kolmapäev, 13. aprill 2022

Venemaa ja tema Marss

 

Kui Rjuriku poolt loodud Novgorodi vürstiriigi ajal oli Päikesel ühendus Uraaniga Vähis ja Marsil Kaksikutes kvadratuur Saturniga Neitsis, siis Romanovite dünastia alguses oli Marss ühenduses Uraaniga Kaksikutes. Marss jällegi õhumärgis Kaksikutes. Kaksikutes on Rjuriku loodud riigis ka vägev kolmikühendus – Jupiter, Ixion ja Varuna.Ja tänapäeval on Kaksikud esiplaanil, riigi Päike märgis. Viimane Rjurikute dünastia esindaja oli Fjodor I, kes suri 16/17.jaanuaril 1598.a. Sellega sai dünastia otsa. Sümboolne ka see, Uraanil täpne ühendus Pluutoga Jääras, orb 4 minutit. Marss Kaksikutes kvadratuuris Saturniga Kaaludes.

Järgnes niiöelda mutnoe vremja ja sellele järgnes Romanovite dünastia. See sai alguse 21.veebruaril 1613.a kui tsaariks krooniti Mihhail Romanov. Marsil ühendus Uraaniga Kaksikutes ja see ühendus kvadratuuris Jupiter-Neptuun ühendusega Neitsis. Sümboolne on ka Päikese ühendus asteroidide Romnovi ja King`ga Kalades. Iga asi tuleb omal ajal või siis natuke hiljem. Romanovite Marsil on ka kvadratuur Saturniga Kalades, nagu ta tegi ka Rjuriku ajal.

Viimane Venemaa tsaar Nikolai II asus troonile kui Marss tegi opositsiooni Saturnile Kaaludes.Troonist loobus ta Marsi ja Päikese ühendusega Kalades.

NL moodustamise ajal tegi Marss ühenduse Uraaniga Kalades, nii nagu tegi Marss ühenduse Romanovite ajastu alguses.  Vene Föderatsiooni iseseisvuse kaardis on Marss täpses kvadratuuris Uraaniga. Nagu näeme on Marss igas olulises sündmuses osaline ja enamasti disharnoonias.

B.Jeltsin sai presidendiks 10.juulil 1991.a. Marss Lõvis seskvadratuuris Uraaniga Kaljukitses.Tema võim lõppes 31.detsembril 1999.a. Marss suht väheste aspektidega. 

Venemaa, ükskõik milline võim on ja kes parasjagu pukis, teeb kõik omad poliitilised käigud jõu ja vägivallaga. Näiteks alkoholi vastane kampaania, mis algas 16.mail 1985.a. Marss Kaksikutes opositsioonis Uraaniga.Merkuur Sõnnis opositsioonis Pluutoga.

Ka liidrite vahetused toimusid parteiladvikus väevõimuga.Stalin haaras võimu 3.aprillil 1922.a. Marsil kvadratuur Uraaniga ja trigoon Neptuuniga. Küllap oli tegemist parteisisese hääletamise pettusega. Või hirmu all olemisega. Neptuun ju mängus. Päikesel opositsioon Jupiteriga Kaaludes.

Stalin maeti kui Marss Jääras tegi opositsiooni Saturn-Neptuun ühendusele. Tema isikukultusele tehti lõpp 30.juunil 1956.a. Marsil Kalades trigoon Päikesega, seskvadratuur nii Uraani kau Neptuuniga. Stalini ümbermatmine mauseolemist Kremli müüri äärde toimus öösel 31.oktoobril 1961.a. Päikesel ühendus Neptuuniga Skorpionis, Marss samas märgis kvadratuuris Uraani ja Kuu sõlmedega.

N.Hrushov sai pärast Stalinit võimule 14.septembril 1953. Merkuuril ühendus Musta Kuuga Neitsis. Uraan kvadratuuris Saturniga. Uuesti sai võimule (27.03.1958.) kui Marss Veevalajas tegi täpse opositsiooni Uraaniga.Maisimees tagandati 14.oktoobril 1964.a. Marss Lõvis kvadratuuris Neptuuniga Skorpionis. Võimule sai L.Breznev, kes oli pukis tervelt 18 aastat, üks Kuusõlmede ring.Võimule pääsemise Marss Lõvis kvadratuuris Neptuuniga Skorpionis. Suri 10.novembril 1982.a. Saturni ja Pluuto täpse ühenduse ajal Kaaludes, Marss ühenduses Lõunasõlmega Kaljukitses.

Gorbatshov sai võimule 11.märtsil 1985.a. Marsi ühendsus Veenuse ja Musta Kuuga Jääras.Päike trigoonis Saturniga.Perstroika algas 23.aprillil 1985. Päikes opositsioon Pluutoga Skorpionis ja ka  Marsil opositsioon Saturniga Skorpionis.Tagasi astus ta 25.detsembril 1991.a. Marss Amburis kvadratuuris Jupiteriga Neitsis. B.Jeltsin astus tagasi 31.detsembril 1999.a Marss Veevaljas kvadratuuris Veenusega. Riigijuhti hakkas asendama peaminister V.Putin

 

järgneb...

Kommentaare ei ole: