esmaspäev, 8. september 2014

Võimu ja väega naised - 13



Pärast pikemat vahet jätkan poolelijäänud teemat, et see täismahus ära tuua.

                                            INDIRA GHANDI (19.11.1917-31.10.1984)



Indira Ghandi on olnud kolm korda India peaminister 1966-1977,1980-84. Sündis 19.11.1917. aastal Allahbadis kell 23.11 õhtul.
Ainuke laps (noorem vend suri noorelt). Üksildane lapsepõlv. Isa võitles India iseseivuse eest, ema haigevoodis. Hariduse sai kodus. Läks Indias Ülikoooli, aga aasta pärast sõitis koos emaga tervise pärast Euroopasse.. Inglismaal läks Oxfordi ülikooli, õppis ajalugu, poliitikat, majandust. Kool jäi lõpetamata tervise pärast ja siis juba hiljem sõja pärast. Oxfordi Ülikool andis talle 2010 postuumselt Honorary Degree.
1964 peale isa surma sai Minister of Information and Broadcasting (Pallas 3.majas)
1966 Peaminister
1974 jõudis lõpule tema eestvedamisel toimunud tuumaprogramm, mis päädis eduka maaaluse tuumakatsetusega.


AC lähedale jääb Queen`si ühendus kinnistähe Regulusega.
MC valitseja Veenus konj Icarus, Hidalgo, Attila
Veenuse trigoon Marsiga, sekstiil Varunaga Kalades, kvadratuur Heraga
Saturni  Lõvis tuletrigoon Heraga Jääras
Attila konj Põhjasõlmega,  opositsioon Plutoga

Pluuto opositsioon  5.maja stellumiga
Bellona, Jupiter 10 majas. Bellona opositsioon Päiksega, Jupiter opositsioon Merkuuriga (vastastiku valitsevad)
Bellona kvadratuur  Queen/Regulus
Marsil täpne trigoon Hidalgoga + Attila ja Icarus
Agamemnon konj Neptuuniga (Vägivaldne surm – shiki ihukaitsja tappis ta teel kohtumisele Peeter Ustinoviga – näitleja.)

Päikesel sekstiil Kuuga, kvadratuur Uraaniga.
Pluuto sekstiil Marsiga
Merkuuril opositsioon Jupiteriga Kaksikutes ja kvadratuur Marss/Must Kuu ühendusega,  T kvadratuur.
Kaljukitses Kuu 28 täpses ühenduses Pandoraga.
Põhjasõlm 1 kraadi Kaljukitses ja sinna märki on koondunud 2-10 kraadi sisse – Attila, Penthesilea, Hidalgo ja Icaros.
Peaministriks sai Indira 24. 01.1966. aastal. Hetkeseisud: Päike 3 Veevalajas ühenduses retro Veenusega. Merkuur 25 Kaljukitses ühenduses Selenaga. Uraanil ühendus Pluutoga Neitsis. Saturnil opositsioon selle ühendusega. Must Kuu ühenduses Icaruse ja Marsiga Veevalajas. Pluuto ühenduses Agamemnoniga. Caesaril täpne opositsioon Midasega Skorpionis.
Indira peaministriks                                    Indira nataal
Saturn ja Queen, mis on Asc lähedal on kindlasti olulised:                                           
Saturn 14 Pi                           konj               Varuna
Queen 14 Cn                          op                  MC
Marss/Pallas Aq                     op                  Queen/Regulus
Hera 18 aqu                            konj               Uraan 19 aqu               .
Atlantis 7 gem                                   konj               Jupiter 7 gem
                        .                      
Pluto/Uraan 18 Vi                  sekst               Midas 19 Cn
Hidalgo 16 Sc                        konj                IC, op MC, kv Saturn Le
Attila/Põhjasõlm 10.majas                             Lõunasõlmel
Bellona  13 Sg                        kv                   Varuna 12 Pi, trigoon Saturn Leo


 

Tema progressiivne AC 2 Kaaludes. MC 2 Vähis lähenes nataali Pluutole.
Indira prenataalne päikesevarjutus toimus 25.51 Vähis (19.07.1917), sellele varjutuse kraadile tegi trigooni sünni Päike ja opositsiooni sünni Kuu. Varjutuse kraadile tegi täpse opositsiooni peaministriks saamise Merkuur. Prenataalne kuuvarjutus toimus 12.18 Kaljukitses (4.07.1917), selle kraadi lähedale tuli sündides Veenus, mis nataalis valitseb MC-d.
Esimene varjutus peale sündi oli päikesevarjutus 21.50 Amburis (14.12.1917) tema V maja tipus. Sellele kraadile tegi trigooni tema nataali AC. Lähedale jäi progresiivne asteroid Asia. Järgmine oli kuuvarjutus 6.07 Vähis (28.12.1917) tema Pluutol.
Võimueelne kuuvarjutus toimus16.25 Kaksikutes (8.12.1965) langes tema nataali X majja. Varjutuse kraad tegi kvadratuuri võimu Saturniga Kalades ja Uraan-Pluutoga Neitsis ning kvinkunksi Hidalgoga Skorpionis. Varjutuse kraad tegi nataali Pars Fortunaga ühenduse, sekstiili nataali Saturniga.
Võimueelne päikesevarjutus toimus 0.40 Amburis (23.11.1965) langes tema nataali IV majja ja tegi võimu Lõunasõlmega ühenduse, toimus sellel sõlmel. Oli sekstiilis võimu Päikesega Veevalajas ja Pandoraga Kaaludes. Varjutuse 1-ne kraad tegi ühenduse nataali Päiksega ja Merkuuriga. Kas see varjutus oli talle hukutavaks, selle varjutuse järgi ei saaks nagu öelda, et see talle seda oleks.
Indira mõrvati oma ihukaitsjate poolt. Tulistamine toimus 31. oktoobril 1984. aastal, kui ta oli teel andmaks intervijuud näitlejale Peter Ustinovile. Mõrvahetke kaardis on asteroid Ustinov ühenduses Musta Kuuga Jääras hetke IV majas. Asteroid Peter 6 Amburis XII majas. Aga olulisem on see, et enne sündmust toimunud kuuloomine oli 1kraadi  Skorpionis Pluutol. Samas lähedal on Päike ja Pluuto keskpunktis Karma. Viimane täiskuu oli 9. oktoobril 16.52 Jääras, mis langes tema IX maja tipule ja mõrvahetkel jäi sinna lähedale asteroid Fanatica.
Sündmuse eel toimus mais ja juunis mitu varjutust. 15. mail  24.32 Skorpionis kuuvarjutus. Sinna kraadi lähenes mõrvapäeval Merkuur. Varjutus langes Indira nataali Päikese peale.
30. mail 1984. aastal 9.26 Kaksikutes toimus päikesevarjutus Chironi lähedal. Langeb kokku nataali Jupiteriga. 13. juunil toimus teine kuuvarjutus 22.45 Amburis, lähedale jääb nataali Patria ja opositsioon Pars Fortunaga. Sinna lähenes ka mõrvahetke AC (15 sag). See langeb nataali IV majja ja täpselt Verteksi peale. 

Surm konstanteeriti kell 14.20, AC 1 Kalades ühenduses Requimiga, MC täpses ühenduses Uraaniga Amburis, see kraad on täpses kvadratuuris nataali Musta Kuuga Neitsis. Kolm saatuse moirat – Klotho, Lachesis ja Atropos -  on ka end ilmutanud. Caesaril ühendus Atroposega Kaaludes, lõpetas võimul oleku. Klothol täpne ühendus Põhjasõlmega Sõnnis. Kolmas moira Lachesis Kalades tegi täpse ühenduse tema nataali Varunaga, määras ära ja kirjutas igaviku raamatusse tema nime.

järgneb...

Kommentaare ei ole: