neljapäev, 3. oktoober 2019

ESB - 4


Pilvelõhkuja ilmumine linna panoraami peaks kajastuma ka linna horoskoobis.New Yorgi kaarte on mitmeid.
Linna ajalugu sai alguse aastal 1624, kui Hollandi Vabariigi kolonistid asutasid kauplemiskoha ja nimetasid selle 1626. aastal Uus-Amsterdamiks.  Linnaks sai 1653.a.(vene-wiki andmed).

Linnaks kuulutati 12.02.1654.a.ESB avamise seosed linnakaardiga:
Neptuun linna lõunasõlmel Neitsis. Saturn linna Icarusel Kaljukitses.
Õnnetuse (1945) ja linna (1654) seosed:
Õnnetuse Päike Lõvis trigoonis Karmaga Amburis. Pluuto Lõvis trigoonis Veenus-Marss ühendusega Jääras. Merkuur Neitsis ühenduses lõunasõlmega. Merkuur on õnnetuse hetke valitseja. Marss ja Phaeton linna Daedalusel Kaksikutes.




Internetis sai kunagi leitud daatum, mis seotud linnaga. 7.mai 1686. Selle daatumi tähtsust ja seost linnaga ei leidnud. 1686.a ja ESB avamise seosed 1686.a. kaardiga :
Päike 1686 aasta Uraanil Sõnnis. Pluuot Pluutol Vähis. Jupiter-America linna Mustal Kuul Vähis. Avamise Jupiter-America linna Mustal Kuul Vähis. Pluuto linna Pluutol Vähis. Kuud jällegi Skorpionis.
1686.a. seosed õnnetusega:
Jupiter linna Saturnil Neitsis. Phaeton Merkuur-põhjasõlm ühendusel Kaksikutes. Põhjasõlm Mustal Kuul Vähis.



NY sai linnaks oma  praegustes piirides (1.01.1898.NY consolitated). ESB avamise seosed 1898.a. kaardiga:
Päike trigoonis Päikesega Kaljukitses. Saturn Merkuur-põhjasõlm ühendusel Kaljukitses.

Seosed õnnetuse ja 1898.a. kaardi vahel:
Merkuur Neitsis teeb kvadratuuri Uraaniga Amburis.
Seosed avamise ja õnnetuse vahel linnade erinevate aegadega on olemas, kuid mitte nii olulised.Eks see õnnetus oli üks paljudest, mis linnas toimunud on. Lennuki kokkupõrge pilvelõhkujaga oli ikka erilisemate hulka kuuluv juhtum.
ESB avamine kajastub ka riigi kaardis. ESB Jupiter-America riigi Päikesel Vähis.Päike riigi V majas täpses ühenduses neptuunitaguse Teharonhiawakoga. Viimane on minu silmis tihedalt seotud Ühendriikidega, eriti nende presidentide kaartides. Aga ka kogu regiooni sündmustes. Avamise Must Kuu teeb täpse opositsiooni riigi Musta Kuuga Neitsis.Must Kuu ühenduses Manhattaniga Kaaludes. 

Pommitaja torni rammimise kaardis on Päikesel Lõvis ühendus Pluuto ja Daedalusega ja kolmik opositsioonis Icarusega Veevalajas. Saturn (torni konstruktsioon) ühendus Americaga Vähis.Marsil Kaksikutes ühendus Phaetoniga.Uraan Kaksikutes sündmuse MC-l.(ootamatus, tavatus). Empire State Buildingu õnnetuse hetke Kuu ühenduses riigi Manhattaniga Kalades.Marss riigi Phaetonil Kaksikutes.
 
Kolm päeva enne õnnetust (25.07) oli täiskuu 1 kraadi Veevalajas seda avamise aja Hudsonil.Mullatööd toimusid vana Kuuga, ehituse algas samuti vana Kuuga. Torn valmis 11.aprillil 1931. Ikka vana Kuuga. Avamine täiskuuajal ja lennuki torni rammimine ka vana Kuu seisuga. Ehk peitub siin torni elukäigu raskused ja eksistents? 


9.juulil 1945 toimus 16 kraadi Vähis päikesevarjutus.Päike-Kuu`l ühendus Daedalusega Vähis. Veenus MC-l Sõnnis (viimses kraadis) ühenduses Phaetoniga Kaksikutes. Põhjasõlmel ühendus Americaga Vähis.Sinna varjutuse kraadi jõudis õnnetuse Saturn ja päeva Kuu Kalades tegi sinna trigooni.




Transiitide seosed juhtumi ja torni avamise vahel. Päike teeb opositsiooni avamise Marsile Lõvis ja sekstiili Veenus-Varuna ühendusele (see aspekt tegi pilvelõhkuja tuntuks). Veel on Päike kvadratuuris torni avamise Päikesega. Rammimise kaardis Pluuto tegi ühenduse avamise Marsile Lõvis. Merkuur tegi ühenduse avamise Neptuunile Neitsis (viitab vast liikumisele udus või arusaamatule põhjusele, miks lennuk eksis lennutrajektoori valikul). Uraan sekstiili ja ühenduse avamise Daedalusele Kaksikutes.Daedalusel Lõvis on veel täpne sekstiil Manhattaniga Kaaludes.

Kui eelmistes kaartides Lilith, Hel ja Lucifer ei olnud eriliselt seotud siis nüüd intsidendi kaards nad juba osalevad täiega. Lennuk põrutas hoonesse kell 09.40. Lucifer ühenduses hetke MC-ga Kaksikutes. Hel täpses ühenduses Marsiga Kaksikutes. Ainult Lilith Kaaludes sellest otse osa ei võta, kuigi kvadratuur Americaga omab ka tähtsust. 

Riigi kaardis ja lennuki torni kokkupõrke vahel sellised seosed:
1945 28.juuli Päike riigi põhjasõlmel Lõvis. Must Kuu riigi Americal Kaaludes. Phaeton riigi Uraanil Kaksikutes. Veenus riigi Marsil Kaksikutes. 

järgneb...

Kommentaare ei ole: