reede, 3. august 2012

Mida pakub aasta 2012 - august


15. augustil on Marsil ja Saturnil täpne ühendus (24 lib). Vanaaja astroloogid pidasid seda kindlaks märgiks, millele järgneb impeeriumite kokkulangemine või mõne riigikorra suur muutus. See oli pahaks endeks ka valitsejatele. Tänapäeval siis ühendus aktiveerib poliitilisi mänge.

Eelmine Marss-Saturn ühendus oli 2010. aasta juuli viimastel päevadel null Kaaludes. Samaaegselt tegid nad opositsiooni Uraaniga: Moskvas nurjati võimalik lennukikaaperdamine, Vene kohus tõkestas pääsu You Tubesse, põdur Põhja-Korea liider Kim andis troonipärijale üle oma maise vara, kuumalaine Euroopa riikides, suur torm Ida-Soomes ja Peterburis, ulatuslikud metsapõlengud Venemaal, toimus mitmed lennu- ja laevaõnnetusi. Jällegi Marsi printsiibid tegutsesid. Sellele aitas kaasa Saturn-Uraan vastasseis ja kvadratuurid Pluutoga.

Harilikule kodanikule ei too nüüdne Marss-Saturn ühendus ka rõõme. Suureneb kriminaalne oht. Kolmekordselt peaks suurendama tähelepanu oma vara hoidmisel ja valdamisel. Liikluses võib enam tulla avariisid. August on üks puhkusekuudest, inimesed on kodudest eemal, sõidavad palju ringi. See kõik on ahvatlus kurjadele, keda huvitavad tühjad korterid, pargitud autod koos seal nähtavate asjadega.

Tervises võib see ühendus väljenduda krooniliste haiguste ägenemisega, eelkõige puudutab see luustiku ja liikmeid, nende haigusi. Samuti on hambad need, mis siis võivad rohkem probleeme tekitada. Inimene võib tunda suuremat väsimust, jõuvarud on piiratud ja tegutsemine vaevaline.
Peale 20-dat kuupäeva on sõlmedel kvadratuur Päikesega, sageli on siis olnud tugevamaid maavärinaid.

Muret teeb asjaolu, et Marss sisenedes Skorpioni teeb Iisraeli kaardis varsti ühenduse AC-ga ja hakkab liikuma riigi I majas. On ju pidevalt õhus Iisraeli ja Iraani suhete üsna pingeline seis. Ja kui Uraan aktiveerib Iraani kaardi Kuu, siis??

Lõunasõlm siseneb Sõnni 31. augustil 2012. ja vastavalt siis Põhjasõlm Skorpionisse. Siis energeetilises osas me tunnetame jõu ja väe puudujääki. Vaimses plaanis teravduvad sellised pahed nagu ahnus, alatus ja kadedus.
Lõunasõlm märgis viitab sel momendil nendele aladele, kuhu ei maksaks panustada jõudu ja vahendeid. Sest tulemused on sageli palju nigelamad, kui ära kasutatud jõud, mis sinna panid. Lõunasõlmega kaasnevad üsna tihti kaotused. Eriti aladel, mis inimesel on olnud kõige südamelähedasem ja ta on selles rohkem kinni.

Lõunasõlm Sõnnis ütleb, ärge püüdke säilitada seda, mis on saavutatud üle jõu käiva ränga tööga.? Tuleb tegeleda teiste probleemidega ja finatsküsimustsse suhtuda filosoofiliselt. Mitte ainult leiva ja meega määratakse ära inimese tulek Maale oma ülesannet täitma.

Augustis on Kuuloomine 17-l kell 18.55 26-s Lõvi kraadis ja teeb sekstiili Marss-Saturn ühendusega ja kvadratuuri Musta Kuuga. Veenusel opositsioon Pluutoga. Tähelepanu tuleks pöörata oma raha seisudele ja kursis olla valuuta kurssidega.Igasugused avantüürid ning mahhinatsioonid rahaga ei lähe läbi.

Augustis mälestavad filmifännid Marilyn Monroed 50. surma-aastapäeval. Ja õnnitlevad Bambit 70. sünnipäeval. Londoni paraolümpial võistlevad puuetega sportlased. Toimub maailma uhkem purjeregatt Wighti saarel Cowes Week. 

järgneb... 

Kommentaare ei ole: