esmaspäev, 19. detsember 2011

Salacia 2

Et üldse aru saada, mida Salacia endast kujutab, kuidas töötab ja mõjub, selleks tuleb minna ajas tagasi ja läbi väga erinevate sündmuste leida, kuidas Salacia on neis käitunud. See kujutab endast pikka ja rutiinset tööd. Teisest küljest aga on põnev ja ehk ka üllatuslik. Seepärast jääb pikem ülevaade mõneks teiseks korraks. Mõningad näited siiski toon ära.

Eriline on Salacia seos Logosega ja ka Erisega. Need seosed on ära toodud Tuulepesa foorumis, link ülalpool. Näiteks 18. aprllil 1909.a. Rooma paavast Pius X kuulutas Jeanne d`Arci pühakuks, Logosel konjunktsioon Päikesega Jääras ja Salacial opositsioon Merkuur-Veenus ühendusega Jääras. Märkide tasandil olid Logos ja Salacia vastasseisudes. Salacial tollel ajal püsis trigoon Pluutoga, Logosel vastavalt siis sekstiil.

Esimest korda tähistati rahvusvahelist Naistepäeva 8. märtsil 1911. aastal, siis oli täpne Logos-Salacia opositsioon, mis kvadratuuris Uraan-Marss ühendusega Kaljukitses.

USA Kongress andis 6. juunil 1924.a. kõikidele Ameerika indiaanlastele kodakondsuse, Salacial kvadratuur Marsiga ja trigoon Uraaniga. Logosel konjunktsioon Merkuuriga Sõnnis ja täpne kvadratuur Neptuuniga. Sel päeval oli veelgi väga täpseid ühendusi teistel kaugetel asteroididel – Haumeal kvadratuur Saturniga ja Makemakel kvadratuur Uraaniga.

A. Hitler publitseerib oma Mein Kamfi, Salacial täpne vastaseis Logosega, kvadratuur Merkuur-Neptuun ühendusega Lõvis.
J.L. Baird demonstreerib 27. jaan. 1926.a. Londonis esmakordselt televisiooni, Salacial on palju aspekte – sekstiil Merkuuriga, kvadratuur Veenusega ja Neptuuniga ja täpne konjunktsioon Saturniga Skorpionis.

Esimesed kolmkümmend aastat 20. sajandist on Salacia ja Logos pidevalt vastasseisus, kord täpsemas, kord märkide tasandil ja püsib ka kvadratuur Neptuuniga.

USA-s tulid müügile esimesed värviteleviisorid 30. dets. 1953.a., Salacial konjunktsioon Päikesega Kaljukitses, Logos vastaseisus Merkuuriga.
Esimesena maailmas legaliseeris USA rasedusvastased tabletid 9. mail 1960.a., Salacial konjunktsioon Saturniga Kaljukitses ja trigoon Päikesega.

Ja jätkuvalt on Salacia ja Logos märkide tasandil vastasseisus. Sellel on kindlasti oma taevane põhjus, seda juba märkis ära ka Vikker. Ja sündmusi, milles Salacia osaleks jõudsalt ning silmatorkavalt on üsna raske leida. Ei ole tema osa näha (vähevõitu küll ka vaatasin) ei konfliktides, ei looduskatastroofides, seda aspektide kaudu planeetidega. Võimalik, et omasuguste vahelised seosed räägivad rohkem Salacia tegemistest.

Küll aga jäi silma Salacia siis, kui koostasin Venemaa – võim ja tähed artiklit. Nimelt mitmes kaugete aegade lahingutes tegi Salacia opositsiooni teistele kaugetele asteroididele – Kalka - (1223) ja Jäälahing (1242), opositsioon Ixioniga, Konstantinopoli langemine (1453) opositsioon Chaosega.

Romanovite dünastia alguses (1613) Salacia midagi erilit ei näita (Logosel konj. Pluutoga Sõnnis) aga Peeter I võimuletulekus (1682) on Salacal opositsioon Päikesega, Logosel Vähi lõpus suure orbiga opositsioon Neptuuniga, täpne on aga kvadratuur Orcusega ja orbiga 2.30 ka Chaosega. Aeglaste taevakehade puhul loen seda täiesti aktsepteeritavaks aspektiks.On see juhus, et Salacia osaleb sõjamängudes? Teatavasti aga juhuseid ei ole olemas, nii et neptuunitagustel jumalatel omad mängud ja kaikavedamised.

Mõned näited veel. Rahareform N Liidus 1. jaan. 1961.a., Salacial konjunktsioon Päike-Jupiter ühendusega Kaljukitses. 29. juul. 1968.a. Paavst Paulus VI keelustas oma seadusega Humanae Vitae kõik kunstlikud rasestumisvastased vahendid. Salacial opositsioon Merkuur-Marss ühendusega Vähis, täpne trigoon Uraaniga ja sekstiil Neptuuniga.

Tundub, et Salacia osaleb neis maistes asjades, kui need on seotud mitmesuguste religiooni sündmustega ja ka Vatikani seadustega. Näiteks: Muhamedi esimene ilmutus oli aastal 610, Salacia ja Logos ühenduses Kaljukitses. Muhamed põgeneb Mekast 622. aastal, Salacia ja Logos Kaljukitse teises dekaadis, omavahel ühendus 6 kraadi (Logosel täpne kvad. Pluutoga Jääras). Tatarlased võtsid islamiusu vastu 889. aastal, Salacia Kaljukitses tegi kvadratuuri Neptuuniga Jääras.

Venemaal algas ristiusu vastuvõtmine vürstinna Olga ristimisega sügisel 957. aastal. Salacia Jääras teeb sekstiili Jupiterile Kaksikutes. Päris omaks võeti ristiusk aastal 988, Salacial opositsioon Neptuuniga Skorpionis. Logosel trigoon Põhjasõlmega.

Suur kiriku lõhenemine 1054. aastal, Salacial konjunktsioon Jupiteriga Lõvis aga Logos on seal kõrvalmärgis, mitte vastasmärgis, nagu seda oli ta terve 20. sajandi jooksul. Logos siis Vähis ja tegi kvadratuuri Saturniga Jääras. Venemaa Patriarhi pühitsemine (patriarhia algus,1589), Salacial konjunktsioon Neptuuniga Lõvis. Logosel Jääras trigoon Neptuuniga.

Dominikaani ordu tekkis 1222, Salacia Jääras on kvadratuuris Logosega Kaljukitses. Mormoonid hakkasid tegutsema 1821. aastal, Salacia Kaksikutes tegi kvinkunksi Logosele Kaljukitses.
Need on mõned näited siis Salaci osast religiooni tähtsündmustes. Mitmel korral kerkis esile kaks märki, Jäär ja Kaljukits. Kirikute, kloostrite ja teiste pühapaikade puhul võiks uurida seda, millal neile hoonetele pandi nurgakivi või pühalikult sisse õnnistati. Isiku puhul aga seda, millal keegi ristiti või kiriklikult laulatati. Kas Salacial on siis seoseid või mitte.

Et Salacia on seotud usunditega, see tuleb vast ka sellest, et ta on ikkagi Neptuuni naine ja Neptuun on religiooniga tugevasti seotud.

Interneti avarustes liikudes, otsides Salacia tegemisi, jäi silma see, et Salaciat sageli seostatakse abiellumisega.Koostöös nimetu asteroidi 2007 JJ 43 nr. 278361, mis “tegeleb” abielu lahutusega, saaks oma kaartides siis vaadata, kas on neil kahel mingeid seoseid abielu/lahutusega või mitte ja kuidas.Üks uurimistöö jällegi juures?

Salacia märksõnadeks on: tundlikkus, tunnustus, õrnus ja tõeline armastus elus ja inimlikkus.Ta on häbelik ja ilus. Selgeltnägija arusaamad. Tema palve on universaalne, ta aitab hakkama saada raskete ja sügavate probleemide ning halbade küsimuste lahendamisel.

Ta on lihtne huumorimeel ja vaimukus. Tema negatiiv on kalduvus alkoholi lembusele. Tema aspektid teiste planeetidega pehmendab neid, muutes need lihtsamaks käsitlemisel. Võtmesõnadeks on veel : romantiline armastus, kerge viisakus, uhkus, loomingulisus, emotsionaalne võim, kirg, võime luua midagi uut maailmas. Märgatav vaimne läige, usuline ärkamine, entusiasm, idealism, liigne sentimentaalsus. Need omadused on siis paljude astroloogiahuviliste arvamused, mis astrofoorumites leida võib.

Mõningad näidet monarhia abielukaartidest.

Elisabeth II on Salacia 23 Skorpionis konjunktsioonis MC-ga ja Saturniga. JJ 43 on 23 Lõvis, konjunktsioon Neptuuni ja Musta Kuuga ja täpne kvadratuur siis Salaciaga. Abikaasal Philiphil on Salacia 13 Skorpionis täpses opositsioonis Logosega ja täpses trigoonis Merkuuriga (valit. V maja) Vähis. JJ 43 on 19 Lõvis ühenduses Kuuga.

Paari pandi nad 20. novembril 1947. aastal. Siis Salacia asus 26 Amburis ja tegi opositsiooni Uraanile ja asteroid Philippale. JJ 43 oli 16 Neitsis tehes kvadratuuri Veenusele

Charlesil on Salacia 27 Amburis ja ühenduses Jupiteriga. Viimane valitseb V maja ja maja ise sulustab Amburi märgi. Jupiter on armastuse maja kaasvalitseja, sest maja algab Skorpionist. Lahutuseks arvatav taevakeha JJ 43 on 17 Neitsis III majas.

Dianal on Salacia 16 Kaljukitses, teeb trigooni Charlesi JJ 43-le. Nimetu JJ 43 on Dianal 28 Neitsis ja teeb kvadratuuri Charlesi Jupiterile.

Prints Charlies abiellub Dianaga 29. juul. 1981.a., Salacia on Logosega jätkuvalt opositsioonis. Väga täpne on aga JJ 43 konjunktsioon Pluutoga!

Nende andmete põhjal ei saa muidugi veel väita, et need on peamised põhjused, miks nad lahku läksid. Selleks on ikka veel palju muid tegureid. Lähemalt Dianast ja kogu teemast on lugeda artiklis, mis blogis kannab nime `Inglise roos` (2009).

Kate Middletoni Salacia on 13 Veevalajas täpses opositsioonis Logosega, JJ 43 on 25 Kaaludes ühenduses Pluutoga. Prints Williamil on Salacia 15 Veevalajas tehes täpse trigooni Saturnile Kaaludes. JJ 43 on peaaegu 23 kraadi Kaaludes ühenduses asteroid Dianaga!! ja Pluuto lähedal.
Pulmade ajal (29.04.2011) oli Salacia peaaegu 24 Kalades konjunktsioonis Kuuga ja täpses opositsioonis Logosega. JJ 43 oli 3 kraadi Amburis, täpset aspekti ei olnud, oli kvadratuur Neptuuniga (orb 3). Aga ta oli täpselt Kate Uraani peal, täpsemini kui seda on Williami Uraanil, kellel ka Uraan Amburis.

Rootsi pulmad. Kroonprintsess Victorial on Salacia 8 Veevalajas tehes täpse opositsiooni Merkuurile, JJ 43 on 16 Kaaludes tehes täpse sekstiili Saturnile. Tema abikaasal Daniel Westlingil on Salacia 2 Veevalajas tehes täpse kvadratuuri Veenusega. JJ 43 on 13 Kaaludes ja mingit aspekti planeetidele ei tee.

Pulmad olid 19. juunil 2010.a., Salacia 23 Kalades ja mingit täpset aspekti ei tee. JJ 43 on 1 Amburis tehes siis täpse trigooni Jupiterile ja poolekraadise trigooni Uraanile, mis Jupiteri kõrval on Jääras.

Seega teatud seoseid on näha ja täpsed aspektid kinnitavad Salacia ja JJ 43 seotust abiellumisega. Miks aga mõni paar läheb lahku ja teine mitte, see juba täpsema analüüsi lugu. Eks lähim analüüs vajab aega, tahtmist, huvi ja et ka inspiratsioon töötaks.

Huvitav oleks uurida Elisabeth Taylori abiellumiste jada, tuntud filmidiiva oli abielus 8 korda. See aga on pikem vaatlus ja eraldi artikli teema. Veel oleks üheks teemaks vaadata nende isikute kaarte, kes on jäänud poissmeesteks ja vanatüdrukuteks. Järsku on mingid seosed ka Salacia ja JJ 43 abil võimalik välja lugeda.

Heitsin pilgu ka enda horoskoobile, kas on mingeid viiteid, nagu oleks ja nagu ei ole ka. Salacia on nataalis 2 Kaljukitse kraadis V majas, tehes konj. Chironiga ja kvad. Kuuga. Abielludes asus ta VI maja tipus 3.50 Veevalajas, tehes täpse kvadratuuri Päikesele ja vähem täpse trigooni Kuule.

Abikaasa nataalis on ta samuti 2 Kaljukitses, tehes täpse oposit. Uraanile ja kvad. Marsile, viimane valit. VII maja. Veel on kvad. Päike-Merkuuriga Jääras.

Kui lisasin kaartidesse selle oletatava lahutusega seotud taevakeha JJ 43-e, siis minul asub ta 20 Neitsis konj. Veenusega, abikaasal 17 Neitsis konj. Saturniga. Abiellumise päeval oli JJ 43 16 Kaaludes, asudes Saturn/Neptuun keskpunkti lähedal. See eriti ei ole vast näitaja, pole täpset ühendust keskpunktiga. Abikaasal aga tegi ta täpse konj. Neptuuniga. Võimalik, et siit saab välja lugeda selle, et me abiellusime salaja, keegi ei teadnud , polnud ka ühtegi tunnistajat. Ja oleme vaatamata igasugustele vahepealsetele mõõnadele 37 aasta paaris.

Kommentaare ei ole: