esmaspäev, 30. november 2015

Maailm täna ja homme - 5



Nii, suur madin sai läbi, võitja selgunud. Kas ma oma prognoosos põrusin või ei. Pakkusin, et suhe Edgari ja Kadri vahel tuleb 45:55 Kadri kasuks. Võitis aga Edgar, kui seda ikka võiduks saab nimetata. 55 häält rohkem, kui vastaskanditaat. Sisuliselt võitja kaotas! Arvestades ühe poole labast ja mõnitavat eelpropagandat ja muid ilminguid, arvan, et päris ausalt häälte lugemine ei toimunud. Millele toetun, ei millelegi, lihtsalt selline tunne, kuues meel ütleb, et arvestades erakonnas toimunud propagandasõda, labasust ja vassimist, see tunne ei kao kuhugi. Prognoosis põrusin aga üsna napilt. Kas nüüd järgneb parteis stalinlik puhastus? Eks lähiaegadel saab näha.

Kaotaja oskas kaotada. Pettumus muidugi oli. Kas aga ka Edgar oleks osanud kaotada, vaevalt. Aga läheme oma artiklis edasi. Las poliitanalüütikud uurivad, mis sai ühe eeliseks ja teisele komistuskiviks. Astroloogilise analüüsi teen hiljem, kui teen. Sest maailmas on tähtsamaidki sündmusi, mida võiks uurida ja analüüsida. Kohaliku regiooni silmas pidades on see muidugi olulise tähtsusega aga Eestis peale Keskerakonna võimuvõitlust on pakilisemaid probleeme, kui ühe erakonna tulevik ja võimalik lõhenemine.

Lühidalt mõnede riikide seisudest.
Üheks riigiks, kes ägab pagulaste koorma all, on Sloveenia. Tema iseseisvuskaardis (26.06.1991) on Kaljukitses Uraani ja Neptuuni ühendus. Sellel ühendusel siis nüüd Pluuto toimetab. Pluuto teeb ka opositsiooni riigi Merkuurile. Üldse kõigil neil riikidel ja NL endistel  liiduvabariikidel, kes iseseisvusid 1991, on samad probleemid. Sest Pluuto neil kõikidel asub Uraan-Neptuun ühenduse peal. Pagulaste teemat saab seostada ka Trooja hobusega. Rahvaste rändamise katte all imbus ja imbub edaspidigi Euroopasse neid radikaalseid ja verejanulisi moslemi usku inimesi, kelle motoks on islami seaduste elluviimine ja kättemaks uskumatutele. Üksjagu kahju neist põgenikest, kes lootsid või arvasid, et Euroopas neil parem elu ootab. Ega meil siin ka roosamanna elu pole.


Süüria revolutsioon algas 11.märtsil 2011. Jupiteri ja Saturni opositsiooniga. Jupiteril kvadratuur Pluutoga. Süüria horoskoop on 1.jaanuar 1944. Damascus. Praegu seal toimuvat pingestas transiitse Saturni kvadratuur riigi Neptuuniga. Võõrvägede lennukite (vene ja ameerika) osalemine sõjas on selle aspekti tulemus. 

Türgi horoskoobis (29.okt. 1923 Ankara) on samuti tugev pingeline seis, transiitne Pluuto opositsioonis riigi Pluutoga, Jupiter opositsioonis riigi Uraaniga. Rahutused, kordusvalimised, võitlus võimu pärast, osalemine sõjas, konfliktid, pagulased. Kõik puha Pluuto teema. Konflikt Venemaaga tuleneb vast ka nendest opositsioonidest ja sellest, kuidas omavahel haakuvad riikide horoskoobid.

 
Keda ka ei valitaks 2016.aastal USA presidendiks, tuleb tal kokku puutuda muude probleemide kõrval ka tõsiste religioossete probleemidega. T- kvadratuur Jupiteril Uraani ja Pluutoga 2017.aastal tähendab ka seda, et religioosssne pinge mõjutab seadusandlust. 26.veebruaril 2017 toimuv päikesevarjutus toimub 8 kraadi Kalades Neptuuniga ühenduses. Kuid sellest ehk edaspidi lähemalt. 

Selle aasta juulis sai blogi artiklis Euroopa Liidu lähitulevik mitmeid seise välja toodud ja prognoositud võimalikke stsenaariume, mis tuleb. Ei hakka seda üle kordama, lugege ja kohe on näha seosed praegusega. Lisaks siiski mõned mõttesähvatused. 

Euroopa on kuidagi olnud loid, passiivne, kohati teovõimetu ja reageerib asjadele hilinemisega. EL välispiirid oleksid pidanud kindlad olema. Siin lasub süü Vahemere äärsetel riikidel, et nad lasid korra käest ära. Püütakse küll piire sulgeda, ehitatakse aedu ja tarasid aga nad oleks ikka pidanu ette nägema, kiiremini reageerima. Tulemuseks - nüüd ägab ühendus massilise inimvoolu raskuse all. EL ehk Maastrichti kaardis liikus Saturn tükk aega IV majas, tuligi tegemist teha koduste asjadega. Nüüd on Saturn ära teinud ühenduse EL Pluutoga ja teeb hetkel ühenduse EL Põhjasõlmega Amburis. Nüüd vast hakatakse korrigeerima seadusi, piirama pagulaste voolu. Saadakse aru, et niipalju pagulasi korraga ikka ära ei mahuta. Mõistetakse, et enamus pole sõjapõgenikud vaid majanduse omad. Kergema ja lahedama elu otsijad. Ohus on Shengeni lepingu sätted. Valutult Euroopa Liidu asjad ei lahene. Karta on, et muudatused tulevad ja mitte Euroopale kasuks.

Venemaa. Sageli vene foorumites või esoteerilistes saadetes on jutt, et Venemaast saab maailma päästja, seda eriti vaimses plaanis. Ja keskuseks saab Siber. Arvatakse, et Veevalaja  ajastu kinnistub siis, kui toimub Jupiter-Saturni ühendus Veevalaja null kraadis. Riiki loetakse Veevalaja riigiks ja alates kusagil aastast 2025 hakkab maailmas domineerima Venemaa. 

Miks on alati Venemaa vastaseks USA? Sellele on ka astroloogiliselt olemas viide. Nimelt paljud astroloogid leiavad, et USA riigi alguseks tuleks lugeda G. Washingtoni vannet presidendiks saamisel. Toimus see 30.aprillil 1789.aastal. Päike 10 Sõnnis. Nõukogude Venemaa sai alguseks 7.novembril 1917.a. Päike 14 Skorpionis. Kahe suurriigi Päikesed on vastaseisudes. See on üks kahe riigi tekkimise variantidest, mida võib aga ei pruugi aktsepteerida.

Vene Föderatsiooni kaarti vaadeldes ja praeguseid ilminguid silmas pidades, kujuneb välja järgmine pilt. Transiitne Jupiter Neitsis liigub 12 ja 1 majade vahel. Vene kaardi peateljed muideks on samad, mis meie EW kaardiski, kas pole huvitav. Kasutan Vene kaarti, mis tehtud 12.juuni 1990.a. ja ajaks on 12.45 Moskva. (kasutusel on ka horoskoop, mis tehtud 13.45 kellaajale). Transiitne Saturn liigub horoskoobi 3 majas, suhted naabritega pingestatud, külmad ja reserveeritud. Saturn 3 majas piirab ka eksport-import kaubandust. Juba siis, kui Neptuun sisenes Kaladesse ja tegi kvadratuuri riigi Merkuurile, sai kirja pandud, hakkab tugevnema tsensuur ja hoogustub propaganda. Ja nii ta ka läks. Suur osa meediast on valitsuse range kontrolli all tänaseni. Ja see tugevnev kontroll jätkub ka edaspidi. Uraan liigub 8 majas, finantside majas. Ja pole kiita riigi rahaline ega majanduslik külg.

Putini ajastu algas 9.augustil 1999.aastal. Selle alguse Päike oli 16 Lõvis, tema nataali Lõunasõlme lähedal. Ja 2 päeva hiljem toimus 18 kraadi Lõvis päikesevarjutus, saaros 145. Kordub selle varjutuse seeria ca 18 aasta pärast, 21.augustil 2017.a. 28 kraadi Lõvis. Kindla saarose järgmine varjutus toimub alati ca 10 kraadi sodiaagiringis edasi. Järgmine toimub ca 8 kraadi Neitsis, järgmine 18 kraadi Neitsis jne. Leian siit analoogi Kuusõlmedega. Tähtsate sündmuste puhul tuleb uurida nii sõlmede kui varjutuste toimumisi.

 Kunagine NL liider Breznev oli võimul 18 aastat (14.10.1964 – 10.11.1982), see on sõlmede täisring. 1964.aastal oli neli päikesevarjutust. Esimene toimus 23 kraadi Kaljukitses (14.01.1964). Võimule pääsedes (14.okt. ) asus just Kuu selles märgis. Teine varjutus toimus 19 kraadi Kaksikutes (10.06.). Sinna kraadi tegi võimule saamise Päike Kaaludest trigooni. Kolmas varjutus toimus 17 kraadi Vähis (9.07). Sinna kraadi tegi võimu Päike koos Merkuuriga kvadratuuri. Võimule sai siis, kui Neptuun oli 16 Skorpionis. Suri, kui Päike asus 17 Skorpionis.

Veel üks tähelepanek. Kunagised NL liidrid lahkusid siitilmast Saturni teatud tsüklilisuga. 1924.a. suri Lenin + 29 aastat hiljem, 1953 suri Stalin + 29 aastat hiljem, 1982 lahkus Breznev. Ja see toimus alati siis, kui Saturn oli Kaalud/Skorpion piiride läheduses. Siia võiks lisada tsaar Aleksander III, kes suri ca 29 aastat enne Lenini surma, 1894.a. lõpus. Peale Breznevit see tsükkel kardinaalselt muutus. Et mõista, milline või missugune suurem tsükkel Venemaaga kaasas käib, tuleb võtta pikk ajavahemik, alates Venemaa ristmisest 988 kuni 1991. Ja selles ajalõigus olnud kaugete planeetide  tsükleid ja korduvusi. See juba eraldi pikem teema.

Eelmisel korral, kui Saturn asus Amburis, langes see kokku glasnosti ehk perestroika käivitumisega aastatel 1986-1988. Tulemuseks oli varsti NL kokkulangemine. Kas ka nüüd, kui Saturn Amburis võib midagi sellist juhtuda? Puudutab see ka SNG riike. Saturn Amburis võib lõhkuda suhteid igasuguste riikide vahel. Amburi märk on Saturni kodumärgile 12-s. Pole parim positsioon Saturnile. Saturn Amburis, see on ideoloogilise liini kontroll tugevusele.

Nüüdsel ajal võib Venemaal korduda midagi analoogset, nagu oli perestroika ajal. Uued lähenemised, uued vaated, seadused, suhted, reformimine, avalikustamine, saladuste väljatulemine, jms. Peegeldus aegadest, kui oli perestroika. Või siis vastupidi, jäigastumine, tugevam tsensuur, suhted teiste riikidega veelgi külmemad. Uus külm sõda? Pigem siiski kõverpeegli peegeldus. Ei mingit avalikustamist, sõnavabadust. Diktatuuri kõvenemine. Risti vastu Gorbashovi algatatud muutustega. Kui vaatada, mis praegu Venemaal toimub ja mida teeb, mida meedia ja poliitkud räägivad, siis see kinnitab seda, mingit perstroika aegset avalikustamist või vabamat elu küll näha ei ole.

Ukraina saab siis tõeliseks riigiks, kui suudab ohjeldada korruptsiooni ja vanameelset mõtlemis viisi. Viiakse läbi asjalikud reformid. Siis muutuvad ka suhted Venemaaga. Kui Ukraina ei taotle NATO liikmelisust, loobub sellest, on see Venemaa jaoks võit.

Putini puhul saarose kordumine võib viia võimult eemalduse. Oletada võib, et......lahkub võimult või.....Igatahes on sõlmede täisring see, mis määrab ära tema võimuperioodi. 2017. saab tema jaoks olema viimane võimuaasta. Sellele järgneb võimuvõitlus, võimalik, et etteotsa saavad ajutised võimumehed. Midagi sarnast, kui lõppes Rjurikute dünastia (1598) ja sellele järgnes nö. „mutnõje vremena“, enne kui võimule sai esimene Romanovite dünastia esindaja Mihhail I 1613. aastal. Kestis see periood ümbes 15 aastat, pool Saturni ringi. Nüüdisaja uus ja karismaatiline riigipea tuleb umbes aastast 2020. 

Neli ringi tagasi, kui Saturn liikus samas sodiaagi sektoris, see oli 1898-1900. Siis samuti käis Venemaa parteis, millest kasvas välja kommpartei,  liidrite seas äge võimuvõitlus. Ajalugu  kordub, seda uuel spiraalsel tasemel.

Üks kuupäev sellest aastast äratas erilist tähelepanu. Nimelt 21.detsember. Siis väga mitmed planeeid ja asteroidid teevad ühendusi riigi horoskoobiga. Seostan seda teemaga araabia maailm. Kas see tähendab kättemaksu selle eest, mida Vene lennukid teevad Süürias või miskit muud. Üks kättemakus akt juba oli, reisilennuki allakukutamine. Mina igatahes olen üsna veendunud, et pagasi hulka sokutati pomm, mis kellamehhanismi abil Siinai kohal lõhati. Toon siinjurres ära omapoolsed viided, miks ma nii arvan.
Oktoobri viimasel päeval allakukkunud lennuki stardi kaardis on mõned kummalised ja samas kõnekad numbrilised ja astroloogilised seosed. Lennuki pardanumber oli 0660. Asteroid numbri all 660 on Gerlinde ja sellel oli täpne ühendus asteroid Icarusega Amburi viimases kraadis. Õnnetus juhtus Siinai kohal, nimeliselt sama kõlaga asteroid Sinay Kaaludes tegi kvadratuuri Pluutoga ja opositsiooni Uraaniga. Lennuaega oli 23 minutit, asteroid 23 on Thalia, asus Kaaludes täpses trigoonis sihtkoha Pulkovaga Kaksikutes. Pulcova ise opositsioonis Daedalusega. Asteroid Requim ühenduses AC-ga.

Lend 7K9268, jätame ära K tähe, number 79268 on nimetu 1995 OW 13, asus 17 Amburis kvadratuuris Jupiteriga ja opositsioonis Pulcovaga. Kahtlus, et lennuki hukkumise võis tekitada pomm või rakett. Asteroid Bombing 12 Kaljukitses ühenduses Pluutoga. Asteroid Bomben 11 Vähis opositsioonis Pluutoga. Hukkus 224 inimest, asteroid 224 on Oceana, asus 3 Skorpionis, ühendus Päikesega.
Tundub , et Vene lennuki hukk on ikkagi seotud pommiga pardal. Otsisin ja leidsin teatud seoseid. Pagas on inglise keeles baggage. Sellele kaudselt sarnane on nimi Baggaley. See asteroid asus 12 Kaljukitses ühenduses Pluuto ja täpses ühenduses Bombinguga! Huku kaardis jäävad Pluuto, Bombing ja Baggaley 3 majja, reisimise maja. Maja tippu jääb ka asteroid Arabis, mis on kvadratuuris Musta Kuuga Kaaludes 12 maja tipus. Asteroid Arabia on ühenduses Uraaniga. Poolametlik kinnitus olevat see, et pomm oli siiski reisijate salongi tagaosas.

Venemaaga seotud terroriaktides on sageli mängus asteroid Zoja. Sellest olen varemgi kirjutanud. Zoja on venelastele kangelane aga teiste jaoks  on ta seotud terrorismiga. Asteroid Zoja asus 25 Kaljukitses ühenduses Ishii`ga. Seda Ishiid võiks ju seostada ISIS-ga? On aga olemas ka asteroid Isis, mis on ühenduses Musta Kuuga. Selline siis oli õnnetuse päevaseis.
Igatahes midagi saab toimuma, kas just 21.detsembril või sellele kuupäevale lähdastel päevadel.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Minu arvates on Kadri kaardist selgelt näha võitu, kui see Neptun seal ainult ei susserdaks ees, nii et sohki tehti kõvasti