esmaspäev, 7. oktoober 2013

Merkuur Skorpionis

Merkuur liigub nüüd Skorpioni majas! Kuni detsembrini keskenduvad meeled nagu laserid alateadlikule, salajasele ja hukutavale kui kosmos meid edasi juhatab avastamaks pimedust meie keskel. Hirmuäratavad stsenaariumid manifesteeruvad nendele, kes kannavad oma hinges pimedust. Samm sammult ja päev päevalt eemaldatakse maskid selle järjekindla ja psühholoogiliselt erutava transiidi jooksul.

Oodake järgmisi sündmusi avanemas, kui aeg sulandub detsembrisse: psüühiline tervenemine ja jõustamine; teadmiste pühad ülekanded; erakordselt õnnelik vahetuskaup; uurimisalased paljastused; võimu ja taju tohutud nihked; mürgiga ääristatud suhtlused; salaplaanide ja motiivide paljastamine; kuriteo identifitseerimine; süütute jõustamine; mõistatuste lahendamine; alateadvuse uurimine ja taas esilekerkimine; kiired ressursside vahetused ja jagamised; võlgade muutumised; vaimsed pühitsused; ja liikumine Meisterlikkuse poole.

Selle transiidi sisuks on halastuseta paljastada kõik see, mis kahjustab, takistab või piirab elu arengut. Meie meeli juhatatakse arutlema, mõtisklema ja transformeerima iga stsenaarium, mille juured on pimeduses. Sageli viib see meid inimeste varjatud aspektideni, nende meelte madalamate kihtideni ja mittetoimiva elu peamiste põhjuste ja motiivideni. See kosmiline vibratsioon põhjustab ego tõusuvoolu selleks, et selgelt näha, mis see on ja see nurjata.

Kõige sügavamad vaimsed taassünnid võimendavad radikaalseid kursikorrektsioone meie tulevikku. Me võime seda energiat kasutada töötades headuse jaoks oma meele puhastamisel ja paludes Jumalal seda püha ruumi pühitseda. Alkeemia õpetab meile, et kõik on Vaim. Meie meeled võivad läbi polaarsuse seaduse muutuda võimsaks hea või halva jõuks. Selle transiidi maagia on selles, et erinevus kuidas inimeste meeli kasutatakse, muutub äärmiselt selgeks.

Siin on transiidi võtmed, mida ma soovitan, et te võiksite sellest ajast ja tema potentsiaalist maksimaalse võtta: paljastage valelikkus, mil iganes võimalik; uurige kahtlaseid asju; ressursside vahetamisel kontrollige detaile; pange vastu kõikvõimalikele kiusatuse vormidele; tunnistage kohaselt; jõustage neid, kes seda väärivad; transformeerige taju positiivselt; tundke ära ja arenege kaugemale ego mustritest; paljastage minevik, mis valgustab; arendage kartmatust; ja võtke omaks isiklik jõud.

„Varju mina“ ja inimpsüühikat uuritakse selle transiidi all lähedalt ja salaja. On mõistlik, kui oma privaatsetel hetkedel keskendume oma meele sise-tööle selleks, et otsida sügavamat mõistmist selle kohta, mis juhib meie teadlikku käitumist. Iga inimelu kirjutamata lugu on olemas alateadvuses. Tee endast olenev, et seda vaimset ala uurida. Ma kinnitan teile, siin on leida teemante. Teile teadmiseks soovitan ma meditatsioonis töötada järgmiste kristallidega: nuummiit, Herkimeri teemant ja roosa kvarts. Sisenege nendega oma psüühikasse.

Ma tunnetan, et selle transiidi tootem on öökull; olend, mis näeb öös kõike. Kui üks neist teid leiab, kas loomulikul või üleloomulikul viisil, siis kindlasti pange tähele tema müstilist sõnumit. Ja neile, kellel on tumedaid saladusi, te ei suuda neid kaua hoida, ma luban teile seda!

Kosmilises teenistuses,

Astroloog Salvador Russo

Tõlkis Tiina Hoel


Kommentaare ei ole: