pühapäev, 26. aprill 2015

Armastus, abielu, seks ja suhted - 5



Nimeliste asteroidide kohta on hea näide järgmine
Bill Clintoni armuafäär asteroidide pilgu läbi


Sünnikaardis asteroid Monica opositsioonis Hillary’ga .
Lie (Vale) trigoonis Veenusega ja Lust (Himurus) AC-l samuti väljapaistval kohal.
Monica Lewinsky afäär algas novembris 1995, kui Clinton vande all valetas oma suhtest Monikaga ja kestis 2 aastat.

Nii Monica kui Hillary nimelised  asteroidid on tema kaardis tähtsal kohal.
Hillary ühenduses Billi Kuuga, mis viitab sügavale emotsionaalsele sidemele, ka sellele, et ta on Billy ainsa lapse ema.
Monica on opositsioonis Hillariga ja mõlemad pinges Billi Päikesega, moodustades T-kvadraadi, mis räägib tugevalt nii suhete kui seksuaalsest pingest.

Monica asteroid töötab  sünkroonselt läbi selle suhete saaga: afäär algas 15.nov 1995 privaatstuudios ja transiidis asteroid Monica 19 Kaksikutes  Retrograadne, ühenduses Billi sünni Uraaniga (impulsiivsus) ja kvadr tr. Saturniga (ehk peaminister) 18 Kalades. 

Saturn on ühenduses Erosega (seksuaalne kirg) 22 Kalades ja moodustub T-kvadr. , millele lisandub tr. Mars ja Jupiter Amburis, opp Monicaga ja kvadr. Saturn-Erosega. 

Marsi-Jupiter seis rõhutab suhte töövälist laadi. Seksi (Mars ) ja poliitika (Jupiter) kombinatsioon, ja annab märku tulevasest poliitilisest pingest.
Nende esimesel kohtumisel 1995 aktiveerus ka Merkuur 18 Skorpionis (uudised, ajakirjandus), tuues lõpuks asja avalikkuse ette.



Kui asi tuli lõpuks avalikuks ja 17.jaanuaril 1998  puhkes skandaal oli kogu (asteroide ) kamp jälle koos: Monica täpselt 17 Skorpionis koos haavatava Chironiga ja kättemakuhimulise  Nemesisega samas kraadis, ja poolsekstiilis Hillariga 17 Lõvis.

Sünnikaardis Lie (trigoonis Veenusega) ja Lust ( AC-l ) on samuti kaardis tähtsal kohal. 
Lie viitab ikka valelikkusele armusuhetes ja ka armastatu vastu ja ühenduses Aphroditega. Õhutab valet ja vassimist südameasjades.

Lie on pinges ka Damoclesega Kalades, viitab vande all antud valele Paula Jones’i teemas.
Päike ühenduses Karmaga –väga raske on valedega ühele poole saada ja ta on ikka ja jälle sunnitud aru andma oma tegude eest ega pääse oma minevikust.
Lust on isegi väga ilmekas tema kaardis ja valab õli tulle Kaalude AC-l koos Marsi ja Neptuuniga, lisaks veel Veenus.

Nii aktiivne Lust võib olla just see, mida temast teatakse ja mäletatakse. Veel enam, ta ise võib endale paista kui väga romantiline (Veenus), tundlik (Neptuun), ülimalt seksuaalne (Mars-Lust) tegelane.
Tõlgitud  TMA Feb/Mar 2014 

järgneb..

Kommentaare ei ole: