teisipäev, 20. november 2012

Mida pakub aasta 2012 - detsember

Kuu esimene päev on veel ärevust tekitav, Marsil kaugenev ühendus Pluutoga, mis veel võib oma mõju avaldada. Pealegi teeb Kuu neile opositsiooni. Päev vaidluste, ülbuste, äkilise käitumise ja norimise oma. Järgnevate päevade meeleolu sõltub paljuski Kuu märgis asumisest. 2. detsembril Päikesel opositsioon Jupiter-Must Kuu ühendusega.

5.detsembril on Kuu opositsioonis Neptuuniga, ettevaatlik siis keemiliste ainete ümberkäimisega, gaasiseadmete käsitlemisel, alkoholi tarbimisel ja narkootikumitega kokkupuutumisel.
10. detsembril Kuul ühendus Saturniga Skorpionis ja Jupiteril üsna täpne Musta Kuuga. Kuu-Saturn ühendus soosib kohusetunnet.

Detsembris on Kuuloomine 13-l kell 10.43 22-s Amburi kraadis ja teeb poolsekstiili Marsiga. Kuuloomine toimub ajal, mil ca 80% planeetidest on ülemises sodiaagi sfääris. Samal päeval Uraan pöördub direktiivseks. 14-l on Kuul ühendus Marsiga, olge ettevaatlik kööginugade ja teiste terariistade käsitlemisel. Päev enne pööripäeva on Kuul ühendus Uraaniga, tähelepanelikus siis elektri ja mehhanismidega suhtlemisel, kuigi täpne ühendus on öösel aga mõni unetu võib ka siis sellega kokku puutuda. 21-l kell 13.13 läheb Päike Kaljukitse märki, algab talv.

Detsembris on Jupiteril kvinkunks Pluutoga (21.12) ja päev hiljem kvinkunks Saturniga (22.12). Aasta lõpeb Saturni ja Pluuto sekstiiliga (27.12). Kvinkunksid toovad tagasi varem tegemata võimaluste kordumise. Mida varem ei tehtud, ei lahendatud ära, see nüüd uuesti päevakorras. Kvinkunksite abil moodustub kujund saatuse sõrm. Tipuplaneedi Jupiteri asju saab lahendada läbi Saturni ja Pluuto printsiipide. Kujundit tajutakse rohkem teadvuse tasandil ja teadvuse muutused peavad üle tulema füüsilisse maailma, et neid saaks lahendada.

Detsembri teisel poolel, kui Valge Kuu heatahtlikult toetab Veenust Amburis ja Jupiter on Kaksikutes, tekib võimalus mitmeid probleemseid küsimusi lahendada positiivsel teel. Näiteks pikaleveninud kohtuasi või saab tagasi selle, mis seaduse järgi kuulus isikule, mitte teistele.

Detsembris on Indias Brasiilia, Venemaa, India ja Hiina tippkohtumine, kus teist korda osaleb ka Lõuna-Aafrika. Kuue kontinendi jalgpallimeistrid kohtuvad Jaapanis FIFA maailmakarikal. Möödub 20 aastat esimesest SMS-ist, kui insener saatis Vodafone`i võrku sõnumi “Häid Jõule”. Saksamaa läheb üle vabatahtlikule kaitseväeteenistusele, noorsõdureid järelikult enam ei värvata.
Kataloonias jõustub keeld, et kuulsal Plaza de Torose areenil ei peeta ainsatki härjavõistlust. Välja jääb andmata Bookeri rahvusvaheline kirjanduspreemia (seda antakse paarituil aastail). Lennufännid jäävad ilma Pariisi õhu-show`st (toimub 2013 Le Bourget`s).

Kokkuvõtteks:

Kolm põhilist ja enam mõjutavat disharmoonilist taevaseisu 2012. aastal olid:
Uraan 8.23 ari D kvad. Pluuto 8.23 cap R
Jupiter 3.02 gem D kvad. Neptuun 3.02 pis R
Uraan 6.57 ari R kvad. Pluuto 6.57 cap D

Ka järgneval aastal (2013) on põhilised disharmooniliste aspektide osalised Jupiter, Uraan ja Pluuto. Lisaks oli siis kaks 2012.a ingressi: Neptuun Kaladesse 4.02.2012 ja Saturn Skorpionisse 5.10.2012. Pluss Veenuse ja Marsi retrograadsused.

2012. aastal oli kaks päikesevarjutust ja kaks kuuvarjutust.
Päikesevarjutused: 20. mail 0.20 Kaksikutes ning 13. nov. 21.57 Skorpionis.Novembrikuu varjutust oli võimalik jälgida Vaiksel ookeanil Põhja-Austraaliast peaaegu Lõuna-Ameerikani.
Kuuvarjutused: 4. juuni 14.14 Ambur ja 28. dets. 6.47 Kaksikud.

Maikuu päikesevarjutus toimub sodiaagikraadis, kus oli eelmise aasta märtsikuu suur Jaapani maavärin. Siis asus seal Kuu. Arvan, et see varjutus (20.mai) ei kutsunud otseselt esile sügisel olnud maavärinaid Kesk-Ameerikas (Guetemala, Kanada Vaikse ookeani rannik), sest siis oli Marsil ilus trigoon Pluutoga ja Veenusel täpne trigoon Saturniga. Pigem oli see seotud novembrikuu varjutusega. Aga on siiski ennegi nii olnud, et harmoonilised aspektid võivad ka esile tuua mõne loodusõnnetuse?

Maikuu Päikesevarjutus toimus Lõunasõlmel, varjutuse hävitav osa võimendus edaspidistes loodusilmingutes. Kahjustatud sai Sõnni elusfäär, tema omadused. Et paremini aru saada, kuidas võiks väljenduda Musta Kuu ja Lõunasõlme viibimine Sõnnis, pöördume ajas tagasi. See oli 1994. aasta veebruarist kuni august 1995, kui oli analoogne seis. Päikesevarjutus, mis seotud Lõunasõlmega, toimus 10. mail 1994.a. 19.48 Sõnnis. Teine varjutus oli 29. aprillil 1995.a 8.56 Sõnnis.

Kuuvarjutus oli 18. novembris 1994.a. 10.54 Skorpionis. Must Kuu sisenes Sõnni 6. aprillil 1994. aastal. Septembris-oktoobris Must Kuu ühines Lõunasõlmega Sõnnis. Mis oli siis neil aegadel maailmas päevakorral. 11. oktoobril 1994.a. langes dollari suhtes vene rubla. Tõsi, paari päeva pärast olukord stabiliseerus, kuid finantsistide närvid said tõsise vapustuse osaliseks. 1994 sügis -95 talv olid Venemaa jaoks rasked ja katsumuslikud ajad.

Ega ka teised valuutad ei jäänud seisudest puutumatuks. 15. aprillil 1995.a., kuuvarjutuse päeval kukkus dollar suuresti, mais samal aastal toimus valuutakriis, mis oli seotud rubla tugevdamisega. Augustis uuesti kriis, seekord pankadevahelisel krediiditurul. 1994-95 olid veel Mehhiko finatskriis, mis haaras endaga kaasa enamik Kesk- ja Ladina-Ameerika riike.

järgneb...

Kommentaare ei ole: