reede, 18. oktoober 2019

Tallinn on ...


In memoriam

Tallinn on linnaks kus lõppes mitmete kuulsuste elutee. Lähema vaatluse alla võtsin ainult neid juhtumid kui inimene hukkus õnnetuses. Vaatame, kas linna aga ka riigi nimelised asteroidid on kuidagi seotud nende kaartides. Kaasates ka surma ja leina sümboliseerivad asteroidid.Piirduda tuleb ainult kosmogrammiga.
Teha valik, kes rohkem tuntud, ja kes vähem, on päris keeruline. Pealegi on surma teema delikaatne asi,et antud kirjutis ei pruugi üldse paljudele meeldida aga mis olnud, see olnud. Tagasi võtta ei saa midagi. Saab ainult hea  või ka mitte heaga meenutada inimest ja lubada mõttes astroloogil ka natuke tähtede keeles seda siitilmast lahkumist kajastada.

Alustaks üleeelmise sajandi mehest, kelleks oli langevarju hüppaja Charles Leroux,kes hukkus Tallinna lahel 24.sept. 1889.a. ja kelle mälestuseks on Pirita teel monument püstitatud.




Tallinn ühenduses Icarusega Amburis. Sümboliseerib vast seda,et Tallinn on üheks kohaks kus oma hobi või trikke esitada. Seos Eestiga seisneb ka selles, et tema Päike on ühenduses Estoniaga Skorpionis.Tegelemist lennundusega näitab Uraani ühendus Phaetoniga Sõnnis.Demonstratsiooni hüpped seotud ka Daedalose ühendus Veenusega Amburis. Sümboliseerib vaatemängulisust. Langevarju hüpped olid tol ajal päris tundmatu asi ja seda uudset ala esinemist näitab nii Uraan kui ka Amburi märk. Märk näitab ka hüpete sooritamist oma kodumaalt eemal. Julguse tagas Marsi kõrgentatud olek Kaljukitses. Sellele, et Eesti võib olla talle ohtlik maa, viitab Pandora ühendus Estoniaga Skorpionis.



 

Enne Tallinnas toimunud esinemist proovis ta seda teha Tartus. Need aga ebaõnnestusid. Kuu tegi ühenduse tema Saturniga Vähis. Asteroid Tartu on temal 9 kraadi Kaaludes ja olulist aspekti ei tee. Enne Tallinna hüpet asus Tartu (18-20 sept) ühenduses tema Veenusega Amburis.
Hukkumise päeval asus Tallinn 15 kraadi Sõnnis ja kosmogrammi järgi olulist aspekti planeetidele ei tee.Estonia 10 Amburis täpses opositsioonis Phaetoniga. Päike tegi opositsiooni Jupiter-Graves ühendusele Jääras. Lucifer ühenduse tema Tallinnaga Amburis. Graves asus 23 kraadi Kalades, sümboliseerib hukkumist vees aga ka mälestusmärki vee ääres.



Mälestusmärk Lerouxile avati Pirita teel 12.sept. 1989.a. Sel päeval transiitne Uraan tegi täpse ühenduse tema kosmogrammi Marsile Kaljukitses. Mälestusmärki sümboliseeriv asteroid Graves oli täpses ühenduses tema Uraaniga Sõnnis. Päike tegi opositsiooni tema Neptuunile Kalades. Transiitne Tallinn täpses opositsioonis nataali Tallinnaga Amburis.

järgneb...

Kommentaare ei ole: