kolmapäev, 21. veebruar 2018

Aasta 2018 - 7



Kuuvarjutus (31.01) toimus EV viienda maja tipus. Jällegi lapsed, sport, meelelahutus nagu seda EW kaardis sai lugeda.Viienda maja järgi keegi firma lahkub börsilt, keegi tuleb juurde.  Päikesevarjutus (15.02) toimus EV üheteistkümnendas majas ja varjutus teeb opositsiooni EV viienda maja planeetidele – Jupiter, Päike ja Merkuur. Päike ja Jupiter on artiklis mitmes kohas ära märgitud. Päike kui võimusümbol viitab siis presidendi ja peaministrile. Kuna nende sünnipäikesed on sel aastal pingestatud, siis võiks teha järelduse, et neil see aasta tuleb raske ja suurte vastuoludega. Halvimal juhul keegi kas peab loobuma ametist või loobub ise. 

Järgmine suvine päikesevarjutus (13.07) on 20 kraadi Vähis EV kolmandas majas EV lõunasõlmel. Minevik tuuakse uuesti valguse kätte. Selline tunne,et mõju juba praegu olemas – meie hümni ümber toimuv. Kuuvarjutus (27.07) toimub 4 Veevalajas EV Saturni ja Estonial kümnendas majas. Saturn EV MC valitseja. Kas toimuvad struktuursed muutused valitsuses või .....11.augusti päikesevarjutus 18 kraadi Lõvis EV viiendas majas. See viies maja kordub päris sagedasti erinevates seisude kirjeldustes. Millega seda seletada? Maja on meil esindusmaja, presidendi maja, Päike viiendas. Kas kuidagi sellega on viienda maja suurema fookuse all?

Põhjasõlm jõuab EV kaardis lõunasõlmele alles mai kolmandal nädalal 2019. Selleks ajaks on uus RK valitud ja tegutsema hakatud. Selle ühenduse võtmesõnaks on karma.
Kauge Varuna teeb neil lähiaastatel ühenduse riigi Chironiga Lõvis. Võimalik, et eesti teadus teeb olulise läbimurde meditsiinivallas. Avastab  tähtsa ravimi mõne karmi haiguse raviks. Teadusringkond saab ülemaailmse tunnustuse osaliseks.

Saturn on EV kaardis sodiaagi viimane planeet, 1.45 Veevalajas. Planetaarredeli süsteemi järgi on see aste riigi nõrkuse ja ebakindluse koht. Siitakaudu saab riik kõige rohkem „haiget“. Samas on Saturn oma koduastmel, on tema optimaalne asukoht. Läbi Saturni riik loob omale kaitseseisundi. Kindla struktuuri, korra, distsipliini kaudu. Teisalt on selline Saturni positsioonil oma negatiivne külg – kompleksid, kärsitus, hirm jääda isolatsiooni, küünilisus. Oluliseks peab riik oma minevikku, traditsioone, austus esivanemate vastu, pärandite säilitamine. Neljas planeet on süsteemi südamikuks. See hoiab kogu süsteemi koos, tasakaalustab. Neljanda astme planeedi teenindusse rakendub kogu horoskoop. Selleks planeediks on Veenus. 

Planeedi järgi on seletav meie rahava kultuuri mitmekülgsus, kõikide kunstide kõrge tase. Kõrgel tasemel moelooming. Püüd ilusa ja kauni kodu loomisel ja paljude eelistus oma maja ja aia olemasolu. Paljudel on suvila või suvekodu. Laulu- ja tantsutraditsioonide säilitamine. Suur kirjanduse lugemus. Teatrite ja konsertide hea külastatavus. Palju teatreid, muuseume. Töökas, praktilisus, alalhoidlik jpm. Negatiivse poole pealt tooks ära kadeusussi, naabrist parem püüdlus, küüned ikka omapoole. Jonnakus, teistes end paremaks arvamine ja pidamine. Liigne kriitilisus ja bürokraatia. Ülemäärane luksuse tagaajamine, rahaahnus. Veenus EV kaardis asub null kraadis Neitsis viiendas majas ja on retrograadne. Sellega on osalt seletatav ka need negatiivsed ja ka positiivsed rahva ja riigi jooned. 

EW kaardis on viimaseks planeediks sodiaagis Päike. See on üks kõige nõrgemaid ja haavatavamaid positsioone Päikesele. Riigil sellise Päikese asetusega on raske end maksma panna, teda ei võeta tõsiselt. Ajapikku siiski saab riik tunnustatud. Riik ja tema juhid solvuvad kergelt kui neid ei võeta tõsiselt. Arvan, et see Päikese nõrkus on ka üheks põhjuseks, miks EW eksisteerimine lühikeseks jäi ja võõra võimu alla sattus. Kogu EW horoskoobi kooshoidjaks on neljandal astmel asuv Marss. Kuna Marss kaardis on üsna pinges, siis on kogu riigi areng täis võimuvõitlust, kitsendusi, naabrite poolt provokatiivseid sõjalisi rünnakuid. Kõik see on EW ajaloos olnud. Kogu planetaarredeli süsteemi ja riigi horoskoopide seosed peaks lausa eraldi artiklis lahkma, püüda leida need tugevad ja nõrgad kohad. Mõte on idanema pandud, eks siis paista, kas seemnest ka idu võrsub. 

Kuna me Eesti asjade uurimisel kasutame kahte horoskoopi, EW ja EV omi, siis võiks teha nende komposiitkaardi ja vaadata, mida see meile räägib. Kahe kuupäeva, 24.veeb. ja 20.aug. ajaline keskpunkt on 22.november 1954.a kell 18.20. Selle aasta sees algas küüditatute ja represseeritute tagasipöördumine kodumaale. Laiema ulatuse võtab see protsess küll alates 1956.aastal. Ajavahemikus 1954-1960 vabaneb eriasumiselt ligi 28 000 ENSV kodanikku.

Kommentaare ei ole: