kolmapäev, 29. detsember 2010

Tema tulemine...

Tema tulekust on ammu juba palju räägitud, kirjutatud. Suvel leidis kinnitust, et ta siiski tuleb.
Tema tuleku momendil tõuseb horisondi kohale Kaalude märk ja valitseja Veenus sümboliseerib teda ennast. Müntidena tekitab ta paljudele peavalu oma rohkusega (Veenuse konjunktsioon Pest`iga).Tema teised sümboolsed esindajad on kõik peidus, horisondi all (planeedid allpool horisonti).

Tema tulekuga tõusevad hinnad, tema väärtus kergitab elukallidust (Päikese konjunktsioon Pluutoga). Tema väljanägemine ja kujundus ei meeldi rahvale, tema peale on trükitud mitmeid arhitektuurilisi ehitisi (Pallase konjunktsioon IC-ga ja AC kvadratuur IC-ga), mis meile eriti midagi ei ütle. Tema sisemine jõud ja energia saab olema piiratud (Saturni konjunktsioon Haumeaga).

Tema tulek on väga karmaline, Karma vabariigi (20.08.1991) Estonia peal. Rahval vähe lootust, et temast on ka kasu (Kuu konjunktsioon Elpisega), aga Kuu on tühikäigus ja vananev (Kuu IV veerand). Et ta siiski tuleb (Kuu viimane aspekt on Veenusega) räägib meile, et muutused tulemas ja osa rahval ka ootused, et läheb paremaks (esimene aspekt Kuul on Merkuur). Rahvalt tolerantsust oodata oleks ennatlik (Kuul kvadratuur Tolerantiaga) ja osale rahvast ei meeldi see üldse ja temas võib olla naiselikku salakavalust (Kuul konjunktsioon Lilithiga).

Töörahvale võib ju anda teatud võimalused (Kuul sekstiil Ceresega). Ega riik ise ka kindel pole (Päikesel opositsioon Pandoraga). Kuid võimalus on, et ingel soosib (Päikesel sekstiil Angeliga). Fortuuna kammitsetud Saturni poolt, oleks kui kättemaks eelmisele süsteemile ja ei lase (või laseb??) rikkaks saada (Saturni konjunktsioon Fortunaga ja Skepticuga!! ning Midasega). Ta tahab hoida ranget poliitilist kurssi palkade maksmisel töörahvale (Fanatica konjunktsioon VI maja tipuga).

Võimalik, et riik loodab temaga saavutada tasakaalu ja harmoonia (Estonia sekstiil Harmoniaga). Järjekordselt pannakse kannatlikus ja lootus proovile (Pandora kvinkunks Patientiaga). Paberina on tema kasutamine seotud korduvate probleemidega (Merkuuri kvinkunks Moneyga). Tema kasutamine ei pruugi tuua hingele vabadust ja kergendust (Damoclese opositsioon Liberatiga). Majandusele võib tõesti kaasa tuua arengumuutusi (Pluuto trigoon Industriaga). Kas ta vabastab meid karmavõlgadest või kordub jälle kõik nagu varem on olnud? (Karma kvinkunks Liberatrixiga). Parlament loodab tema abil parandada oma imidzit (MC konjunktsioon kesktaevaga).

Tema tulemine meie ellu saab olema ühtedele võit, teistele teeb elu põrguks (Pobeda konjunktsioon Hel``ga). Tema sõnum on – unustage vabadus, ärge tehke liigseid illusioone (Logose konjunktsioon Svobodaga ja kvinkunks Neptuuniga). Tema kasutusele võtmine võib olla suur avantüür, mis algul näib heana ning pöördub hiljem kasutusele võtjate eneste vastu (Marsil trigoon Moneyga, hiljem trigoon näitab oma pahupoolt). Tema enda jaoks on tulemine tippsaavutus ja triumfiks aga ka kättemaksuks ning valitsevaks saada (Triumfi konjunktsioon AC-ga, Nemesise täpne konjunktsioon AC-ga). Tema kasutamine lihtsustab majanduslikku, meditsiinilist ja tööalaseid maksusuhtlemist teiste maadega (Juno konjunktsioon Svobodaga Neitsis).

Puhka rahus eelmine või toogu rahu uus?? (Rip`i konjunktsioon Moneyga). Tegelikult tema kasutamise eelis on valedega looritatud ja õnne ta ei too (Fortuna konjunktsioon Lie`ga). Ta ei too endaga kaasa paradiisi ja kätkeb endas ka ohte (Hazard`i konjunktsioon Paradisega).
Tema kohal ripub mõõk, mis ei tõota vabanemist muredest ja võib haududa kättemaksu (Damoclese konjunktsioon Nessusega ja opositsioon Liberatiga). Kas ta annab uue elumõtte, kannatlikuse ja sansi eduks? (Eurydike konjunktsioon Patientiaga Veevalajas). Vaesus ja uue elu sanss on vastandid (Erbeni opositsioon Euredygega). Inimene toidab end fantaasiga, et vaesusest välja pääseda (Fanatica kvinkunks Erbeniga). Pangad ei lase vaestel end kindlalt tunda (Banksi kvadratuur Erbeniga).

Antakse siiski võimalus jõuda paremale järjele (Estonia kvinkunks Opportunityga), kuid see ei saa olema harmooniline (Opportunity kvadratuur Harmoniaga). Võimalus on vastu sellele, mis tulema peab (Opportunity opositsioon Admetosega). Isamaale loob ta pingeid (Patrija kvadratuur Veenusega). Ennustus väidab, et uus toob uued võimalused (Manto kvinkunks Veenusega) ja toob vastuolulise rahu majja (Manto opositsioon Pax`iga). Apaatsus ja loomuliku tunnetuse kadumine võib saada ohtlikuks (Apatheia kvinkunks Hazardiga).

Tema tulekuga võib kaasneda kaos ja segadus kommunikatsiooni vallas, mis tekitab õudust (Chaose konjunktsioon Gorgoga Kaksikutes). Kas on õiglust tema tulekus? , rahvas nii ei arva (Marss kui DC valitseja kvadratuuris Rhadamanthusega). Riik kaotab kodumaise majandusliku vabaduse, ütleb lahti eneseteostuse võimalusest eelmisega ja eelistab välismaist, kuid leinab endist (Pholuse konjunktsioon Vestaga Amburis ja konjunktsioon Hylonomega). Kuid, mis tulema peab see ka tuleb (Admetose konjunktsioon Reasoneriga).

Tema tulek on raskelt saavutatud võit tema kodumaal (Victoria opositsioon Unioniga). Tema tulek on Pyrrose võit rahva üle (Kuu opositsioon Pyrrosega). Ta tekitab esmase kaose rahva seas, eriti töölisklassi hulgas (Levithan Marsi ja Cerese keskpunktis) ja see saab teatavaks suure probleemina mujal maailmas (Leviathani opositsioon Varunaga). Laevade õgija sööb ära ka senised kodused säästud (Scylla konjunktsion Vesta ja Merkuuriga). Ja sellest räägitakse palju, nii inimeste kodudes kui meedias. Ei mingit harmooniat tema tulekus, kui seda varjutab maagilise jõu kaos (Harmonia konjunktsioon Charybdisega). Kõik teised (Marss) on haaratud tema petliku fantaasia ja hirmu küüsis (Marsi opositsioon Chimaeraga) ja lisab skeptitsismi tuleviku väljavaadetes (Chimaera kvadratuur Skepticusega).

Ta ei too vabadust ja küllust (Jupiter-Uraani kvadratuur Eleutheriaga). Praegune hetk ehk olevik kõneleb riigi antud olukorrast kuhu ta rahvas on jõudnud (Werdandi konjunktsoon DC-ga). Esivanemate vaim ei poolda tema tulekut, kuid karistab oma järglasi temaga nende allakäinud mõtlemise, ahnuse, ületarbimise ja käitumise pärast (Musta Kuu kvadratuur Viracochaga). Ta ise järgib oma liini ja saab energia selleks nii Neptuunilt (Gudruni sekstiil Neptuuniga) kui rahva pahameele mõjudest, toitub negatevismist (Kuu kvinkunks Gudruniga). Tema juured ulatuvad minevikku ja ettekuulutaja teadis, et ta ükskord tuleb (Kassandara konjunktsiion IC-ga). Tõde ja asja olemus leinab seda tulekut (Themise opositsioon Requimiga). Jõud ja vägi (Päike) arvab, et tema tulek on pöördumatu seadus ja tagasiteed ei ole (Päikese sekstiil Nortiaga).

Riik ootab sellest midagi uut ja muutumist (tema Päike täpselt riigi Uraani peal). Et tegu uue ja suuremahulise vahendiga, seda näitab Jupiteri täpne konjunktsioon Uraaniga ja tema rohkust esindab siis Jupiter. Tema sümbol Veenus riigi Marsi peal.Võimud tema tulekuga peaksid rahul olema, pidades seda otsust tema kehtima hakkamisel kõige ratsionaalsemaks sammuks (Hermese konjunktsioon Päikesega).

Millega siis tegu? Eks ikka Eesti euroga! Seda polnud raske ära arvata, sest tekstis olnud nimetused ja sõnad (Money, Banks, Industria, paber, münt) otseselt viitasid rahale. Parema arusaama kirjutatust saab siis, kui on teada sulgudes äratoodud väikeplaneetide printsiibid. Selle artikliga ei tahtnud kedagi hirmutada euro tulekuga kaasnevate ohtude eest ja tema nõrkusega. Aga segadus uute hindadega kestab kauem kui paar kuud. Lihtsalt selline nägemus teemale teise nurga alt. Eks elu näitab, mis tegelikult juhtub ja mis saab! Aeg paneb ise kõik paika.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Iga uus algus on raske aga ülevaade mulle meeldis.