laupäev, 14. märts 2020

Viirus 19 - 5


Esimene raport viirusest. 24.okt. 2019. 12.00 hyp. Wuhan. Päikesel opositsioon Uraaniga ja 80 kraadi Pluutoga.
Saturnil ühendus Selimuriga.
Jupiteril ühendus Asclepiusega Amburis. 

Marsil ühendus Hippocratesega Kaaludes.
Neptuun retros, ühendus Musta Kuuga Kalades.
Põhjasõlmel ühendus Aesculapiaga Vähis.
Peking ja Wuhan omavahel tulemärkide trigoonis.
Veenusel ilus täpne trigoon Musta Kuuga.




Numbritega mängides saame sellise pildi. Koronis (158) asub Kaljukitses ja ühenduses Pluutoga. Fortuna (19) 9 kraadi Amburis opositsioonis Hygieaga. Van Albada (2019) 24 Jääras opositsioonis Merkuuriga. Kuu Neitsis, meditsiini ja haiguste maja.

Abhi:…….Selgub, et on olemas tähtkuju 'Corona Australis'. 'Lõunakroon' See asub Kaljukitse 6° 48' 43'' - 14° 24' 12''. Jaanuris liikusid sellest läbi Päike, Merkuur, Jupiter ja Lõunasõlm. Nädala eest väljus sealt Marss. Saturn käis seal eelmisel aastal. See on üks 48-st tähtkujust mille juba Ptolemaios ära katalogiseeris. Tähtkuju oli tuntud paljudes iidsetes kultuurides. Teda on nimetatud küll kilpkonnaks, jaanalinnu pesaks, aga ka telgiks. Kreekas oli selle nimi 'Pärg'. Vahel seostatakse seda Dionysose müüdiga. Selles müüdis esindavad need tähed krooni, mille Zeus asetas taevasse peale seda kui oli Dionysose ema Semele Hadese käest vabastanud.

Huvitav, et justnimelt Hiina on see piirkond kus selle tähtkuju nimi oli 'Jõekilpkonn'. Täna ju oletatakse, et Corona viirus sai alguse madudest või nahkhiirtest vms. Igatahes kalaturul olevat epitsenter olnud. Äkki algaski siis kilpkonnast...
Muidugi on olemas ka tähtkuju 'Corona Borealis' ehk 'Põhjakroon'. See asub Skorpioni keskel. Hetkel tundub et lõunakroonil on rohkem pistmist põhjapoolkeral alanud viiruse pandeemiaga……



Tähelepanu võik pöörata ka sellisele kaugele taevakehale nagu seda on Zhulong (472235). Hiina mütoloogias Draakoni tõrvik või tuletungal. Corona first reported kaardis (24.10.2019) on see mütoloogiline tegelane täpses ühenduses Päikesega null kraadi Skorpionis. Samuti võiks vaadata Typhoni ja  Ceto seostele. Mõlemad asuvad Skorpionis.

Kommentaare ei ole: