esmaspäev, 29. juuni 2020

Millest tähed räägivad - 5


Eesti mõrvad ja mõrvarid

Lihula juhtumi kaarte uurides leiab mitmeid pingetele ja ohule viitavaid seise.Kui poleks disharmooniat poleks ehk ka traagilist sündmust.Taevane pilt peegeldub maises sündmuses.Nii nagu üleval nii ka all. Enne Lihula sündmuste juurde minemist toon ära mitmed varasemad sarnased näited kus inimene kaotab kontrolli enda üle, juhe jookseb kinni või inimene ei anna aru mida teeb ja tagajärjed on vägagi traagilised. Kõik andmed on internetis vabalt saadavad, nii et pole põhjust otsida taga isikupuutumise asju.

Karen Drambjani lugu. Vikipedia: Oli Eesti jurist, munitsipaalpoliitik  kelle eesmärgiks oli taastada Nõukogude Eesti.Ta hukkus tulevahetuses politseiga Kaitseministeeriumi hoones. Drambjan oli armeenlane, tema emakeel oli vene keel . Põhjustest ja täpsematest asjaoludest lugege vikipeediast.
Sündinud 26.juulil 1954.a. Jerevanis Armeenias. Päikesemärgilt Lõvi. Päike kvadratuuris Saturn-Must Kuu ühendusega Skorpionis. Kuu Kaksikutes. 
Konfliktipäev, millega kaasnes surm. Päikesel ühendus Veenusega Lõvis. Kuu Kaljukitses. Tallinn täpses ühenduses Klothoga Lõvis ja see kooslus opositsioonis Lachesisega Veevalajas. Atropos ühenduses Põhjasõlmega Amburis. Jupiteril ühendus Karmaga Sõnnis. 15.juunil oli Kuuvarjutus 24 kraadi Amburis. Tulistamise päeval tegi sellele kraadile ühenduse Atropos.
Kosmogrammi seosed surmaga. Kuu ühenduses tema Estonia ja Chironiga Kaljukitses. Estonia arvatavasti tema Kuul Kaksikutes.
Aastaid tagasi toimus 19.aprillil 1998.a. Kohtla-Järvel nelikmõrv. Paar aastat tagasi pandi see kahtluse alla ja vaadati tõendid uuesti üle. Tulemuseks oli, et president andis mehele kevadel 2018 armu ja ta vabastati.



Aga nelikmõrva päeva seis oli selline – Päikesel ühendus Saturniga Jääras. Marss teeb samuti Päikesega ühenduse Sõnnist. Merkuuril opositsioon Musta Kuuga Kaaludes. Süüdistuse all oli Anatoli Nikolajev, sündinud Kiviõlis 15.oktoobril 1954. Kosmogrammis Päikesel ühendus Neptuuniga Kaaludes ja ühendus trigoonis Jupiter-Uraan ühendusega Vähis. Merkuuril ühendus Musta Kuuga Skorpionis.



Mehel on prenataalne Kuuvarjutus 22 kraadi Kaljukitses. Sündmuse Kuu tegi sinna ühenduse.Transiitne Marss opositsioonis nataali Saturniga Skorpionis. Ja transiitne Saturn opositsioonis Päike-Neptuun ühendusega. Pronataalne Päikesevarjutus toimus tema Pluuto-Karma ühendusel Lõvis.


Aasta hiljem 6.novembril 1999.a. toimus Tartus Soinastes nelikmõrv. Tapeti kaks täiskasvanut ja kaks last.Mõrv toimus umbes kella 12.30 paiku. Mõrvariks osutus Enn T, kes sooritas pärast tapategu enesetapu. Temal Päikese ja Saturni ühendus nagu ka Janek L (vt.allpool) kuid seda Sõnnis. Pluutol ühendus Lilithi ja Musta Kuuga Neitsis. Karmal ühendus Luciferiga Vähis. Arvatavasti tegi transiitne asteroid Narcissus ühenduse tema Kuuga Kalades.



Sündmuse Päikesel täpne opositsioon Saturniga Sõnnis. Marsil trigoon Saturniga. Antud juhul siis konkreetselt selles sünduses trigoon oli negatiivses osas. Uraanil ühendus asteroid Psychega Veevalajas.Mõned planeetide keskpunktid. Kuu/Uraan - Must Kuu. Uraan/Pluuto – Marss.



järgneb...


Kommentaare ei ole: