laupäev, 2. aprill 2022

Marss Venemaa tulekahjudes

 

Ligi neli aastat tagasi sai kirja pandud Marsi osalus Eestimaal toimunud tuleõnnetustest.Nüüd heidame pilgu idanaabrite samasuguste juhtumite äratoomisele.

Venemaa palju suured tuleõnnetused on sageli seotud lohakuse, ükskõiksuse, minnalaskmise, ahnuse, reeglite rikkumise, nende eiramise, vale kokkuhoiu tulemusel ja tagajärjel.Ja juhtub tuli lahti minema lohakusest ja teistest teguritest ka mujal maailmas, nii meil kui kaugetes maades.Ei saa väita, et ainult idas juhtub.Pilk siis selle sajandi suurematele õnnetustele, teatud valik.

Alustuseks aga üks Nõukogude aegne suurem tulekahju Moskvas. 25.veebruaril 1977.a. pidasid üliõpilased pidu hotellis Rossia. Arvatavasti oli tegemist tahtliku süütamisega, sest tuli puhkes mitmes erinevas kohas korraga. Tules hukkus 42 inimest, evakueeriti üle tuhande inimese. Tuli puhkes kell 21:23. Pluuto tõusmas horisondi kohale Kaaludes.

Kuu Kaksikute alguses lähenevas kvadratuuris Päikesega Kalades.

Marsil üsna täpne opositsioon Saturniga Lõvis.

Jupiteril ühendus Musta Kuu ja Moskvaga Sõnnis ning opositsioon Russiaga Skorpionis.

Uraanil täpne ühendus Ixioniga Skorpionis.

Luciferil täpne ühendus Cersega Kaaludes.

Seosed N Liidu kaardiga. Transiitne Päike ühenduses N Liidu Uraaniga Kalades. Transiitne Jupiter Liidu Kuul Sõnnis.1970-datel oli ta suurim hotell maailmas. Hotell suleti 2006-2007.a.ja lammutati aastaks 2010.

Tulekahju Samaras 10.veebruaril 1999.a. Hukkus 57.Põles Samara piirkonna siseasjade osakonna hoone.

Päikesel ühendus Lõunasõlmega Veevalajas.

Jupiteril ühendus Luciferiga Kalades.

Merkuuril ühendus Russiaga.

Neptuunil ühendus Lilithiga.

Mustal Kuul ühendus Lachesisega Skorpionis.

Atroposel ühendus Põhjasõlmega Lõvis.

Marss on omas märgis kvadratuuris Neptuuniga.

Veel üks huvitav detail. Vene mütoloogias on olulisel kohal Perun. Ta on slaavi mütoloogias panteoni peajumal, äikese ja kõuejumal. Sellenimeline asteroid on tulekahju ajal täpses ühenduses Musta Kuuga Skorpionis.Transiitne Must Kuu oli ära teinud ühenduse riigi Pluutoga Skorpionis. Ja transiitne Russia ühenduses riigi Musta Kuuga samas märgis.Transiitne Neptuun oli ühenduses riigi Kuuga Veevalajas.

Tulekahju Permi linnas klubis Lonkav Hobune 5.detsembril 2009.a. Hukkus 156 inimest.Lilith tõusmas horisondi kohale Neitsis.  



Marsil ühendus Atroposega Lõvis.

Russial ühendus Lachesisega Kaaludes ja Klotho ühenduses Põhjasõlmega Kaljukitses. Kõik kolm saatuse moirat on „töös“.

Marss on opositsioonis Neptuuniga Veevalajas. Suits ja gaasid lämmatasid, tapsid enamiku ööklubis viibijad. Transiitne Kuu teeb ühenduse riigi Russiaga Sõnnis. Permi linna nimelist asteroidi pole aga on kõlaliselt sarnane Permeke, asub 24 Skorpionis ja on ühenduses asteroid Karmaga. Ja see Permeke teeb täpse ühenduse riigi Musta Kuuga!Seose leiab ka linn asutamise ja tulekahju kaartide vahel.Põlemise aja Uraan tegi ühenduse linna Marsiga Kalades. Linn ise asutatud 4.mail 1723.a. Marsil opositsioon Pluutoga ajal. Transiitne Lilith ühenduses linna Pluutoga.

järgneb ....

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aga kas U. läheb vöiduka löpuni oma erakordselt vapra presidendiga? Seda oleks palju huvitam teada. Töesti huvitab. Kuidas ühe riigi president liidab terveid rahvuseid solidaarseks sörmenipsust. Hämmastav. Isegi eelmise söja juht H. polnud vist nii geniaalne ega vöimekas. Paluks valgustada seda presidenti presidendidna ja kuidas ta oma riigi kaardiga kokku sobib. Kas tal on ka eeldusi pikemaks ajaks valitud presidendiks saada nagu viimane Saksamaal.

Valori tähetarkus ütles ...

Artiklis Taevane varia 2 on üht-teist nii Ukrainast kui tema liidrist kirjutatud. Eks seda teemat saab muidugi edasi arendada ja kui vaim küps, teen seda.