esmaspäev, 12. veebruar 2018

Aasta 2018 - 6



Eesti Vabariik

EV horoskoop. Marss kohtus EV Pluutoga jaanuari esimesel poolel. Viitas võimuasjadele, valitsuse toimetamistele enne riigi juubelit. See võis päevavalgele tuua nii mõnegi patulise asja. Hetkel midagi olulist ei karga pähe, mis see võis olla.Marss Kaljukitses (märts-mai) kohtub mitmete seal asuvate „asukatega“. Marsi ühendus Kuuga märtsi viimastel päevadel aktiveerib rahva. Võimalikud on valitsusevastased protestiilmingud. Pahameele laine seotud maksudega, selle arvutamise keerukusega.Märtsi lõpp on ka tuludeklaratsioonide esitamise tähtaeg. Marsi ühendus Kuuga võib ka selles asjas oma pahameelt väljendada. Kodumaised asjad jällegi esiplaanil. Ühendused Uraani, Neptuuni, Musta Kuu ja Põhjasõlmega – sellist kooslust on raske lahti seletada. Aga midagi võib ikka välja pakkuda. Tuleb sündmusi jälgida ja nende põhjal leida Marsi printsiipide toime radixi planeetidele. Sarnane seis kõikidel N Liidu endistel vabariikidel.

Me elame praegu Uraan-Neptuuni ühenduse uue tsükli mõjude all. Toimus see Uraan-Neptuun ühendus 1989/1990-datel aastatel Kaljukitses. See uus tsükkel käivitas mitmed uued protsessid. Suhte kapitali ja võimu. Levima ja tekkima hakkasid uued tuuled, suunad, ideed. Religiooni ja konservatismi vastaseis uuenemisele. Uus majanduse ja poliitilise süsteemi väljakujunemine.

Eelmisel korral kui Marss Kaljukitses oli (okt.-nov.2016), siis vahetus peaminister, Rõivase asemele tuli võimule Ratas ja vahetusid ka ministrid. Transiitse Marsi ühendus Uraaniga võib kaasa tuua elektrisüsteemi suurema katkestuse, avarii. Seotus ka lennundusega.Kas jälle Nordica`ga seotud jama? Kui Marss liikus 2017 Kaaludes ja tegi kvadratuuri Kaljukitse planeetidele, siis valitsus kinnitas vaikselt riigi energiamajanduse uue arengukava aastani 2030. Sellest lähemalt on kirjutatud Eesti Ekspressis artiklis Eesti Energia riskantne tulevik nr. 49 6.dets. 2017.

Marsi ühendus Uraaniga võib kaasa tuua ka IT valdkonna mingi ootamatu seisu. Kas jälle ID kaardiga seotud? Marsi ühendus Neptuuniga, karta on, et võimenduvad illusoorsed soovunelmad. Sääsest tehakse elevant, kuigi selleks alust pole. Ühendus on kui hoiatus, et mitte sattuda illusioonide küüsi. Võimulolijad ei tohiks vastu võtta läbimõtlematuid otsuseid, enne palju kordi ikka kaaluda kui lõplikult otsustada. Võimalik, et otsustest ei saad rahvas adekvaatselt aru ja tõlgendatakse valesti. Mitmed tegemised ja teostused jäävad arusaamatuteks. On oht, et mitmeid otsuseid võetakse vastu salaja kuid need tulevad päevavalgele ja üldsuse pahameel on kindlustatud.Ohuks on ka need eluvaldkonnad, mis seotud veega – merendus-laevandus, veeavariid, uputused, uppumised jms.Ei välista ka suurema ettevõtte pankrotistumist. 

Marss teeb ühenduse EV Saturniga Veevalajas mai keskel 2018. kümnendas majas. Viitab valitsuse muutustele ja raskustele. Vastuvõetud kohustuste ja ülesannete keerulisem elluviimise periood. Sest väga oluliseks tuleb lugeda aega kui transiitne Marss kohtub transiitse Pluutoga ja see toimub 26.aprillil 2018.a. Kaljukitses EV üheksandas majas MC vahetus läheduses. Osaleb selles ka transiitne Must Kuu. On see valitsuse kukkumine, mõne suurema skandaali esiletulek või.....Tahaks küll täpsemalt arvata aga kui pole teada ei peaministri ega presidendi täpset horoskoopi, siis keeruline seda teha. Täpsus suuresti kannatab, kõik oletuslikul pinnal.


Saturn enne Kaljukitse jõudmist sisenes  EV kaheksandasse majja novembri teisel dekaadil 2017.a. Riigikogus sel ajal algaski järgmise aasta eelarve arutelu. Sama tegi ka Tallinna linnavalitsus. 20.detsembril Saturn sisenes Kaljukitse märki. EV Kuule jõuab ta veebruari viimastel päevadel. Saturni ühendus EV Kuuga viitab rahvale pannakse peale suurem kohustuste koorem. Surutis seotud maksudega aga ka mineviku teemaga. Kasvab pessimistlik suhtumine kehtiva korra suhtes. Rahva materiaalne seis ei parane ega suurene. Transiitse Saturni ühendus EV Kuuga viitab samuti rahva leigele, ütleks isegi külmale suhtumisele valituse tegemiste vastu. Kui just muud tegurid seda jahedust ei soojenda. Rahvas tüdinud pidevatest valitsuse ja erakondade kemplemistest, ebamäärastest lubadustes, pooltõdede ja valede ning küünilisest suhtumisest. Valitsuse tegemised ei leia rahva poolt poolehoidu. Kriitikast valitsuse aadressil saab olema palju.

Edasi tulevad ühendused Uraaniga kuid kraad enne täpset ühendust pöördub Saturn retrograadseks (9 kraadi Cap). Vaatamata sellele saab Saturni mõju Uraan siiski tunda. 2018.aasta lõpus on Saturn uuesti ära teinud täpse ühenduse Uraaniga ja asub 11 kraadi Kaljukitses riigi üheksandas majas. Olles ka ühenduses Musta Kuuga.
Milline võiks olla Saturni mõju Uraanile ja 2019 aastal ka Neptuunile ja põhjasõlmele. Saturn piirab, takistab, nõuab korda ja distsipliini. Korrastab struktuure, ei lase laiutada. Kuna EV Taasiseseisvuse ajal Saturn pole olnud Kaljukitses ja ka omale kohale tulnud (EV Saturn 1.45 Aqa), siis selle mõju ja toimetused on ettearvamatud. 

Saturn jõuab Saturnile aprillis 2020), siis on raske ette näha, milline saab olema tema roll ja mida ta tegelikult riigis korda saadab. Kas lööb korra majja Riigikogus, enamus vanadest liikmetest kaotab koha? Eelmine kord kui Saturn Kaljukitses liikus (1988-1991) toimusid pöördelised ja kardinaalsed sündmused terves maailmas. Meie maal samuti, rahva ärkamine, Rahvarinne vs Interrinne jpm. Siis Saturn oli ühenduses Uraani ja Neptuuniga. Nüüd jõudes uuesti Kaljukitse ja tehes EV Uraan-Neptuunile ühendused võib see äratada uuesti rahva. Lisaks seal ju tänane Pluuto asub. Saturni ühendus Uraaniga soosib teadustöö ettevõtmisi. Saturn Kaljukitses, mida varasemalt külvasid seda ka nüüd lõikad.

järgneb....

Kommentaare ei ole: