsamatest maailmas toimunutest.

Osmussaare maavärin 25.10.1976. Selle tõukeid sai isegi tunda ja mäletan, et klaasid klirisesid ja mööbel kergelt värises. Typhon on täpses opositsioonis Marsiga Skorpionis ja ühenduses ka Musta Kuuga Sõnnis. Ja Päikesel oli ühendus Põhjasõlmega Skorpionis. Sõlmed on alati seotud maavärinatega. Kusjuures Must Kuu oli täpselt selles kraadis kus toimus aprillis 1976 Päikesevarjutus.

Augusti suurtorm, 6-7.08.1967. Ise läbi elatud ja nähtud. Võimas on see looduse jõud. Typhon ühenduses Musta Kuu ja Põhjasõlmega Jäär/Sõnn piiril ja see kolmik opositsioonis Estonia-Ixion-Lilith ühendusega Kaalud/Skorpion piiril. Storm ja Wheather omavahel opositsioonis.

Talvetorm Monica 9-10.12.2010. Autod Padaorus lumevangis, väga palju elektrikatkestusi. Typhon kvadratuuris Marsiga, kvinkunksis Stormiga.Muideks, Typhon ja Storm on riigikaardis ühenduses DC lähedal Kalades.

Typhon on aga eelkõige seotud vulkaaniliste protsessidega (Kreeka mütoloogias Etna vulkaan), siis selle kohta ka mõningad näited. Ette üteldes on Typhoni roll tagasihoidlikum, kui tema Marsitagustel kaaslastel Vulcanol, Vulcaneifelil ja Hephaistol ning Pelel.

Islandi keerulise nimega vulkaan Eyjafjallajökulli vulkaanipurse 15.04.2010, mis pani seisma Euroopa lennuliikluse. Typhon teeb küll opositsiooni Jupiterile aga see pole peamine tegur. Peamisi tuleks mujalt otsida. Raske kaart, millest keeruline neid põhiasju välja lugeda. Pluuto on tugevasti aspekteeritud aga ka sellest jääb väheseks. Lennunduse piiratud võimalusi iseloomustab Icaruse ühendus Musta Kuuga Veevalajas ja Phaetoni ühendus Merkuuri ja Veenusega, olles nende planeetide keskpunktis Sõnnis.

Mount Pelee purse 8.05.1902. aastal. Typhon asus peapurske momendil MC-l Kalades. Jällegi suuresti tegevad tema väiksemad velled Vulcaneifel ja Hephaistos, nad on väga täpses ühenduses Jäära lõpus.

Krakatau purse 26.08.1883.a. Typhon täpses opositsioonis Veenusega Lõvis. Selles kaardis on väga palju igasuguseid seoseid ja seise, neid siin uuesti ära tuua pole mõtet.Sellest sai omal ajal juba kirjutatud (blogi arhiiv aug. 2008).

Tambora vulkaanipurse 10.04.1815. Typhon ühenduses Lõunasõlmega Kaljukitses, kvadratuur Jupiteriga. Suur roll kaasa lüüa on Vulcano ja Vulcaneifeli ühendusel Neitsis.

Laki vulkaani purse 8.06.1783.a. Typhon Kaaludes trigoonis Päikesega Kaksikutes. Vulcaneifel ühenduses Marsiga ja kvadratuuris Hephaistosega Kaksikutes.

Andmeid mul veel vähe, et kinnitada tugevat seotust Typhonil vulkaanidega. Mingi ülevaate siiski Typhoni jõust ja väest siiski sai. Mida aga Typhon teeb isiklikus kaardis? Sellele tuleb veel vastust otsida, uurida, analüüsida ja võrrelda elusündmuste järgi.

Kommentaare ei ole: