pühapäev, 9. aprill 2017

Marss ja sõda - 4



USA Iseseisvusõda algas 19.04.1775 - 1783. Sõja puhkemise eesmärk oli vabaneda inglaste koloniaalvõimust ja iseseisva riigi loomine. Ja just selle sõja ajal avastati planeet Uraan (1781), vabaduse sümbol. Marss 26 kraadi Lõvis ühenduses Põhjasõlmega Neitsis, orb 8 kraadi ja  Marsil täpne kvinkunks Pluutoga Kaljukitses. Kuu Amburis, viimane ühendus oli Saturniga, sümboliseerib kehtivat koloniaalvõimu, esimene ühendus Pluutoga Kaljukitses. Sümboliseerib võimuvõitlust, vabanemaks vana võimu ikke alt, uut riikliku süsteemi. 

Päikesel ühendus Sekhmetiga Sõnnis ja see ühendus kvadratuuris Musta Kuuga Lõvis. Kaardis on suur maamärkide trigoon, Jupiter-Veenus Sõnnis, Neptuun Neitsis ja Pluuto Kaljukitses.               Pluutol ühendus Arawniga   Uraan null kraadis Kaksikutes, vabadusiha. Uraan ka trigoonis Saturniga Kaaludes.

Uraanil seskvadratuur Pluutoga, see seis on ka USA Iseseisvuse kaardis olemas. Need seisud aitasid uue riigi tekkimisele igati kaasa. Vabadus saavutati ikkagi sõjaga, mida toetasid vastavad planeedid. Iseseisvuse väljakuulutamisel oli Uraan Kaksikute 9-das kraadis ühenduses kinnistähe Aldebaraniga (6.42 gem), vahe 2.07 kraadi. See viitas varjusolevate jõudude alusel sõjatsüklit, mis oli mõjutanud USA ajalugu ja mis ka edaspidi jätkus. Pärast seda kui Ptolemaios tõlgendas tähte kui teist Marssi taevas, saavutas see astroloogide seas vägivaldse surma, sõjaliste püüdluste, tülide ja teotuse kohutava maine. 

Vene-Rootsi sõda 1788 – 1790, Hoglandi (Gogland, Suursaari) merelahing 17.07.1788. Saar Soome lahes 180 km St.Peterburgist läänes. Marss 14 Neitsis kvadratuuris sõlmedega Ambur-Kaksikud ja Marsil opositsioon Saturniga ja sekstiil Jupiteriga. Pluutol ühendus Arawniga Veevalajas. Sekhmetil ühendus Musta Kuuga Veevalajas opositsioonis Uraaniga.

Suur Prantsuse revolutsioon 1789.a. Bastille vallutamine 14.07.1789.a. Marss 8 kraadi Kaksikutes kvadratuuris Musta Kuuga Kalades ja seskvadratuur Neptuuniga Kaaludes. Pluutol ühendus Arawniga Veevalajas.Saturnil opositsioon Orcusega Neitsis. Viimase ühenduse enne ülestõusu tegi Kuu ühenduse Saturniga Kalades. See sümboliseeris rahva tahet vabaneda kehtivast süsteemist. Esimene ühendus Kuul tuli ühendus Marsiga, see viitas algavale suurele mässule ja tapatalgule, mida revolutsioon kaasa tõi. Vabaduse asemel said tapatalgud. Revolutsioon sõi ise oma lapsed.

Suur Prantsusmaa revolutsioon on seotud sellise tapariistaga nagu giljotiin. See ehitati valmis parajasti selleks ajaks, et teenida revolutsiooni äärmuslasi. 3.06.1791.a veenis Lepelletier de Saint-Fargeau Konventi hääletama seaduse poolt, mille järgi kõik surmamõistetud kurjategijad tuli hukata pea maharaiumise läbi. Varsti pärast seda varustati kõik Prantsusmaa suuremad linnad sobiva seadeldisega, mis on nime saanud selle leiutaja Guillotine`i järgi. Nimetatud kuupäev pole sugugi tähtsusetu. Selle juunikuu reedel 1791.a. asus Marss 23 kraadi Sõnnis. See tähendab, et Marss oli samas kraadis kinnistähe Algoliga, mis on kurikuulus vägivaldsuse põhjustaja ja surma tooja kägistamise või pea maharaiumise läbi.

Uue kuratliku masina kasutuselevõtmine tähendas, et kui Algol asetseb Marsiga ühes ja samas kraadis, „näitab see äkksurma ohtu“. Perseuse tähtkuju (seal asub Algol) on peaaegu alati kujutatud sõdalasena, äsja maharaiutud gorgo Medusa pea käes. Nimi Algol pärineb araabiakeelsest sõnast Al Ghoul, mis tähendab deemonit. Antud lõik giljotiini seadustamisest on võetud D. Ovasoni raamatust „Horoskoobi ajalugu“. 

Napoleoni sõdade algus 9.11.1799.a. Toimus riigipööre ja võimule sai Napoleon Bonaparte. Seda aega loetakse Prantsumaa revolutsiooni lõpuks. Marss 28 Kaaludes ühenduses Lõunasõlmega Skorpionis, orb 8 kraadi. Suur trigoon, mille tippudes Marss 28 kraadi Kaalud, Pluuto 0 kraadi Kalades ja Jupiter 0 kraadi Vähis. Kuu Jääras, esimese ühenduse teeb Jupiteriga Vähis. Sümboliseerib laiaulatuslikku sõda aga enne ühendust on Kuul ühendused Põhjasõlme ja Musta Kuuga Sõnnis. See nullib loodetava sõjakäikude võidulootused. Pluutol ühendus Arawniga Kalades Saturnil opositsioon Ixioniga Veevalajas. Jupiteril opositsioon Sekhmetiga Amburis

Trafalgeri merelahing Briti ja Hispaania vahel 21.10.1805. Admiral Nelson võitis lahingus Prantsuse-Hispaani laevastiku, saades ise surmavalt haavata. Marss 25 kraadi Skorpionis ühenduses Neptuuniga (merelahing) ja poolkvadratuur Põhjasõlme ja Musta Kuu ühendusega Kaljukitses.  Päikesel ühendus Hispaniaga Kaalud/Skorpion piiril ja ühendus ka Sekhmetiga. Seekord see ühendus hispaanlasi ei aidanud nagu ta aitas (?) Venemaad Poltaava lahingus kui Päike oli ühenduses Poltavaga Vähis. Ajaloolise tuntuse tagas Varuna ühendus Saturni ja Uraaniga Kaaludes.

Napoleoni sõda. Austerlitzi lahing 2.12.1805.a. Toimus Moraavia pinnal praegusel Tsehhimaal. Napoleon lööb lahingus Venemaad ja Austriat. Marss 26 kraadi Amburis ühenduses Merkuuriga ja asteroid Austriaga ning sekstiilis Saturn-Uraan täpse ühendusega Kaaludes. Kuu Jääras, esimene ühendus tuleb Uraan-Saturn täpse ühendusega Kaaludes.Pluutol täpne ühendus Arawniga Kalades      Päikesel ühendus Sekhmetiga Amburis. Lahingu võitis Prantsusmaa, lüües Vene ja Austria vägesid. Russial ühendus Saturn-Uraan ühendusega Kaaludes. Kui nimelise kõlana võtta Bonapart kui Bonata, siis sellenimeline asteroid oli ühenduse Chaosega Skorpionis, tagades Bonapart Napoleonile võidu. Kuidas määratleda, kes lahingu võidab ja kes kaotab? Nähtavasti siis tuleb kaasata armee juhtide, riikide ja sõja alguse kaarte ja proovida nende põhjal mingile tulemusele jõuda. 

Suur Isamaasõda Venemaa ja Prantsusmaa vahel, 24.06.1812.a. Marss 12 kraadi Vähis ühenduses Jupiteriga, tuleb suur sõda, mastaapne, kurnav ja pikk. Suur veemärkide trigoon, tippudes Marss Vähis, Uraan Skorpionis ja Pluuto koos Arawaniga Kalades. Napoleon arvas, et tuleb edukas sõjaretk. Russia opositsioonis Uraaniga. Sekhmetil ühendus Orcusega ja Musta kuuga Kaaludes     Isamaa sõja ajal valitses Venemaad tsaar Aleksander I. Sõja alguse Marss, mis oli sisenenud Vähi märki tegi ära ühenduse tsaari Põhjasõlmega ja opositsiooni tema Päikesega Kaljukitses. Sõja puhkemise Uraan Skorpionis kattus täpselt tsaari Musta Kuuga. 

Borodino lahing 7.09.1812. Marss 0 kraadi Neitsis ühendus Põhjasõlmega Lõvi/Neitsi piiril, orb 1.46.Marss on ühtlasi Veenus-Merkuur keskpunktis 0 kraadi Neitsis tehes trigooni Saturnile Kaljukitses. Kuna Merkuuril ühendus asteroid Moskvaga, siis võis see olla üheks kaalukausiks, mis tagas vene vägedele võidu. Tegelikult polnud lahingus otseselt kaotajaid ega ka võitjaid. Päikesel on Uraaniga sekstiil, Uraanil omakorda trigoon Pluutoga Kalades. Uraan on sõjaõnn, ühtedele soosiv, teistele toob kaotuse Pluutol ühendus Ixioniga Kalades opositsioonis Päikesega Orcusel ühendus Musta Kuuga Kaaludes  Sekhmetil ühendus Chaosega Skorpionis  Russial opositsioon Neptuuniga Amburis. 

Vene vägesid juhtis M. Kutuzov (1745-1813). Tema nataalis on Päikesel ühendus Borodinoga Neitsis. Lahingu Uraan tema Pluutol Skorpionis. Lahingu Päike läheneb tema Päikesele Neitsis. Kui Austerlitzi lahingus (2.01.1805) oli Marsil sekstiil Saturn-Uraan ühendusega Kaaludes (lahingu võitis Napoleon), siis Borodino lahingus oli Marsil trigoon Saturniga.

järgneb...

Kommentaare ei ole: