kolmapäev, 18. aprill 2012

Mida pakub taevas aastal 2012- mai

Mai.


Kuu algul teeb Marss veel teatuid pingeid, opositsioon Neptuuniga ja kvadratuur sõlmedega. Kuid mida päev edasi seda vähem on neid pingeid tunda, seda soodustab Marsi lähenevad trigoonid Jupiterile ja Pluutole. Mai esimesed kaks nädalat on Marss veel kvinkunksis Uraaniga, korduvad need ilmingud, mis olid novembri keskel 2011. Siis sai Kreeka uue peaministri ja Itaalias astus tagasi Berlusconi. Selline asi võib mõnes riigis veelkord korduda.

Maikuus Jupiter teeb poolkvadratuuri Uraaniga (8.05), kvinkunksi Saturniga (16.05) ja seskvadratuuri (135) Pluutoga (17.05). Jupiter-Pluuto seskvadratuur on esimene aspekt peale nende konjunktsiooni (11.12.2007.28 kraadi Amburis ) Nüüd seskvadratuur tähistab kriisi momenti, katsumuste aega. Kui see kriis edukalt läbitakse, annab ta edaspidi hea “saagi” koristamise võimaluse.

Jupiteri kvinkunks Saturniga on nende tsükli see osa, mis viitab korduvate probleemide esilekerkimist majanduses ja poliitikas peale omavahelist vastasseisu. Need probleemid, mis ilmnesid kõige teravamalt nende vastasseisu ajal (oli 28.03.2011. ) on nüüd uuesti teravalt päevakorral. Kvinkunks tähistab teatud kriisiseisu, mis viib mõne struktuuri või süsteemi lagunemisele. Astroloog Taimi nimetab kvinkunksi pendelaspektiks, ta siis pendeldades ühest äärest teise, ühest äärmusest teise, toob ikka ja jälle vanad probleemid esile.

Mai keskel (15.05) läheb Veenus retroliikumisse 23-st kraadist Kaksikute märgis ja liigub tagasi kuni 7-sse kraadi Kaksikute märgis (27.06.). Pöörde ehk seisakupäeval on tal täpne trigoon Saturniga ja Päikesel on konjunktsioon Jupiteriga Sõnnis. Veenuse retrograadse liikumise lõppedes on tal ühendus Jupiteriga ja kvadratuur Neptuuniga, kusjuures Jupiteril on siis täpne konjunktsioon Lõunasõlmega. Veenus jääb Kaksikutesse üsna kauaks, 4 kuuks (Vähki siirdub alles 7.aug.). See kõik puudutab siis suhtlemist, kommunikatsiooni, otseselt meediat ja kõike seda, mida Kaksikute märk endas sisaldab. Üldiselt soovitatakse retro Veenuse ajal mitte osta kalleid, väärtuslikke esemeid. Hea pole ka planeerida selleks ajaks pulmapidu.

Eelmine Veenuse retrograadsus oli kaks aastat tagasi. Veenus pöördus retrosse 8. okt. 2010.a. 13-st Skorpioni kraadist ja lõppes see 18. nov. 27-s Kaalude kraadis. Need 42 päeva, mil kestis Veenuse retrograadsus, midagi eriti põrutavat maailmas ei toimunud. Erinevaid sündmusi muidugi oli. Tsiilis said maa alla lõksu jäänud kaevurid tagasi maapeale. Venemaal toimus üleriigiline rahvaloendus, Moskva sai uue linnapea. Haiitil puhkes kooleraepideemia.

Mais on Kuuloomine 21-el kell 02.48 0.21 kraadis Kaksikutes. Selle märgi null kraad tuletab kohe esimesena meelde, et Jaapani Sendai maavärina Kuu oli selles kraadis. Kuuloomine jääb Jupiteri lähedale ja teeb kvadratuuri Neptuunile. See Kuuloomine on ühtlasi ka Päikesevarjutusega seotud, varjutus saaros 128 seeriast. Kuuloomine on seotud ka Plejaadide tähtkuju tähe Alcyon vibratsioonidega, see omakorda seotud loodusjõududega. Neptuuni poolt siis tsunami oht.Sel aastal siis peaks tähelepanu pöörame kahele saarose seeriale - 128 ja 133. Muide, see 128-s saaros oli seotud ka parvlaeva Estonia hukuga. Nimelt toimus päikesevarjutus 10. mail 1994.a 19.48 Sõnnis ja kui sügisel sinna kraadi täpselt jõudis Must Kuu, siis suurõnnetus toimuski. 133 saarosest tuleb lähemalt juttu sügise osa ülevaates

Eesti jaoks on see ka üsna oluline, sest varjutus toimub riigi (1918) Jupiteri lähedal. Kuna planeet valitseb IC-d, siis edaspidi tuleb kõne alla neljanda maja teemad - haldusreform ja kinnisvara teema. Varjutuse tulemusena kerkivad jõulisemalt esile lihtrahva meelsuse aktiivsuse kasv, päevakorda kerkib riigipiiri küsimused ning opositsiooni jõulisem tegutsemine. Pealegi juunis (24.06) jõuab transiitne Jupiter riigi Jupiteri peale, algab uus nende 12-aastane tsükkel.

Sellele viitab ka kevadise pööripäeva kaart Eesti jaoks. Jupiter ja Veenus + Must Kuu on kaardi AC-l, Päike ja Kuu 12 majas. Pööripäeva kaart kirjeldab kevade ja ka kogu astroloogilise aasta võimalusi. Valitsuse jaoks on tähtis teema oma imidzi parandamise püüd, (Marss liigub esimese ja teise maja vahel) ning rahandus küsimused. Mai kolmandal nädalal teeb Marss viimase vastasseisu valitsuse Veenusele 8 majas (kasutan kaarti mis tehtud siis 6.04.2011. kell 14.15 ajale). Veenus on 3 ja 10 maja kaasvalitseja, siit siis peateemad haridus, võimulpüsimine, maksud, rahandus tervikuna.

Sügisel, kui Saturn siseneb Skorpionisse hakkab ta liikuma valitsuse 4 majas, kõne alla võib tulla siis tema püsimajäämine.Samuti valitsue sisemiste struktuuride muutus, vahetatakse välja mõni minister näiteks.

Maikuu päikesevarjutus toimub sodiaagikraadis, kus oli eelmise aasta märtsikuu suur Jaapani maavärin (0.21 gem). Siis asus seal Kuu. Arvan, et see varjutus ei kutsu kohe esile maavärinat ja üleujutusi, sest on Marsil on ilus trigoon Pluutoga ja Veenusel täpne trigoon Saturniga. Aga ennegi on nii olnud, et harmoonilised aspektid võivad ka esile tuua mõne loodusõnnetuse? Varjutust on näha Vaiksel ookeanil Hiina idaservast Põhja-Ameerika lääneservani. Varjutus teekond läbib ka Jaapanit ja möödub Aleuudi saartest lõunapool. Tõenäosus, et neis maavärina ohtlikes paikades tuleb tugevam värin on üsna suur.

Eelmine 128 seeria saaros oli (nagu eespool sai mainitud)10. mail 1994. aastal 19.48 Sõnnis. See varjutus peaks olema seotud 4.10.1994. aastal Kuriili saarestikus toimunud 8,2 mag. maavärinaga. Väga sarnane seis Musta Kuu positsiooniga Estonia hukul. Vahe ka ainult 6 päeva. 1994. aastal oli 6 tugevat maavärinat, milline veel võiks olla seotud nimelt selle 10. mai varjutusega? Pahatihti on nii, et varjutusele eelneb maavärin. Seda kinnitab ka sel aastal olnud mitmed päris tugevad maavärinad, mis siis on eelnenud maikuu varjutusele. Tänaseks on olnud neli tugevat maavärinat, mis jäävad magnituudilt 7-7,9 vahele. Kusjuures planeedid teevad läheneva varjutuse kraadile aspekte. Mõned näited:11.01. Sumatra 7,2 mag. Jupiter poolsekstiili, olles ühtlasi kriitilises null kraadis Sõnnis.

2.02. Vanuatu 7,1 mag. Neptuun Kalade viimses kriitilises kraadis teeb varjutuse kraadile kvadratuuri. Samuti Saturn Kaalude viimasest kraadist kvinkunksi sinna. 20.03 Ometepec`i 7,4 mag. värin Mexicos. Päike null Jääras tehes siis varjutuse kraadile sekstiili. Kindlasti on need äraolnud maavärinad seostud ka teistpidi planeetide seisudega. Varjutusele eelnev maavärin ei pruugi alati olla seotud antud varjutusega. Võimalik, et igal erineval maavärinal on oma kindel varjutuse saaros?? Eks aasta lõpus ole näha, milline maavärin (mis veel võib tulla) on kindlalt seotus maikuu varjutusega.

Küsimusi võib tekitada kahe kauge asteroidi osalus varjutuses. Esiteks teeb Veenus ühenduse 1996 TD 10-ga Kaksikutes, täpsemalt öeldes läheneb Veenus temale. TD 10 mõned märksõnad on terrorism, varjatud tõde, varjates tõde, vaikuse müür. Seotus Veenusega viib mõtted ülemaailmsele finantsidele. Tõde me arvatavasti kuulda ei saa?

Teiseks jääb alati oma negatiivset poolt näidanud nimetu asteroid 1996 TL 66 varjutuse kraadi lähedale. Sendai maavärina ajal oli ta lausa täpses ühenduses Kuuga. Praegu liigub ta ka Eesti riigi Jupiteri peal ja tema positiivne osa negatiivi kõrval on kõrgema sünteesi elu ja surm, vaimne valgus, ilmutus.Tahaks loota, et ühendus Jupiteriga paneb aluse muutusteks ja seda ikka heas suunas.


järgneb...

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

10. mail 1994.a toimunud varjutuse ja sügisel õnnetuse ajal musta kuu kraadid ei kattu kohe sugugi

Valori tähetarkus ütles ...

10.05.1994 Päikesevarjutus 19.48 tau. 28.09.1994. Must Kuu 19.22 tau. Kuidas siis ei kraadid ei kattunud?

Anonüümne ütles ...

jah, vabandust, astrolabor näitas ka et 19Tau22, tuleb hoolikamalt programme valida :)

Valori tähetarkus ütles ...

Pole hullu, ikka juhtub, et mõni programm erineb teistest. Ise püüan läbi mitme erineva programmi asi üle vaadata, et ei tuleks vigu sisse. Aga vigade eest pole meist keegi kaitstud.