laupäev, 21. märts 2020

Viirus 19 - 7


Hetkeseis 12.dets. 2019. 12.00 hyp. Wuhan. Täiskuu. Päikesel ühendus Varda ja asteroid Wuhaniga. Päikese ja Varda ühendus vajab uurimist, millega on tegu ja mis ta teeb.

Saturnil ühendus Veenusega.
Põhjasõlmel ühendus Aesculapiaga.
Karmal ühendus Musta Kuuga.



Uraanil opositsioon Hippocratesega. 
Koronisel ühendus Asclepiusega Veevalajas.
Fortuna Amburi viimases kraadis ühendus Jupiteriga.
Massalia 6 kraadi Kaljukitses opositsioonis Aesculapiaga. 24.okt. kaardis oli ta 16 Amburis ja millegagi silma ei paistnud, olulisi aspekte ei teinud.

Kuidas järgmine seis meeldib? Lilithil ühendus Merkuuriga ja vastasseis Hygieaga ning Luciferil ühendus Aesculapia ja põhjasõlmega Vähis. Alahinnata ei makssaks ka kaugeid. Varuna Lõvis täpses kvadratuuris Uraaniga. Quaoar, Arawn ja Pholus täpses ühenduses Jupiteriga Kaljukitses. 

Selle esimese haigestumise (17.11.2019) kaart võiks olla aluseks, mille peale siis kõik muu, nii varasem kui tuleviku seisud toetuksid? Või võtta mõni muu kuupäev aluseks. Näiteks viiruse alguseks võtta Päikese ja Neptuuni ühendust 7.märtsil 2019. Wuhan 08:45.Või millist aega võtta alguseks, kas järgmist?




Ametlik teavitamine. 30.dets. 2019. 12.00 hyp. Wuhan. 
Päikesel ühendus Jupiteriga.
Kuul ühendus Asclepiusega Veevalajas.
Merkuuril ühendus Wuhaniga ja trigoon Uraaniga.
Merkuuril ühendus Quaoariga
Marsil täpne opositsioon Hygieaga.

Karma null Jääras.
Veenusel vastasseis Chinaga.
Uraanil opositsioon Hyppocratesega
Hygieal ühendus Sednaga

Nessus 8 kraadi Kalades täpses trigoonis põhjasõlmega Vähis ja sekstiilis Päikesega. Põhjasõlm aga on täpses ühenduses Hadesega (Hamburgi koolkonna hüpoteetiline planeet). Nessus avab ukse Hadesele.Kentaur Thereus (ravitsemine, tervendamine) 22 kraadi Lõvis opositsioonis Asclepiusega. Kvinkunksis Pluuto ja Saturniga.


Päike sel aastal sisenes Jäära märki 20.märtsil. Kaart tehtud Wuhani kohale. 20.03. kell 11:50. Algab astroloogiline ja ka astronoomiline uus aasta. Päike ja Merkuur erinevates märkides. See viitab justkui, et aasta jooksul (kevadest kevadeni) toimub mingi suur faasinihe, viiruse asi nagu jääb, aga vahepeal tekib hoopis uus vaatenurk, hoopis uus küsimus, hoopis uus ümber orienteerumine. Võibolla ehk suvel tuleb mingi suur rõhuasetus hoopis teise nurga alt.
Neptuun MC-l.

Kuu Veevalajas ühenduses Fortunaga
Veenus ühenduses van Albadaga Sõnnis
Marsil täpne ühendus Jupiteriga
Koronis MC-l Kalades
Must Kuu ühenduses Chironiga X majas.
Aesculapia tõusmas horisondi kohale.
Wuhan ühenduses Jupiteri ja Pluutoga.
Sõlmed AC-DC telgedel. 

Karmal täpne ühendus Pekingiga Sõnnis
Kui hakkas levima uudis viirusest oli lugeda, et ta pärineb loomadelt. Oletati, et süüdi on nahkhiired. Inglise keeles on nahkhir bat. Kõlaliselt vastab sellele taevas kaks asteroidi - Bateman ja Batth.Veel on pakutud, et viiruse kandjaks on jõekilpkonnad ja soomusloomad. Kilpkonn on turtle ja tortoise. Taevas selline asteroid on Turtlestar ning Tortali. 

Esimese haigestumise kaardis (17.11.2019) asub Bateman 17 kraadi Kaljukitses ühenduses Saturniga. Turtlestar aga ühenduses Tortaliga ja asub täpses ühenduses Musta Kuuga. Kas pole huvitav?

Esimene Kuuloomine uuel kevadaastal toimub 24.märtsil 4 kraadi Jääras kell 11.29. (GMT 09.29). Kaart Tallinna kohale. Neptuun jällegi MC-l. Kuuloomisse kaasatud ka Chiron. Kentaur on nii õpetaja kui ravitseja. Veenusel ühendus Pest`ga Sõnnis Pest (Pest, peste -plague = katk). Loomine ka Salacia –Logos teljel. Iga ühendus on uue tsükli algus ja viitab muutustele. Kas viiruse hoog raugeb või saab hoopiski uut indu juurde.

Pluuto ja Wuhani eelseisev ühendus toimub 24.märtsil. Tulemas sünge ja karm pilt. Kaljukitses suur stellium, millesse on haaratud Wuhan, Marss, Jupiter, Pluuto, Arawn, Pholus, Quaoar, Ixion .

Päikesel ühendus Salaciaga Jääras
Chaosel ühendus Pandoraga Kaksikutes
China null Lõvis ühendus Varunaga.
Neptuunil ühendus Koronisega.

Veenusel ühendus Pekingiga
Pholusel ühendus Quaoariga
Orcusel opositsioon Nessusega
Koronosel täpne ühendus Teharonhiawakoga Kalades
Thereus kvadratuuris Veenusega

järgneb...


Kommentaare ei ole: