laupäev, 13. juuni 2020

Millest tähed räägivad - 2


Astroloog Peeter Tammela märkmeid. - Kui rahvaste vaheline sallivus ehk kosmopoliitsus on üldjoontes vist Amburi mõjusfääris, siis kolkapatriotism ehk rassism läheks pigem Vähi alla.
Tema tapmise kaardis ongi Kuu Vähis ühenduses Luciferiga.
Kuul on ka üsna täpne 165 kraadine aspekt Lõunasõlmega.Marsil ühendus Ceresega ja nad opositsioonis Orcusega Neitsis. Asteroid America riigi AC-l Amburis!Lucifer ühenduses Pandoraga Vähis. Lilithil ühendus Ixioniga. Marsil opositsioon Orcusega Neitsis. Piisavalt pingeid,et keema minna.



Päikesel lähenev ühendus Karmaga ja kvadratuur Marsiga. Kui Päike tegi täpse ühenduse Karmaga ja ka kvadratuuri Marsiga, Ühendriikides veel mitu tapmist rüüstamisest rääkimata. Meil meil toimus Lihula tulistamine, Toilas grupikaklus.

Peeter kirjutas kaua enne Ameerika sündmusi, et ………
Ma ju oma märkmetes kirjutasin, et Saturni-Pluuto ühenduse kaart 12. jaanuaril 2020 annab Ameerikale väga suure matsu - seda võib nüüd võtta nii viiruse kui ka nende rahutuste võtmes.
Algoli tõusujoon jookseb läbi Ameerika ning Saturni-Pluuto-Päikese ja Merkuuri jooned jooksevad eri tehnikates läbi Washingtoni kui New-Yorgi lähistelt.

Minneapolise ohveri George Floydi kaart on üksjagu pingeline. Tema sünniks on wiki andmetel 14.oktoober 1973. Aga on ka astrofoorumis sünniaastaks märgitud 1974.Lähtun 1973.a. andmetest. 




Kaardis on kolm kujundit saatuse sõrm. Marss Sõnnis on ühe kujundi tipuplaneediks ja sellele tegi ühenduse transiitne Uraan.Teise kujundi tipuplaneediks on Saturn. Kolmanda kujundi tipus on Veenuse ja Neptuuni ühendus Amburis. Päikesel ühendus Uraaniga Kaaludes, ettearvamatu mees.

Tema kaarti vaadetes ei saa öelda, et kaart hea oleks ja mees eriti kukupai. Pigem kaldun arvama,et pole sugugi seaduskuulekas. Meedias on kirjutatud, et oli narkomaan, 9 korda vahistatud, relvaga röövimine, valeraha kasutaja, vägivaldne. Mine võta kinni, kes valetab meedia või palju selles tõtt on.Paistab, et polnud kukupai. Lahkamine olevat näidanud, et ta põdes ka koroona viirust. Kas sellel on mingi tähtsus seoses juhtunuga?

Georgel on prenataalne Päikesevarjutus 2 kraadi Kaljukitses (saaros 136). Seal nüüd alles hiljuti toimus Päikesevarjutus 4 kraadi (25.12.2019, solar 132). Ja sinna kraadi tuli Lilith. 10.jaanuaril toimus Kuuvarjutus 19 kraadi Vähis, toimus see tema Saturnil.Tema prenataalne Kuuvarjutus oli 22 kraadi Kaljukitses nataali America peal.Nüüd Pluuto samas 2 kraadi kõrval.



Politseinik, kes kasutas üleliigset vägivalda. Derek M Chauvin (19.03.1976. Ramsey (Anoka Country) Minnesota).Päikesemärgilt arvatavasti Jäär, Päike keskpäeval märkide piiril. Põhjasõlmel ühendus Americaga Skorpionis. Ka Kuu samas märgis.Politseiniku prenataalne Päikesevarjutus 10 kraadi Skorpionis tema Ixioni ja Uraanil, saaros 123. Sinna kraadi tegi päeva Uraan opositsiooni. Postnataalne (sünnijärgne) Päikesevarjutus toimus 9 kraadi Sõnnis tema nataali asteroidil Black! Ja postnataalne Kuuvarjutus 23 kraadi Skorpionis asteroidil Arrokoth. Keda huvitab sünastriline pilt, siis leiab uurides mitmeid seoseid. Vaadake ja leidke. Samuti harmoonium kaarate.

George surmakaardis on asteroid America 14 kraadi Amburis mis langeb kokku Dereki Neptuuniga. Surma põhjasõlm langeb Dereki Marsile. Marss Veenusel, Neptuun Merkuuril.Sisuliselt on Ameerikas konflikt valge ja musta vahel. Intsidendi kaardis on kenasti White ja Black koos Vähi esimestes kraadides.

Võrdluseks mõned varasemad rassirahutused USA-s.1921.a. Rassirahutused Oklahomas Tulsa maakonnas. 31 mai kuni 1.juuni. Vikipeedias eesti keeles olemas pikem ülevaade nii sellest kui teistes rahutustest. Päike Kaksikutes kvadratuuris Uraaniga Kalades. Kuu Jääras ühenduses Lilithiga. Merkuuril ühendus Karmaga ja Pluutoga Vähis.Orcus kvadratuuris Musta Kuuga.



Los Angelese rahutused, 29.aprill mai esimesed päevad. Eelnenud (4.01.1992) Päikesevarjutus 13 kraadi Kaljukitses Uraanil. Päikesel Sõnnis kvadratuur Orcusega Lõvis ja poolkvadratuur Marsiga Kalades. Rahutuste eelne Kuuvarjutus riigi Veenus/Karma ühendusel.

Fergusoni rahutused 23.novembril 2015. Päikesel kaugenev ühendus Saturniga. Pluutol ühendus Karmaga Kaljukitses. Jupiteril ühendus Americaga Lõvis. Lõunasülm ühenduses Pandoraga Jääras.

Baltimore rahutused 27.aprill 2015. Saturnil opositsioon Pandoraga Kaksikutes. Karma opositsioonis Musta Kuuga Neitsis.

Üks näide väljapoolt Ameerikat. Londoni rahutused 6.augustil 2011. Päikesel ühendus Veenusega Lõvis. Marsil Vähist kvadratuur Uraaniga Jääras. Saturnil opositsioon Musta Kuuga Jääras.Kuu Skorpionis kvadratuuris Päikesega.

Kommentaare ei ole: