pühapäev, 24. aprill 2022

Venemaa ja tema Marss - 3

 

Arvan,et Ukraina revolutsioon, mis oli jätk Euromaidani toimumisele, sellele aitas kaasa, käivitas suur taevane rist, mis oma täpsuse saavutas 22.aprillil 2014.See päev oli aspektide kulminatsioon, toime pandi idanema palju varem. Rist oli peamiseks edasiste sündmuste käivitaja, lisas õli tulle, Donetski ja Luhanski sõjaline tegevus. Suur rist oli nelja planeedi vastaseis. Marss Kaaludes täpses opositsioonis Uraaniga, Jupiter Vähis täpses opositsioonis Pluutoga Kaljukitses.

Ülestõus ise toimus 18-22.veebruaril 2014.milles hukkus 77 inimest.Selle algust võiks lugeda Ukraina-Venemaa sõja alguseks.  Või lugeda alguseks Krimmi kriisi tekkimine 22.veebruaril või siis Krimmi  hõivamist roheliste mehikeste poolt 27.veebruaril 2014. Või oleks algus Euromaidan, mis sai alguse 21.novembril 2013. õhtul.Vikipedia annab sõja alguse Donbassi regioonis 20.veebruar 2014. Täismahuline Venemaa sissetung 24.veebruar 2022. Kõiki neid kuupäevi peaks uurima.

Päikesevarjutus 30.aprillil kell 23.42. Sõnni 10-das kraadis. Seda Uraani osavõtul. Kui juba Uraan mängus siis oota üllatust! Samas asub ka põhjasõlm. Oodata on muutuseid finants ja majanduse vallas. Võetakse suund mõistlikuma majanduse arenemise suunas. Kokkuhoid, õige planeering, arvestuslik edu. Peaaasi,et ei kalduta ahnuse suunas.Teadusmaailm teeb mõningaid edusamme meditsiinislistes uuringutes.Võimalikud on tõrked ja rikked elektrisüsteemides. Energia hinnad teevad järske hüppeid. Pluuto sisuliselt seisab, võtab hoogu,et diretiivseks liikumiseks asuda. Veenusel täpne ühendus Jupiteriga Kalades. Mõningate liialduste esiletulek.

Soovitav neil päevadel hoiduda massikogunemistest, vältida tühja rabelemist. Ei ole soovitav algatada midagi uut, sealhulgas ka finantsalaseid ettevõtmisi. Hea aeg on tagastada võlgasid.

Seoses sõjaga tuleks ümber hinnata ka Päikesevarjutuse toime tekkinud uuele olukorrale. Uraani peal toimuv varjutus võiks tähendada kas pööret sõja käigus.Või siis Donetski ja Luhanski Vabariikide alade laienemine.


 

Donetski kuulutas end vabariigiks 7.aprillil 2014.a. Varjutus toimub selle aja asteroidil Ukraina.Luhansk kuulutas end vabariigiks 27.aprillil 2014.a. Varjutus toimub Sõnnis asuvate Päike, Merkuur Lucifer kolmikühenduse peal. 


 

Päikesevarjutusele (30.aprill) järgneb Kuuvarjutus 16.mail kell 07.13 25 kraadi Skorpionis lõunasõlme lähedal. Võimalikud tagasilöögid puudutavad pangandust, valuuta kursside suured kõikumised. Suurem on terrorismioht. Päike-Kuu teljele teeb taukvadratuuri Saturn Veevalajast. Seis lisab sündmustele jäikust, paindumatust.Kuu lõunasõlm on ühenduses Veenusega.Toonitab samuti finantssfääri olulisust. Kuu varjutuse kraad trigoonis Marss-Neptuun ühendusega. Marsi ühendus Neptuuniga võib tähendada laiaulatuslikku üleujutusi. Viiruse äkilist uut puhangut. Veel võib arvata,et suure huraaga ette võetud tegevus lõppeb krahhiga.

16.mai Kuuvarjutus toimub Vene Föderatsiooni Musta Kuu peal. Sellest midagi head oodata ei ole. Oluline on see varjutus president Bidenile kuna toimub tema Päikesekraadi lähedal Skorpionis. Pinge alla satub südame-veresüsteemi tegevus.

Kommentaare ei ole: