esmaspäev, 17. aprill 2017

Marss ja sõda - 5



Waterloo lahing 18.06.1815.a. See oli Napoleoni viimaseks jäänud lahinguks. Waterloo lahingut loetakse küll eraldiseisvaks lahinguks, ent tegelikult on see seotud manööverdamise käigus toimunud mitme eellahinguga, mis suuresti määrasid ka pealahingu lõpliku tulemuse. Lahing algas pool tundi enne keskpäeva, Marss ja Pluuto loojumas. Neptuun hetke IC-l Amburis. Kuu Skorpionis, esimene ühendus tuleb Uraaniga, ettearvamatu, kes võidab. Ega palju puudu ei jäänud, et Napoleoni vägi oleks võidu võtnud. Enne ühendust Uraaniga Kuu ka trigoon Mars-Pluuto-Arawn ühendusega.

Marss 24 kraadi Kalades ühenduses Pluuto ja Arawniga ja opositsioonis Jupiteriga Kaalude null kraadis, kvadratuuris Neptuuniga Amburis ning kvadratuuris Päikesega Kaksikutes. Päikesel ühendus Hathoriga Kaksikutes ja seskvadratuur Saturniga ja  Saturnil ühendus Musta Kuuga Veevalajas.                                                                                                                                                               Veenusel (väike sõjaõnn) trigoon Uraaniga (suurem sõjaõnn) Amburis. Uraanil ühendus Pax`ga Amburis  Sekhmetil kvadratuur Veenusega Lõvis. Varunal täpne ühendus Karmaga Skorpionis Lahingu tulemusena toimub Prantsusmaa monarhia restauratsioon. Marsil täpne opositsioon Waterlooga Neitsis.

Napoleoni sõjad lõppesid ametlikult 20.11.1815.a Marss 17 kraadi Jääras opositsioonis Veenusega ja trigoonis Neptuuniga Amburis. Päikesel Skorpionis trigoon Pluutoga Kalades
Teatud sarnasus on Waterollo lahing sadu aastati varem toimunud Hastingsi lahinguga. Siis oli kuningas Haroldi vastasteks mitu teist kuningat ja printsi. Waterloo ajal oli Napoleoni vastasteks ka mitmed Euroopa riikide väejuhid. Wellingtoni hertzog, Preisimaa Blücher, Madalmaad, Hannoveri riik jt. Waterloo lahingu ajal asus Uraan Amburis, sama seis ka Hastingsi lahingu ajal. Pluuto Waterloo ajal Kalades, Hastingsi ajal samuti Kalades. Waterloo ajal Orccus Kaaludes, Hastingsi Päike samas kraadis. Pole midagi teha, sodiaagi kraadidel on pikk mälu. 

1848.aasta on Euroopa revolutsioonide aasta. Ülestõusud Euroopas surutakse kiiresti maha. Revolutsioonid viivad demokraatide poliitilise lüüasaamiseni ja nende pagendamiseni Kesk-Euroopast. Prantusmaa 1848.aasta revolutsioon, 23.02.1848. Marss 29 kraadi Sõnnis trigoonis Põhjasõlmega Kaaludes ja trigoonis Veenusega Kaljukitses. Saturnil ühendus Sekhmetiga Kalades.  Orcusel  täpne opositsioon Ixioniga Kaksikute. 19.sajandi keskel oli selline kaugete seis, kus Varuna, Orcus ja Chaos liikusid Amburis, tekitades maailmaavardumise ja vabaduseiha. Seda toetasid Uraan ja Pluuto Jääras. Arawn asus Sõnni esimeses dekaadis. Vahetult enne revolutsioone avastati planeet Neptuun (1846). 

Vene-Türgi sõda 1853 – 1856, Krimmi lahing 16.10.1853. Marss 13 kraadi Lõvis sekstiilis Põhjasõlme ja Musta Kuu ühendusega Kaksikutes. Päikesel ühendus Sekhmetiga Kaaludes                 Veenusel täpne ühendus asteroid Crimeaga (Krimm). Krimmis suri sõja ajal haigustesse 30 000 Briti armee sõdurit. Põhjuseks loetakse Sõjaministeeriumis täielik huvi puudumine oma vägede ebainimlike elamistingimuste vastu. Sama sõja Sinope merelahing 30.11.1853. Marss 6 kraadi Neitsis kvadratuuris sõlmedega Kaksikud (põhjasõlm) - Ambur.

järgneb...

Kommentaare ei ole: