neljapäev, 18. juuni 2020

Millest tähed räägivad - 3


Eelmise osale lisaks meeldetuletus ammustest aegadest. Aafrika neegrite vedamine orjusesse sai alguse augustis 1518.a. Kuningas Carlos I loal ja heakskiidul. Seda Hispaania kolooniatesse.
Selle ajale tehtud kaart räägib meile kuidas see algas, millised taevaseisud siis olid.



Päikesel ühendus Orcusega Lõvis, opositsioon Neptuuniga Veevalajas
Saturnil ühendus Pluuto ja Haumega Kaljukitses
Uraan liikus Sõnnis ja Jupiter Neitsis
Varunal ühendus Hispaniaga Kaaludes
Chaosel ühendus Americaga Skorpionis
Salacia täpne ühendus Typhonega Sõnnis
Teharonhiawakol ühendus Borasisi ja põhjasõlmega Kaksikutes. 

Asteroid Africa ja Karma ühenduses Kaljukitses. Neptuunitaguste ühendus lähiasteroididega olid nendeks päästikuteks, mis käivitasid kogu protsessi.Orjandus sai alguse kui sellele eelnes Kuuvarjutus 12 kraadi Amburis ja see toimus Ixinoni peal. Viimane on seotud karma ja kannatustega.

Kuningas Carlos, nimele sarnane oleks Carla. Selline asteroid numbriga 1470 asub 7 kraadi Vähis ühenduses Veenusega. Viitab rahale, mida loodeti orjakaubandusega saada. Asteroid Carloo numbriga 12339 asub 5 kraadi Veevalajas ühenduses Ceto ja Damoclesega. Viitab siis sellele ohule, mida orjakaubandus kaasa toob. Seda nii orjadele kui ka selle tegijatele.

Esimene teadolev orjade sissevedu Briti kolooniatesse algas aastal 1619.a. Sel aastal Pluuto ja Arawn liikusid Sõnnis.Neptuun Kaaludes ja Uraan Vähis. Orcus Amburis ja Varuna Veevalajas. Orjakaubandus USA-s keelustati 1808.a. Pluuto ja Arawn ühendus Kalades.On veel daatumeid, mis seotud orjandusega. Näiteks 1865 – Põhiseaduse 13. Parandus (orjuse kaotamine). Sellel teemal saaks eraldi artikli koostada kui leiab täpsemad daatumid.

Ameerika kodusõda oli seotud just orjanduse lõpetamisega.Sõda algas Päikese ja Haumea ühendusega Jääras. Marsi ja Uraani ühendusega Kaksikutes olles kvadratuuris Saturniga Neitsis. Orcuse, Chaose ja Varuna kolmikühendusega Amburis. Neptuunil täpne ühendus Sednaga Kalade viimases kraadis. Lõppes sõda 9.mail 1865.a. Marsi kvadratuuriga Saturnile Kaaludes. Jupiteri opositsiooniga Uraanile. Jätkuvalt oli kolmikühendus aga seda juba Kaljukitses - Orcus, Varuna ja Chaos. Kolmikule lisavad vürtsi asteroidid Washingtonia ja Pax. Kogu see niiöelda kompott on rohkem või vähem ühenduses Jupiteriga.

Sõja käigus kuulutatakse välja seadus (Homestead Act), mis kuulutab, et Konföderatsiooni osariikides on orjad vabad. Akt 1.jaanuar 1863. Marsil opositsioon Jupiteriga. Saturnil opositsioon Neptuuniga. Uraanil ühenus lõunasõlmega Kaksikutes. Päike Kaljukitses trigoonis Pluutoga Sõnnis. Pluutole tuleb nüüd peale Uraan.Kuuvarjutus 6.detsembril 1862 toimus 14 kraadi Kaksikutes, vabastaja ja uudese elluviija planeedil.Pealegi riigi DC lähedal VII majas.

Kas Kolumbus on süüdi, et taasavastas Ameerika mandri. Kuhu hiljem hakati Aafrikast orje tooma. Ja nüüdsel ajal tõmmatakse tema mälestusmärke ja kujusid maha. Just kui sellega saaks kustutada olnut. Ajuvaba mõtlemine ja tegevus, mis näitab mahatõmbajate vägagi madalt arusaama tõelistest asjadest, harimatust, masside psühhoosile allumist.Kuju peab alles jääma,et näidata millised olid selle ajastu arusaamad ja olud. Praegu kui nii häda käes,et kuju ärritab, muutke tolle aja ajastusse suhtumist aga kuju peab alles jääma kui viide tolle ajastu hõngusele ja arusaamisele võrdsusest.

Kui nii võtta siis nendel ammustel aegadel polnudki ühtegi valitsejat, kes oleks mittevägivaldne. Ja seda nahavärvist või religioonist sõltumata.
Ameerika avastamise alguseks loetakse 12.oktoobrit 1492.a. Kõikide hilisemate vägivalla juhtumitele viitab Marsi ühendus Musta Kuuga Lõvis. Viitab ka toimuvale vägivallale. Marss Lõvis viitab ka valitsevale jõule, kes maja peremees. Seda toetab ka Jupiter Lõvis.

Esimesed Ameerika kolonistid saabusid mandrile laevaga  Mayflower 21.novembril 1620.a. Algas mandri asustamine ja kolonialism. Jupiteri ja Pluuto ühendus Sõnnis. Sellele ühendusele tuleb varsti peale Uraan. Neptuun Neitsis ja Uraan Lõvis.Selle aja Kuusõlm asus 16 kraadi Amburis üsna lähedal tulevase riigi tõusumärgile.

Ameerika põliselanikud indiaanlased, kes samuti olid valgete silmis alamrass,alandatud, oma maalt välja surutud. Nemad said USA Kongressilt kõikidele indiaanlastele kodakondluse 2.juunil 1924.aastal.Saturn Kaaludes, Uraan Kalades (sinna on praegu asunud Neptuun). Neptuun Lõvis ja Pluuto Vähis.
Päikesel ühendus Musta Kuuga Kaksikutes. Merkuuril ühendus Orcusega Sõnnis. Marsil ühendus Damoclesega Veevalajas. Saturnil kvadratuur Haumega Vähis.

järgneb...

Kommentaare ei ole: