neljapäev, 23. detsember 2010

Edgar varjutuse foonil


Nüüd siis on selge, et 21. dets. kuuvarjutus toimis meile üsna teravalt. Muidugi ei osand ma kuuvarjutuse artiklit koostades täpselt ette nähe, mis laadi sündmusega tuleb tegemist teha. Et aga varjutus Eestit ja Tallinnat otse puudutab, seda ma siiski pakkusin. Kui ikka varjutuse ajal moodustunud kujundi T kvardaadi tipus on Estonia koos ootamatuse planeedi Uraani ja võimu ning ideoloogiat esindava Jupiteriga, siis lihtsalt pidi midagi toimuma. Praeguseks on siis teada, et see oli linnapea skandaal raha küsimises vene õigeusu kiriku ja Keskerakonna rahastamine teise riigi poolt.

Skandaalile vastavad on ka taevaseisud. Retrograadne Merkuur teeb täpse kvadratuuri kolmikule Estonia-Uraan-Jupiter.Merkuur pealegi Galaktika tsentris. Varjutus punkt on ühenduses Tallinnaga ja vastasseisus Merkuuriga. Varjutuse kaardis (tehtud Tallinna kohale varjutuse kulminatsiooni ajale ) on Pandora just loojumas Vähis ja teeb täpse trigooni Veenusele Skorpionis. Trigoon aitas selle skandaali tagamaad välja tuua. Laekast pääses valla seni kuulujuttude ja oletustele tuginevad salakõnelused ja kokkulepped Veenuse ühe valdkonna asjus.

Kahjuks puudub mul viimase linnavalitsuse töölehakkamise aeg, et saaks võrrelda seoseid varjutuse kaardiga. Linnapea enda kaardi järgi sai mõned seisud välja toodud. Kuna pole teada tema sünni kellaaega, siis ei saa seoseid varjustusega ja täpsemaid edasisi prognoose teha. Linnapea kaardis on raske kujund – suur ruut, mille nurkadeks on Päike-Saturn-Ceres ja Jupiter. Peale selle Päike-Kuu vastasseisus ja Jupiter-Saturn samuti opositsioonis. Suur ruut loobib kaikaid kodarasse, veeretab ette kive ja kände, sunnib valdajat rohkem pingutama ja otsima keerulisi lahendusi, et ellu jääda. Ega sellise taevaseisuga elu meelakkumine pole olnud.

Transiitsed Jupiter-Uraan-Estonia tegid varjutuse päeval täpse opositsiooni nataali Marsile. See viitabki asjadele, mis nüüd päevavalgele toodi. Transiitne Merkuur samuti tegi täpse kvadratuuri Marsile. Ka varjutuse punkt tegi Marsile kvadratuuri. Marss sattus mitmelt poolt löögi alla, tema aktiivne eluenergia ja tegutsemine said tugeva tagasilöögi ning surve väljaltpoolt sundis ette võtma mitmed avalikud esinemised. Suur ego vajas olukorrast väljapääsu otsima. Selle järgi võiks pakkuda, et horoskoobi valitsejas on Marss ja AC asub Skorpionis.On ju kõik etteheited ja süüdistused otse suunatud tema isiku vastu, mida kaardis esindab esimene maja.

Ma ei saa tema ütlemisi ja tegusid puhta kullana ja tõsiselt võtta, kuna alati kaasneb sellega kahtluse vari, kas ikka kõik öeldud on sulatõsi. Sõnad ja teod sageli ei kattu. Seda näitab tema Päikese ühendus taevakivikese Lie`ga (vale). Kas vassimine, valetamise on juba tema loomulik omadus, mis taevas kaasa andnud? Või on see õpitav?

Huvitav on seegi, et nataalis on Russia ühenduses Põhjasõlmega, on see orientatsioon alati Venemaa pole või hoopiski vastu. Teine huvitav asi see, et nataalis on asteroidid Moskva ja Medvedev koos Neitsis üsna tema Saturni lähedal. Et Tallinnale pole ta just parim juht, seda näitab Tallinna ühendus Lilithiga Skorpionis. Või näitab see seda, et sünd toimus ebaharilikus kohas – kinnipidamiskohas, vanglas.

Edgar vaevleb alateadvuslike hirmude käes, need on teda saatnud terve elu, seda loen välja tema Karma täpsest ühendusest Medusa`ga (alateadlik hirm) Vähis. Pärinevad need siis minevikust, eelmistest eludest.Seotud tema vanematega või suguvõsa pattudega. Tema Musta Kuu ühendus Nessusega Sõnnis räägib meile isiku salakavalusest. Nessus sümboliseerib kättemaksu läbi riugaste ja salakavaluse, sarnaselt Chironi Skorpionis olemisega. Ta teeb oma elu ise põrguks, Hel konjunktsioonis Nessusega! Nessus on ka seotud suguvõsaga.

Merkuur ja Veenus nataalis tõusevad enne Päikest, kuigi Merkuur on Sõnnis ja tema ütlemised peaksid enne läbimõeldud ja tasakaalukad olema enne kui välja ütleb, siis pahatihti sellise seisuga inimene enne ütleb, siis alles mõtleb. Kaksikuna ei suuda alati kontrollida oma ütlemisi, tihti muudab väljenduste suunda. Emotsioonid ei allu tahtele ja mõistusele. Kergelt läheb närvi ja seda püüab varjata teravate vastuütlemistega või jutu mujale viimisega (Marsi kvadratuur Uraaniga). Keskpäeva järgi on Kuu Amburi 7-8 kraadis opositsioonis Päikesega.

Tema Pholuse kvadratuur Veenusega raskendab suhtlemist, sealhulgas naistega. Pholuse hävitavad energiat sunnivad isikut tõmbuma oma sisemaailma, olema iseendaga üksi. Seda me sageli oleme kuulnud ja lugenud, kui Edgar meedia vaateväljast kaob, peab riigipühi ja Jaanipäeva teistest eraldi oma suvetalus. Pholus provotseerib konflikte, sõimamist ja vassimist.Tema positiivne osa on aga oskus rääkida, vaielda, mõtete täpsus, sihikindlus ja ambitsioonikus.

Edgar on sündinud põlvkondliku Uraani ja nimetu TC 36 täpse vastasseisuga. Nimetu asteroidi mõjust on vähe teada. On aga täheldatud, et TC 36 osalemine planeetide ühenduses või peamistes aspektides aitab kaasa tugev natuuri kujunemisel. TC 36 sageli on tugev poliitikutel, sõjaväelastel, sportlastel aga ka kultuuriinimestel.

Veel teinegi põlvkondlik seis on Neptuuni täpne ühendus Ixioniga Kaaludes, see seostub aheldatud karmarattast väljapääsu otsimisega läbi neptuunlike printsiipide toetudes Kaalude märgi omadustele. Sama seis viitab ka truuduse ja üldse vastasooga suhtlemise iseärasustele. Ixion kui ahvatleja (võrgutas Zeusi enda naist Hera`t) on suhetes vastasooga ikka olnud tegev.

Kolmas põlvkondlik seis on Uraani trigoon nimetu TO 66-ga, mis lisab natuurile ettenägemisvõime, hea kujutluse ja originaalsuse, mis Uraaniga kaasas käib. Koosmõjus selline isik lõhub vanad mallid, on vastuolus paljude oponentidega. Vaenlastest just puudu ei tule.Edgari loominguline impulss tuleb minevikust, sellele viitab Lõunasõlme täpne ühendus Quaoariga Kaaludes. Kust kohast veel ammutab ta oma loomingulist jõudu, selleks on Uraani täpne opositsioon ajastu vaimu ja idee punktiga Kaljukitse kolmandas kraadis. Universumi kink läbi Uraani! Ajastu punkt kvadratuuris ka sõlmedega.

Edgari nataalis on Estonia 19 Kalades, nüüd seal Must Kuu täpselt ühendust teeb. Must lammas toodi tapalavale!!? Huvitav seegi, et varjutuse kaardis on Moskva väga täpselt opositsioonis Medvedeviga ( see oposit. kajatub ka Moskvas endas toimuvate rahutustega). Asteroidi Medvedev seostan ma terve Venemaaga, sümboliseerib seda maad. Ja Russia on koos Ceresega Kaljukitses ja teeb sekstiili kolmikule Jupiter-Uraan-Estonia.

Härra linnapea pole rumal mees ja karismaatilisust juba jätkub. Ümbritsetuna noortest naistest on ta alati meedia sihtmärgiks. Noored kasutavad teda ära oma ambitsioonide ja poliitilise karjääri edendamiseks. Isiklikult mulle pole ta kunagi eriti sümpatiseerinud, ei Rahvarinde aegu ega ka nüüd. Probleem vast minus endas, kuna Kaksikute märgi esindejatega enamsti üksteisest arusaamine kipub olema vastuoluline ja teineteise mõistmine keeruline. Sageli räägime üksteisest mööda. Nende sage meelemuutus ja kaksiklikus ei mahu mulle pähe. On muidugi ka mitmeid meeldivaid erandeid.

Skandaal peaks lahenduse tooma või asi selgemaks saama peale seda, kui direktiivseks läinud Merkuur jõuab tagasi samasse kraadi, kui skandaal puhkes. See on siis jaanuari esimese nädala lõpus. 2011.aasta 22.jaanuaril siseneb Jupiter Jäära märki ja hakkab lähenema Edgari Põhjsõlmele. Täpne ühendus toimub 18. veebruaril. Samal ajal teeb Jupiter ka kvadratuuri nataali Uraanile. Need seisud peaks siis välja tooma tema tuleviku väljavaated.

Tähtsusetu pole 4. jaanuaril toimuv päikesevarjutus 13.38 kraadi Kaljukitses. Varjutuse lähedale jääb Marss ja ta on kvadratuuris Saturniga. Jupiter on väga täpses ühenduses Uraaniga.Varjutus teeb Edgari Neptuunile kvadratuuri, kas purunevad illusioonid tuleviku suhtes? Või tullakse lagedale millegi uuega või avanevad uued saladuste uksed ning selguvad täpsemad üksiasjad.

Taasiseseisvunud Eestile on varjutus samuti oluline, kuna varjutus toimub tema Neptuuni-Musta Kuu ühenduse peal. Lähedale jääb Uraan ja nelja kraadi kaugusele Põhjasõlm. On see märk suurematest muutustest? Või skandaali tagamaade avalikuks tulemise uued seigad. Kes oskab öelda.

Mis edasi saab? Kas linnapea astub vabatahtlikult tagasi või sunnitakse seda tegema. Keeruline küsimus! Senine elu on näidanud, et ise ta vabatahtlikult pole kusagilt tagasi astunud. Ei tahaks prohvetit mängida ja hakata ennustama, mis täpselt saab või tuleb. Niikuinii ei pane pihta. Mõningad prognoosid siiski sai kirja pandud aga prognoos jääb ikka prognoosiks. Elu ise on äraarvamatu teater ja meie selles osalised. Ennustaja Edgari kuulsust pole mulle ka vaja.

Kommentaare ei ole: