kolmapäev, 31. mai 2017

Marss ja sõda - 10



Veebruarirevolutsioon Venemaal. Revolutsioon algas 8.03.1917.a. Marss 15 kraadi Kalades ühenduses Päikesega opositsioonis Kuuga. 

Eris on ühenduses Bellonaga Kalades                                                                                          Sekhmet ühenduses Hathoriga Jääras                                                                                              Chaos ühenduses Uraaniga Veevalajas. 
                                                                                                                                                         Selline kooslus pidi kuidagi end maha laadima. Kuu tegi viimase ühenduse Neptuuniga Lõvis olles siis ka kvadratuuris Jupiteriga Sõnnis. Päike ja Neptuun on omavahel retseptsioonis, Päike Neptuuni märgis ja Neptuun Päikese märgis. Kui Kuu peale ühenduse Neptuuniga  edasi liikus tegi ta ühenduse ka Musta Kuuga Lõvis. Need tegurid aitasid kaasa sellele, et tsaar oli sunnitud loobuma oma troonist.
Tsaar loobus võimust 15.03.1917.a Pskovi linnas. Marss 21 kraadi Kalades ühenduses Päikesega trigoonis Saturniga Vähis.  

Uraanil ühendus Russiaga Veevalajas                                                                                            Veenus Kaladest tegi ühenduse Veebruarirevolutsiooni Marsiga. 
Tsaar sai troonile Kuuga Kaljukitses, nüüd tuli sinna Põhjasõlm. 

Tsaar ja tema perekond hukati 17.juulil 1918.a. Päeva Pluuto tema Jupiteril Vähis. Kuu Skorpionis kaugenes Marsist Kaaludes ja esimese ühenduse tegi Uraaniga Veevalajas. Kusjuures Kuul ja Uraani vahel hukkamise momendil oli Põhjasõlm Amburis. Nii öelda „kinnine kauss“, bolshevike jaoks oli vaja see täita, seda nad hukkamise teel ka tegid. Marsil omakorda kvadratuur Jupiter-Pluuto ühendusega Vähis. See ilmekalt kirjeldab traagikat ja ja mingit olukorrast tingitud vajadust nii toimida. Omal ajal oli sarnane seis kuningas Louis XVI hukkamisel. Ka siis asus sõlm Marsi ja Uraani vahel.

Tsaari säilmed maeti ümber 17.juull 1998.a. St. Peterburgis. Marss 7 kraadi Vähis opositsioonis Russiaga. Marsi kraadi lähedale jäi hukkamise aja Pluuto. Nikolai II Päike on 27 kraadi Sõnnis, see kattub Lenini Jupiteriga. Lenin oli kaks aastat noorem kui Nikolai II. 

Suur Oktoobrirevolutsioon. Õigemini oleks seda nimetada riigipöördeks. 8.11.1917.a. Marss 3 kraadi Neitsis trigoonis Põhjasõlme 
Veenusega Kaljukitses ja opositsioonis Russiaga Kalades ning kvadratuuris Jupiteriga Kaksikutes.  Veenusel opositsioon Pluutoga Vähis
                                                                                                                                                         Pluuto kujundi sekira tipuplaneet, aluse teevad Merkuur Skorpionis ja Uraan Veevalajas. Hathoril täpne ühendus Põhjasõlmega Kaljukitses.Viimase ühenduse enne riigipööret tegi Kuu Saturniga. See viitab sellele, et rahva ootustele, mida nad näha tahavad, millised on nende lootused – uut korda ja vana süsteemi lagunemist. Kuu esimene ühendus oli Marsiga. See omakoda viitab tulemustele, kuidas edasine areng toimuma hakkab. Marsi puhul siis sõjakalt, veriselt, kõike peapeale pöörates. Kogu selle pöördelise aja eesotas oli Lenin. Päike tegi tema nataali suhtes Pluutole opositsiooni Sõnnis.

1917.aastal toimus neli Päikesevarjutust ja kolm Kuuvarjutust. Need kõik panid oma pitseri sellele ja ka järgnevatele aastatele. On täheldatud, et kui aastas on neli Päikesevarjutust siis toimuvad kardinaalseid muutused. 1776, Ameerika Iseseisvus. 1870, sündis Prantsusmaa kolmas vabariik ja ühtse Saksamaa  tekkimine. 1917, riigipööre Venemaal. 1982, suri viimane ortotoksiline liider Breznev. Neli Päikesevarjutus on siis olnud – 1917, 1935, 1946, 1982 ja 2000. 

Esimene 1917.aasata Päikesevarjutus toimus 23.01. 2 kraadi Veevalajas opositsiooniga Neptuunile ja kvadratuuris Jupiteriga Jääras. Marss 10 kraadi Veevalajas. Varjutuse kraadile tegi Neptuun täpse opositsiooni Veebruarirevolutsiooni päeval. Varjutuse Jupiter täpselt Lenini Jupiteril!

Teine Päikesevarjutus toimus 19.juunil 27 kraadi Kaksikutes Pluuto lähedal. Varjutuse kraad opositsioonis Saturniga. Marss 3 kraadi Kaksikutes ühenduses Merkuuriga.
Veenus Lõunasõlmel Vähis. Veenusel siin pigem lõhkuv impulss. Veenus on Lenini Päikesemärgi valitseja.

Kolmas varjutus toimus täpselt kuu aega hiljem 19.juulil 25 kraadi Vähis. Lähedale jäi Merkuuri, Saturni ja Neptuuni kolmikühendus. Marss 24 kraadi Kaksikutes trigoonis Uraaniga Veevalajas. Varjutuse kraad ühenduses Lenini Saturniga.

Neljas varjutus toimus 14.detsembril 21 kraadi Amburis kvadratuuris Marsiga Neitsis ja sekstiilis Uraaniga Veevalajas. 
Veenusel opositsioon Neptuuniga Lõvis. 
Marss Musta Kuu läheda. See iseloomustab uue võimuga riigi tekkimist. Varjutuse kraad teeb trigooni Lenini Marsiga Jääras. Varjutus peale riigipööret iseloomusta neid eesmärke ja ülesandeid mida tuleb ellu viia. Varjutuse kaart viitab siis sellele, et hakati tegelema sisemiste probleemidega fanaatilisel moel. Sisemise ekspansioon abil. Kõigele tormakalt reageerides, anastavalt, laiutavalt, võimu ja riigipiiride laiendamise teel. Sattudes sellepärast ka rahvusvahelisse isolatsiooni.

Venemaaga seotud sõjad ja lahingud sageli algavad siis kui Marss liigub Neitsis või Kalades. Poltaava Lahing 1709. 
Vene-Rootsi 1788-90 alanud sõda ja Hoglandi merelahing 1788. 
Borodino lahing 1812. Waterloo lahing kus üheks Brittide liitlaseks oli ka Venemaa, Marss Kalades. Sinope merelahing Vene-Türgi sõjas 1853, Marss Neitsis. 
Shipka lahing Vene-Türgi 1877 sõjas, Marss Kalades. 
Vene-Jaapani sõda 1904, Marss Kalades. 
Atendaat Sarajevos, Marss Neitsis. 

Esimene maailmasõda 1914, Marss Neitsis. 
Veebruarirevolutsioon 1917, Marss Kalades. 
Oktoobrirevolutsioon, Marss Kalades. 
Suur Isamaasõda 1941, Marss Kalades. 
Stalingradi lahing, Marss Neitsis. 
Varssavi geto ülestõus, Marss Kalades. 
Saksamaa kapituleerumine 1945, Marss Kalade viimases kraadis. 

Külma sõja algus, Marss Kalades.
Ungari ülestõus 1956., Marss Kalades. '
Suessi kriis 1956, Marss Kalades. 
Afganistaani sõda 1979, Marss Neitsis. 
Augustipušh 1991, Marss Neitsis. 
Bosnia sõda 1992, Marss Kalades.
Esimene Tsetsheenia sõda 1994, Marss Neitsis.
No on teatud seaduspärasus ja korduvus. Kui võtta nimekirja veelgi sõdu ja lahinguid, leiab sarnaseid Marsi positsioone veelgi.

Ärge pange pahaks, et tekst alguses tugevasti nihkes on. No ei saa aru ega jaga, milles asi. Eks üritan kuidagi mingi lahenduse leida.

järgneb...

Kommentaare ei ole: