neljapäev, 26. märts 2020

Viirus 19 - 8


1.aprill 2020. Marsi ühendus Saturniga. Kaart tehtud Pekingi kohale 02.30. Kuul VI majas Vähis ühendus Aesculapia ja põhjasõlmega. Asclepiusel ühendus Chinaga VII maja alguses Vähk/Lõvi. Karmal ühendus Pekingiga Sõnnis. Kõik planeedid allpool horisonti, mida see võiks tähendada? Ehk Saturn võtab Marsilt hoo maha. Me ju seda kõik loodame, et viiruse levik peatuks. Samas Marss võib segi lüüa Saturni rütmi.
 


Saturn/Marss ühendus opositsioonis China ja Varunaga.
Veenuse ühendus Sednaga, on ka ühendus Algoliga.
Saturni jälgides pilt selline. 22.märtsil siseneb ta esimest korda Veevalajasse. Tagasi Kaljukitse tuleb 1.juulil ja lõplikult siseneb Veevalajasse aasta lõpus 17.detsembril.

2020 aasta on sellepoolest ka teistsugune, et peale Marsitaguste planeetide retrograadsust on retros ka Veenus ja Marss. Veel teeb aasta sündmusterohkeks kuus Kuu- ja Päikesevarjutust. On täheldatud, et suurem arv varjutusi aastas toob kaasa kardinaalsemaid muutusi. Huvitav, kas liigaastal on ka omad teistsugused mõjutused? Veel on tähelepanu all komeet Atlas. Komeedi ilmumist peetakse halvaendeliseks märgiks.


5.aprill 2020. Jupiteri ühendus Pluutoga. Kaart tehtud Pekingi kohale, 5.04.2020. kell 10.45. Jällegi Neptuun ja seekord ka Merkuur MC-l. Ja täpselt MC-l on ka Koronis.
Pekingil ühendus Karmaga Sõnnis.
Marsil opositsioon Chinaga.
Saturn ja Marss VIII maja tipus. Kas uue puhangu kordus?
Merkuur-Neptuun ühendus MC-l + Koronis 

5.aprillil 2020 kell 10:44 Peking.Neptuun MC-l koos Merkuuriga + MC-l ka Koronis. Kuu Neitsis seskvadratuuris Päikesega ja trigoonis Uraaniga. Uraani ja Neptuuni vahel poolkvadratuur. Karma ja Peking endiselt koos. Ühenduses on ka Aesculapia ja põhjasõlm. Jupiteri ühendus Pluutoga puudutab masse, liialdusi, ühiskondlikku reageerimist, poliitilist pinget ja survet.

30.märtsil sisenes Marss Veevalajasse. Alates 5 kuupäevast teeb ta kvadratuuri Uraanile. Uraani ootamatus ja Marsi äkilisus ei too kaasa rahu ega tasakaalukust. On oht suuremate õnnetuste ja katastroofide tekkeks – tulekahjud, lennuavariid, liiklusõnnetused, sagenevad maavärinad, aktiveeruda võib vulkaaniline tegevus jms.

Esimene viirusesse surnud fikseeriti 9.jaanuaril 2020. Teatati sellest paar päeva hiljem, 11.jaanuaril. Kaart (9.jaan.) tehtud Wuhani kohale, aeg hüpoteetiline ehk siis keskpäev.Päikesel ühendus Merkuuriga Kaljukitses. Saturnil täpne ühendus Pluutoga. Uraan opositsioonis Zhulongiga. Põhjasõlmel täpne ühendus Hadesega Vähis ! 


Meditsiini asteroidid selliselt tegevad:
Aesculapia täpses opositsioonis Wuhaniga
Asclepius sekstiilis Wuhaniga

Sellele kaardile lisatud surm/lein asteroidid teevad järgmise mustri:
Kuu konj. Lucifer Kaksikud
Merkuur konj. Hylonome Kaljukits
Moira konj. Zhulong Skorpion
Jupiter konj. Requim Kaljukits

Põhjasõlm konj. Graves Vähk
Marss konj. Mnemosype ja Chimaera Ambur
Must Kuu konj. Apophis
Ja kirja läksid ainult konjunktsioonid. Teisi peamisi aspekte saab ise juurde lisada. 

Hiina mütoloogias on üks selline vetejumalus kui Gonggong. Teda kujutatakse punaste juuste ja maomoodi sabaga. Tihedalt seotud veeuputustega, mida sealmaal sagely ette tuleb. Veel toob ta kaasa kaost, planeedi Maa kallutamist (mis see iganes ka ei oleks). Kuulub transneptuunide hulka, tiiru ümber Päikese teeb 554 aastaga. Esimese surmajuhtumi kaardis asub ta 3 kraadi Kalades ühenduses Asclepiusega. Kas sellel kaugel väikeplaneedil on ka mingi otsene seos antud viiruse teemaga, seda tuleb alles uurida.

järgneb...

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Lõpuks ometi hakkab selle aasta kohta Valorilt tuleviku kohta tulema. Oleks väga tähtis kirja panna kõik need hullude seisude löpptähtajad. Teaks vaimu valmis panna selle ajani elamiseks. Muidu on paanika. No see kõige hullem seis see aasta on ju Saturni ja Pluuto ühendus/konjuktsioon 24. veebruarist 2019 kuni 28. novembrini 2020, see hullus algas kui ühendus läks 12. jaanuaril Kaljukitse. Rõhuga tervisele. Jõudu!