neljapäev, 26. september 2019

ESB - 3


ESB avati ametlikult 1.mail 1931.a. Päike ühenduses Merkuuriga Sõnnis sekstiilis Jupiter-America ühendusega Vähis. Sümboliseerib suure ja imposantset ehitist Ühendriikides (seda torni kõrguse mõttes). Avamise kaardis on omavahel seotud ka leina-surma ja lennunduse asteroidid. Phaeton täpses ühenduses Memnoniga Sõnnis tehes ühtlasi ühenduse ka Päikesega. Kaksikutes on koos Daedalus ja Lachesis. Veenusel ühendus Moiraga Jääras. Icarus ühenduses Uraaniga Jääras.

ESB avati tavatul moel, president Hoover Washingtonist lülitas kaugjuhtimise abil sisse hoone välisvalgustuse. Seda näitab Washingtonia ühendus Neptuuniga Neitsis olles trigoonis Päikesega Sõnnis. Asteroid Hooveria Lõvis kvinkunksis Saturniga Kaljukitses ja täpses kvadratuuris Atroposega. Hoover ise oli päikesemärgilt Lõvi. Asteroid Hooveria ühtlasi ka tema Päikesel. Avamise Marss Lõvis on Hooveri Uraanil ja Hooveri Päike ühenduses avamise Manhattaniga.

Saturnil on suurema orbiga ühendus Hudsoniga, viitab siis ehitisele jõe kaldal. Manhattan Lõvis, viide uhkele kuninglikule hoonele, teeb trigooni Uraaniga Jääras, viide esimesele omataolisele kõrgehitisele. Rentnike vähesuse ja torni kasumlikuse puudumist näitavad Saturni opositsioon Pluutoga. Saturn ka kvadratuuris Uraaniga, samuti täiskuu seis avamisel ning ehituse alguse vana Kuu seis. Võimalik, et ka Marsi kvadratuurid Kuu ja Päikesega.

ESB asub 5 avenüü ja Lääne 34. tänava ristmikul. Hoone aadress on 350 Fift Avenue. Kui nüüd numbrid lisada asteroididele saame sellise tulemuse, seda mullatööde kaardis. Numbri 5 alla on Astraea, asub 11 kraadi Amburis sekstiilis Icarusega Veevalajas. Number 34 on Circe, asub 7 kraadi Skorpionis ühenduses lõunasõlmega. Number 350 on Ornamenta, asub 12 Veevalajas ühenduses Icarusega. Seosed ju on aga kas ka erilised või mitte?

ESB avanemise ajal asusid need kolm asteroidi järgmiselt. Astraea 8 kraadi Kalades sekstiilis põhjasõlmega Sõnnis. Circe 18 kraadi Veevalajas kvinkunksis Pluutoga Vähis. Ornamento 24 Sõnnis ühenduses Atroposega (vältimatus), trigoonis Saturniga Kaljukitses. ESB avati 1.mail. Number üks on Ceres, asus 2 kraadi Kaaludes opositsioonis Veenus-Varuna ühendusega.

Kuuloomine enne avatseremooniat toimus 17.aprillil 27 kraadi Jääras ja see oli ühtlasi ka Päikesevarjutus. Kaardis tehtud Kuuloomine New Yorgi kohale näitab, et Päike-Kuu VI majas. Seal ka Merkuuri ja Phaetoni ühendus. Manhattan ühenduses MC-ga Lõvis. Saturnil ühendus Hudsoniga Kaljukitses.



Kuuloomine 17.04.1931
ESB avamine toimus üks päev enne täpset täiskuud. Võrdluseks WTC kompleks avati 4.aprillil 1973.a. Päike Jääras täpselt samas kraadis kui oli ESB põhjasõlm.Päev pärast Kuuloomist.



ESB avamine 1.05.1931.a.

järgneb...

Kommentaare ei ole: